kpiarz
|
Data: 20.11.2005; 22:30 Zamiast saloników, półetacików, koncercików w kościółkach itp. chcemy parady równości wokół lodowiska Zubera i sławojek Patyka. Derekcja PCKul do roboty marsz!
|
 laska
|
Data: 20.11.2005; 22:32 Ewa prowadź. Pójdziemy za Tobą!
|
 parodysta
|
Data: 21.11.2005; 08:13 Parada rówości,parada równości,
przejdzie tutaj pochód przystojnych gości,
więc ubieramy berety i łapiemy za sztachety,
Tadek z Romkiem najważniejszy,
zaraz pochód ten pomniejszy,
policjanci stają w szranki,
może będą nimfomanki.
|
 hetero w...
|
Data: 21.11.2005; 10:43 ja sie brzydze homosami fujjjjjjjjjjjj zamknac ich w jakies wiosce ogrodzonej murem 10 metrowym wszystkich do kupy i niech se tam robia co chca i z kim chca
|
 wielbiciel
|
Data: 21.11.2005; 20:24 A ja sie nie brzydzę. Chetnie zobaczę jak na czele pochodu maszerują protegowane kurdupla!
|
 Nie_Alf
|
Data: 21.11.2005; 20:58 Chętnie poczekam az będziecie mieli dzieci. Jeśli natura obdarzy je takim a nie innym "poglądem' to popatrzę jak:
1. pełnoprocentowe hetero będzie budowało getto z wysokim murem dla swojego potomka
2. anka już nie 12 będzie synkowi kupowała extra lacie i w domku drzwi odpowiednie zamontuje.
A może szanowni przyszli rodzice - wielce anty, bo nie rozumiecie na czym ta inność polega - udusicie swoje pociechy lub chociaż łyżeczką od herbaty oczy im na śnie wydłubiecie. Niech wam "wstydu" nie przynoszą. Bo co proboszcz na to powie. O sasiadkach nie wspominam.
Zatem hetero & anka & co. do dzieła: Idźcie i rozmnażajcie się!
Producenci laci i drzwi oraz budowniczowie murów czekają na swoją szansę!
|
 PISoir
|
Data: 21.11.2005; 23:54 A zauwazyliscie ze najliczniej i najchętniej na te parady przychodzi LPR i mlodziez wszechpolska? Ciekawe czemu ich to tak kręci... Trzeba ich traktowac jako równorzędnych uczestników demonstracji i wyciągnąc sankcje prawne.
|
 magda
|
Data: 22.11.2005; 23:06 Ja tam bym się wcale nie zdziwiła gdyby Romek albo któryś z kaczorów się gejem okazał. Wiadomo- najciemniej pod latarnią.
Osobiście jestem jak najbardziej za paradą, chociaż pewnie, jak ostatnio w Poznaniu, nie byłoby pozwolenia bo coś tam, coś tam, pitu pitu.
hetero w 10000%]-sam siebie zamknij w klatce jak taki mądry jesteś.Co za głupota, zero tolerancji, życzę Ci, zeby Twoje dziecko było gejem albo lesbijka, moze wtedy to zaakceptujesz i w końcu zobaczysz że to nic złego.
|
 też...
|
Data: 23.11.2005; 00:39 Na szczęście w Pszczynie rządzi PO i dlatego mniejszości seksualne mogą być na eksponowanych stanowiskach. Myślę, że nie byłoby kłopotów z zezwoleniem! Pośle Tomczykiewicz tak trzymać.
|
 hetero w...
|
Data: 23.11.2005; 12:19 masz 18-20 l i zycie przed Toba pewnie nie masz dzieci ani meza a jesli uwazasz homo za normalnych to modl sie o to by TWOJE dzieci nie byly az tak bardzo "normalne" bo to chyba przykre jak Twoj syn przyprowadzi w wieku 18 l kolege i przedstawi Ci go jako kochanka
Pozdrawiam
|
 ilona
|
Data: 23.11.2005; 13:15 Nam tez jest przykro ze tak cie rodzice potraktowali.
|
 old_man
|
Data: 23.11.2005; 23:07 A administrator kiedyś na forum obiecał, że jeżeli wytnie wpis to zpostawi slad, że wyciął.
Te obiecanki okazały się takie same jak obiecanki wielu innych mających jakiś wpływ na nasze ...
