Data: 24.11.2005; 14:42 Hmm. Ostatnie dni obfitują w nowości jakimi raczy nas rząd PIS-u. Najpierw informacja, że jednak 3 miliony mieszkań nie powstaną, potem informacja, że jednak nie będzie więcej policjantów na ulicach. Prawa nie będzie, sprawiedliwości nie będzie, to co będzie z obietnic wyborczych? Może mały quiz?
|
Data: 24.11.2005; 16:37 rok rozwijającej sie korubcji i łamania prawa, o sorry dostosowywania go do potrzeb PiS i Somoobrony i LPR. Poprostu bedziemy mieli przeje... ,a w 2007 chyba unas sie przyda zrobic pomarańczową rewolucje. |
Data: 24.11.2005; 20:51 buaha dwa kombinatory :> najlepszym przykładem tego, że raczej nie bedzie nam lepiej jest wynik jaki PiS czy tez pan Kaczor [nie mylic z Donaldem] uzyskał w Warszawie :> Warszawiacy sie na nim poznali więc teraz kolej na nas ...
|
Data: 28.11.2005; 20:16 Sterowanie Marcinkiewiczem z tylnego siedzenia, wywiady w TV Trwam i Radiu Maryja, hipokryzja i odcinanie sie od wcześniejszego potępienia Lepperowych zagrywek na sejmowej mównicy,pałowanie manifestantów, "rodzenie dzieci" jako kwestia patriotyzmu....
|
Data: 29.11.2005; 10:57 Rząd jak to rząd... Pokażcie mi jakiś normalny rząd w dzisiejszym świecie? Własne krytykujecie, códzego nie znacie |
Data: 30.11.2005; 20:16 dokladnie!!! nic dodac - nic ujac!!! kaczor wygral ale jakos wszyscy znajomi glosowali na Donalda! o dziwo!!!!!!!!! ja od poczatku nie bylam za PiSem i raczej nigdy nie bede... mam swoja opinie na ten temat, chetnie bym napisala, ale musialabym uzyc ostrych slow, a bardzo tego nie chce!!! od poczatku bylo wiadomo, ze te wszystkie obiecanki to tylko po to zeby naiwni w to uwierzyli i czym predzej zmienili zdanie, badz sie przekonali ze kaczor to nasz uzdrowiciel i tylko on nam pomoze!!! niestety ludzie bywaja naiwni, szkoda ze takich jest wiecej w pl niz ludzi zdrowo-myslacych!
|
Data: 30.11.2005; 22:59 Źle się dzieje w państwie duńskim.
|