Data: 12.01.2008; 19:12 hmm no tRudno sie z Toba nie zgodzic :))) oczywiscie Ruch na 1 miejscu aa potem Królewscy :)
|
Data: 25.01.2008; 10:20 Dla Ciebie... I dla mnie,tylko dziwi mnie,ze prawdziwy kibic Realu (jeśli nim naprawde jesteś) potrafi,aż tak rozwinąc swoją wypowiedz na temat tego klubu... Jeśli zakładasz taki temat rozwiń swoją myśl bo to troche przypomina to dziecinade,zaraz wbiją tu kolejne neocyborki i zaczną pluć na Real,wtedy Ty się wdasz w bujke i wczesniej czy później topic zostanie zamknięty ;] |
Data: 25.01.2008; 15:27 Raulito kibicując Ruchowi, powinieneś kibicowac innemu klubowi z Madrytu. To tak jak byś był sympatykiem ŁKSu Łódź |
Data: 25.01.2008; 19:34 n-b,a ja kibicując Realowi Madryt i czyż niepowinienem nie nawidzić Altheltico? wczasie derbów oczywisćie byłem za królewskimi ale wczasie innych meczy ligowych kibicuje tej i tej drużynie... i co? jestem zdrajcą? powinni mnie za to powiesić? Stary,to jest piłka nożna a nie pole walki ! Zreszta co ma ruch do primiera division? jakiś pakt o nie naagresji? Jak to śmiesznie wogóle brzmi,kibice z Madrytu przyjeżdzaja na walki hooligansów między innymi znienawidzonymi przez was zespołąmi? czy to nie żałosne... już prawa stworzone przez kibiców nakazują komu mają kibicować,i to nie tlyko w polsce,ale i to w całym świecie hahaha... n-b,prosze Cie wypisz komu reanault nie powiniene kibicować w lidze inyjskiej,chińskiej...jeszcze lepiej,wypisz liste z każdej ligi na świecie,może to mu ułatwi sprawe kibicowania? ;>
|
Data: 25.01.2008; 20:40 Ha Ha Ha Ha Ha Ha HA HA to tyle ... ;P
|
Data: 25.01.2008; 21:14 real madryt rządzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
|
Data: 25.01.2008; 21:21 Blondi,faktycznie,masz cholernie mocne argumenty na swoją obrone ;)
|
Data: 25.01.2008; 21:23 polska,denerwujesz mnie sowimi postami,może byś napisał coś co wnosi do dyskusji a nie tylko nawoływał do awantury w tym topicu |
Data: 25.01.2008; 21:39 Futbol Club Barcelona [Barça (IPA: baɾsa)] – hiszpański wielosekcyjny klub sportowy, istniejący od chwili założenia drużyny piłkarskiej. Założony w 1899 przez grupę Szwajcarów, Anglików i Hiszpanów, z czasem stał się katalońską instytucją o dużym znaczeniu społecznym. Jego dewiza to Més que un club (pl. Więcej niż klub).
|
Data: 25.01.2008; 23:08 n-b mylisz sie, ja Realowi kibicuje od urodzenia i nie zmienie tej druzyny za nic na swiecie i jak chyba sam dobrze wiesz to Ruch nie ma sztamy z Atletico od zawsze prawda? czyli co ja mam zmieniać klub bo kibice Ruchu maja sztame z Frente? prosze Cie ... :)
|
Data: 26.01.2008; 09:46 hahahaha Blonid,widzisz jaka jest różnica między nami... Ty aby napisać coś o sowim klubie musisz to skopiować z wikipedi,hahahaha,widać jaki z Ciebie zajebisty kibic ;),ok,to raz,a dwa jeśli chodzi o statystyki kto ma najwięcej tytułów swojego kraju na całym świecie? Real Madrid ! Kto zajmuje dwa pierwsze czy 3 pierwsze miejsca w najlepszych strzelcach Lig? Napastnicy Realu ! Na którym miejscu znajduje się najlepszy napastk Barcy? Dopiero na 8 czy miejscu 9... i kto to taki? Henry który przeszedł w letnim okienku transferowym więc Blondi gdyby nie on,nie byłoby was nawet w pierwszej 10 ! A tak na zapasach nie kopiuj wiecej informacji tylko pisz z głowy p[ozdr |
Data: 26.01.2008; 14:45 Ha! Ha!
|
Data: 26.01.2008; 20:52 barca może ma gwiazdy w zespole ale real ma drużyne godnom miszcz hiszpania |
Data: 04.05.2008; 23:58 Campeones,Campeones ole ole ole ole !!!!
|
Data: 28.06.2008; 19:38 polska... real ma drużyne godnom miszcza hiszpani i kibiców godnych słownika ortograficznego... żal. Ja idę za Barcą juz od przeszło 10 lat. I nie kocham jej za gwiazdy ani za nic innego za co wypisałeś Francuzik. Henry i Messi są gwiazdami. Ale co z tego? Klub takiego pokroju potrzebuje postaci medialnych. Nie zapominaj - piłka to też biznes. Nie zapominaj że Messi, Bojan i wielu innych - młodszych i starszych to wychowankowie Barcy. To też świadczy o klasie tego klubu. Nienawidzę Madrytu ale szanuję prawdziwych kibiców. Visca el Barca i pozdrowienia dla prawdziwych kibiców - zarówno Barcy, jak i Realu. Bo gdyby nie Real to nie zdawałbym sobie sprawy jak bardzo kocham Barcę. A sezonowców mam gdzieś. Tak jakby ich nie było. Bo dla mnie nie istnieją. A takich co piszą nazwę ukochanego klubu małą literą jeszcze głębiej mam... Co za szacunek.... I jeszcze jedno Francuz. Masz rację. Pierwsze miejsce w strzelcach Premiera zajmuje napastnik Realu... Realu Mallorca <hahaha> Guiza. Ale Ty masz info stary. Blondi kopiuje ale przynajmniej nie pisze głupot. A piłkarze Barcy wielokrotnie mówili że dla nich indywidualne trofea są sprawą drugorzędną - liczy się drużyna. Pozdro... |
Data: 11.07.2008; 10:31 rulito to idac Twoim tokiem myslenia ; to od zawsze jestes kibeicem Zydzewa????czy stales sie ich fanem jak ruch przybil z nimi sztame??? znajac zycie jeszcze pare lat temu tego klubu nienawidzil; a dzis im roweczki lizecie?wiec jak to jest |
Data: 12.07.2008; 19:25 broda - rów to se możesz sam sobie wylizac jak sięgniesz - masz odpowiedź w Twoim stylu...
|
Data: 11.11.2008; 16:20 visca el barca!! i wszystko w tym temacie. Ja kibicuje FCB od 1996 roku kiedy to nabyłem oryginalną koszulke (Kappa) i szalik klubowy. Sezonowców jest pełno, ale ja sie do takich z pewnością nie zaliczam. |
Data: 02.12.2008; 19:38 na pewno zakup barw tego klubu napawał Cię fanatyczna miłością do tego klubu :) ale mimo wszystko na tym waszym szpilu w Chorzowie nie przyznał byś się do tego |