W tym wątku zginęło kilka wpisów - bez śladu. Teraz wypowiedzi niektóre (te pozostałe)odnoszące się do "zaginionych" mają się jak pięść do oka.
De facto: moderacja warta o. Rydzola.
Czyżby pless szedł z "wiatrem przemian" na 3/4 RP????
|
 ?
|
Data: 24.11.2005; 18:46 no ale my nie chcemy zeby pless.pl wprowadzał IVRP na forum! Forum w obecnym kształcie sprawdza się znakomicie.
|
 Old_man
|
Data: 24.11.2005; 21:55 ZA PÓŹNO. WYBORY ZA NAMI - IV RP ZA PŁOTEM.
|
 magda
|
Data: 24.11.2005; 22:13 Nie mam ani 18 lat ani 20, tylko troszkę więcej. Nie jestem lesbijka i nie mam takich skłonności.
Nie uważam, ze byłoby to przykre gdyby mój syn okazał się gejem. To nic złego. Każdy ma prawo do własnych uczuć. Tobi enikt nie nakazuje, żebyś kochał faceta. Szanuje Twoje poglądy, ale teksty, żeby zamknąć "ich" gdzieś na jakiejś pipidówie są żałosne. Co to -obóż koncentracyjny ma być?
Pozdrawiam
|
 OP
|
Data: 24.11.2005; 23:43 Najbliżej wiec będzie w Katowicach, Plac Szewczyka, 12.00.
Więcej info:
http://www.zieloni2004.pl/portal/index.php?s2=1442
|
 Edward
|
Data: 25.11.2005; 18:05 Ale to już było....
|
 archiwistka
|
Data: 25.11.2005; 22:04 panny z narożnika Rynku do protestu marsz! czego sie wstydzicie?
|
 szkoda slow
|
Data: 26.11.2005; 17:56 .....szcie ze to normalne ze chlop z chlopem albo baba z baba sie tegesowali dla mnie to zboczenie i odchyl od pionu po to Bóg stworzyl Adama i Ewe (nie Adama i Adama czy Ewe i Ewe) zeby byli razem
ps,a moze marsz rownosci zoofili i pedofili??
|
 old_man
|
Data: 26.11.2005; 22:32 A nie pomyślałaś(eś), że - skoro powołujesz się na Boga - ta inność też może jest przez niego nadana??? Nikt ci nie każe "tego tego" z tą samą płcią, jeśli cię to nie ciągnie.
Co mają jednak zrobić ludzie, których tak natura ukształtowała? Mają takie samo prawo do "tych spraw" jak i każda inna opcja.
Diametralnie czym innym jest zoo lub pedofilia, ponieważ w tych przypadkach tzw. druga strona jest przymuszana do ... i nie ma możliwości wyrazić swojej woli, a ponadto "całość" zawęża się do zaspokojenia seksualnego osoby "atakującej".
Nie mylcie zatem podstawowych pojęć i nie róbcie z osób o innej orientacji seksualnej jakiś dziwadeł lub nie próbujcie ograniczać ich praw.
Odpowiedzcie sobie na podstawowe pytanie: a jak ja bym się zachował(a) gdyby mnie natura takim (taką) ukształtowała? Lub osoby wam bliskie.
|
 szkoda slow
|
Data: 27.11.2005; 11:54 Bog stworzyl Adama i Ewe , a tzw.Adam i Adam to ulomnosc ludzka a nie Jego dzielo.
Pewnie zaczynajmy od parad rownosci pozniej legalizacja zwiazkow homo , jeszcze pozniej mozliwosc adopcji dzieci (tylko pomysl czy chcialbys miec dwoch ojcow/matki)
Jak sobie sa niech sa ale niech sie tym nie afiszuja , bo w tym niema nic co by moglo byc powodem do dumy , bo to "ulomnosc".
|
 normalny
|
Data: 27.11.2005; 14:14 To jest ludzka ułomnosc. Ale nie zawiniona ulomnosc. Jeżeli księża często mówią że cierpienie i ludzkie ulomnosci to dar od Boga to darem tez sa takie skłonnosci. Nie wiem jak wy ale ja szanuje wszystkich ludzi, takze tych schorowanych, tych z wadami i wszelakiego rodzaju ułomnosciami tez. No ale ja jestem katolikiem wiec to zrozumiale.
Ale ciekawe jakiego Boga czczą i jaką wiare wyznają ci z LPR i PIS? Na katolików mi oni nie wygladaja.
|
 old_man
|
Data: 27.11.2005; 18:38 Masz prawo mieć i manifestować swoje poglądy w każdej sprawie. Nie masz jednak prawa zabraniać innym posiadani i manifestowania innego "punktu widzenia i siedzenia".
Opowiadanie, że walka z homofobią skończy się ślubami mono i adopcją jest tak samo prawdziwe, jak niegdysiejsze twierdzenia o ujemnym wpływie ruchomych maszyn parowych na mleczność krów i niośność kur.
Czy ty chciałbyś np. aby ktoś zabronił Ci udziału w procesji lub pielgrzymce? Przecież to też forma manifestacji pogladów i przekonań.
Idąc Twoim tropem myślowym trzeba by zakazać noszenia habitów przez osoby zakonne, bo ich bardzo ciężkie niekiedy reguły jeszcze bardziej doczesne człowieczeństwo przesuwają poza utarte "cywilne" szlaki.
Następnie weźmiemy sie za niskich, wysokich, grubych, chudych, łysych, kudłatych, chorych, kalekich itd.
Ten punkt widzenia świat już przerabiał. A w niektórych miejscach robi to nadal.
Czy tego chcemy?????
Każdy ma prawo do swojego życia i nie wolno mu nic zabraniać, dopóki nie szkodzi innym.
A swoją droga ciekawi mnie jaka byłaby Twoja reakcja, gdybyś dowiedział się, że Twoja pociecha ma inną orientację.
Podziel się z nami swoimi przemyśleniami w tej sprawie.
Pozdrawiam serdecznie
|
 szkoda slow
|
Data: 27.11.2005; 18:55 Ale sie rozpisales.Wiec mam nadzieje ze moja pociecha NIGDY mnie przed takim problemem nie postawi mowiac jestem gejem/lesbijka , a jesli juz tak to bedzie mi ogromnie przykro (delikatnie mowiac).Jak Ty mi zadales to pytanie to odpowiedz jaka by byla Twoja reakcja chyba nie cieszylbys sie z tego
Ja NIGDY nie tolerowalem HOMOSEKSUALIZMU
Toleruje poglady partyjne , duchowe itp ale homo nie i NIGDY nie bede.
A tak na marginesie jestescie tolerancyjni (nie wszyscy) tylko w gębie na forumach itp a w rzeczywistosci to nie jest aż tak różowo
pozdrawiam
|
 old_man
|
Data: 27.11.2005; 19:10 Po kolei. Od końca.
1. Nie generalizuj, bo nie wszyscy.
2. Mam bardzo dobrego PRZYJACIELA, na którego prze wiele wiele lat mogłem zawsze liczyć i liczę, że tak będzie dalej. Ma swoje - odmienne poglądy i orientację - co wcale nie przeszkadza w naszej przyjaźni. Nie włazimy mu z żoną w jego prywatne sprawy, bo to wyłącznie są jego sprawy. Czy dlatego, że jest inny mam go kopnąć w 4 litery albo z próg nie wpuścić???
3. Oczywiście, dla wielu rodziców informacja o poglądach dziecka jest szokiem, gdyż brutalnie rzeczywistość rozmija się z marzeniami. Ale trzeba się z tym pogodzić i jedynie co można, to uświadamiać na tyle, aby ewentualne "porażki" nie zakończyły sie tragicznie.
Cóż więcej można zrobić???
|
 katya
|
Data: 28.11.2005; 11:45 ..ja tam nikomu pod kołdrę nie zaglądam...i nie mam ochoty oglądać zadnych demonstracji ani osob homoseksualnych ani hetero...
każdy ma prawo do życia po swojemu, szczególnie w kwestiach intymnych (poza działaniami nielegalnymi oczywiscie)
ale demonstrowanie tego wszem i wobec uważam za głęboko niesmaczne..
|
 .
|
Data: 28.11.2005; 12:06 no i gdyby LPR tam sie nie pchał to nikt by nie wiedział ze w Poznaniu byla jakas demonstracja.
Gdyby nie LPR i PIS to środowiska homo mialyby w Polsce przekopane bo nie mogłyby liczyc na żadną promocję ani nie przebiłyby się do mediów. A tak LPR i PIS tak pięknie działają na rzecz tych środowisk. Paliwem dla środowisk homo jest antagonistyczna postawa LPR i PIS.
Ale "tęgie" zLePpeRyzowane umysły LPRu i PISuarów tego nie kapują...
|