Data: 21.10.2014; 16:13 W czyim imieniu ten pajac działa?
|
Data: 21.10.2014; 18:36 ufff już spoko....
|
Data: 22.10.2014; 08:50 Ty szmato PISowska,patrz na waszego uposledzonego kurdupla zeby ryj. trzymol a nie martw sie Panem Sikorskim,kabocie! |
Data: 22.10.2014; 10:12 Pytanie - na czyj rozkaz działa TW Szpak, bo samodzielnie myśleć kretyn nie potrafi.
|
Data: 22.10.2014; 10:46 Przecież konflikt Ukrainy i pośrednio Europy z Rosją jest faktem. I słowa Sikorskiego nic tu nie zmieniają. Ktoś tu chyba przespał 2014 rok.
|
Data: 22.10.2014; 11:08 vvickary nie rozumiesz prawda? Jakoś specjalnie mnie to nie dziwi.
|
Data: 22.10.2014; 11:20 re POnuryZniwiarz "Nie znam drugiej mordy co by tak na mnie jednoznacznie działała - jak ulał pasuje do SSmańskiego munduru" - poszukaj dobrze w Pszczynie już tu był wątek o Panu Prezesie co o III Rzeszy coś mamrotał. |
Data: 22.10.2014; 11:24
|
Data: 22.10.2014; 11:31 http://www.kpm.nazwa.pl/magazyn_wtyczka/wp-content/uploads/radek_sikorski_hitler.jpg
|
Data: 22.10.2014; 11:35 Chłopcze, Putin mówił podobne rzeczy też i do Busha i Sarkozy'ego. Merkel po rozmowie z prezydentem Rosji wyraziła sie o Putinie, że sprawia wrażenie że jest w innej rzeczywistości Tylko w Stanach, Francji, Niemczech mają wiecej instynktu samozachowawczego by wiedzieć jak takie wprawiające w konsernację slowa Putina nie narobiły fermentu na wlasnym podwórku. U nas problemem nie są słowa Sikorskiego, ani też to przy jakiej okazji i czy 6 czy 5 lat temu była wypowiedziana propozycja Putina, ani nawet to czy to była propozycja czy jedynie taka prowokująca retoryka Putina. Problemem jest sam Sikorski, na którego opozycja ma alergię. A cel Putina jest jasny - skompromitowanie polskiego rzadu (lub byłego rządu), to skompromitowanie Polski. A tępa jak mój lewy but opozycja tańczy dokladnie jak Putin zagra.
|
Data: 22.10.2014; 11:42 Nie śmiesz mnie skompromitowany 'politologu' po byle jakiej szkółce i z wiedzą na poziomie gimnazjalisty!
|
Data: 22.10.2014; 11:48 Sikorski nie doprowadzi do żadnej wojny, bo Sikorski i cała nasza dyplomacja i "teoretyczny" kraj nie ma żadnego znaczenia na świecie i w Europie. Karty rozdają USA, Niemcy, Rosja i Żydzi. To co ten Pan opowiada, jak to opowiada, jak nieudolnie kłamie licząc na łatwowierność i bierność ludzi tylko to potwierdza. Jeżeli możni tego świata postanowili że wojna będzie to będzie i żaden prowincjonalny polityk z przerośniętymi ambicjami tego nie zmieni. |
Data: 22.10.2014; 11:49 Młody człowieku, zrób sobie przegląd wydarzeń z całego 2014r. A jeśli chcesz na te wazne tematy podejmować dyskusje, to sięgnij też w ogóle do wydarzeń z ostatniej dekady i prześledź uważnie związek przyczynowo skutkowy następujących kolejno po sobie wydarzeń. Pomoże ci to lepiej zrozumiec bieżące wydarzenia. Inaczej dyskusja z toba jest mało satysfakcjonująca, bo nie stanowisz dla mnie wyzwania. A mój czas jest cenny. Weź to pod uwagę i przygotuj sie. I wtedy daj znać.
|
Data: 22.10.2014; 11:54 Jako watek poboczny - w jakim swietle te rewelacje stawiaja zdRadka i tuska (niezaleznie czy sie dzialy w 2008 roku, czy tez moze w 2009 na molo), ktorzy doskonale znajac osobowosc Putina powierzyli sledztwo w sprawie zamachu w smolensku takiej osobie? |
Data: 22.10.2014; 12:01 O tym, za który zdRadek wraz z tuskim pójdą siedzieć już niebawem. |
Data: 22.10.2014; 12:04 To co się teraz dzieje jest dokładnie odzwierciedleniem słów pana prezydenta Lecha Kaczyńskiego z 2008 roku. Wtedy takie półgłówki jak vvickary i inne lemingi szydziły z tego! Podobnie Tusk i jego otocznie atakowała pana prezydenta a Michnik nie nadążał pisać o rusofobii.
|
Data: 22.10.2014; 12:17 Zostaw juz ś.p. prezydenta w spokoju. Przecież mózgiem tamtej prezydentury był Prezes. Nie chcę myśleć nawet co by było i czy Polska nie byłaby w podobnej sytuacji teraz jak Ukraina, gdyby wybory prezydenckie w roku 2010 potoczyly sie inaczej. |
Data: 22.10.2014; 12:24 A to nie widać, że nawet zbrodniarze pełowscy zaczynają rozumieć, że polityka Prezydenta Kaczyńskiego była słuszna i nawet najtwardszy beton w postaci zdRadka przejmuje retorykę Kaczyńskich?
|
Data: 22.10.2014; 12:28 vvickary ja cię tu już tyle razy zmasakrowałem a ty się dalej prosisz? jaki ma sens dyskusja z Tobą jak za chwilę podwiniesz ogon uciekniesz i znowu się dopiero wyłonisz za jakiś czas jakby nigdy nic się nie stało. Masz rację gdyby tamte wybory inaczej się potoczyły to Krym nadal byłby w Ukrainie i nie ginęli by tam ludzie a Polska by się nie musiała obawiać Rosji.
|
Data: 22.10.2014; 12:42 Decyzje Sikorskiego od samego początku były niezrozumiałe (często sprzeczne ze sobą) i nakierowane na każdorazowym przywaleniu ruskiem, przy byle pretekście. Rozmawiałem swego czasu z polskim dyplomatą, który długi czas spędził w naszej ambasadzie w Moskwie, potem w Mińsku. Słoma z butów wystawała Radkowi, a w efekcie wykonywania jego poleceń również naszym dyplomatom.
|
Data: 22.10.2014; 12:52 ojojojoj wygląda na to że z Radziem jest jeszcze gorzej niż na początku:
|
Data: 22.10.2014; 13:25 PO na ten moment podjęło próbę zastosowania najbardziej prymitywnej obrony Sikorskiego - może słusznie bo po dotychczasowej reakcji lemingów widać, że im głupsze tłumaczenie tym dla nich wiarygodniejsze i bezwiednie łykają każdy absurd. A że nadal nie potrafią mieć własnego zdania tak muszą mieć wytłumaczone.
|
Data: 22.10.2014; 13:47 Peowce to nie sa lemingi - to jakas krzyzowka leminga z pelikanem, skunksem i swinia... |
Data: 22.10.2014; 13:51 Z tym że Sikorski nie kłamał!
|
Data: 22.10.2014; 13:55 Ciekawa teorie na ten temat ma Matka Kurka - w skrocie twierdzi, ze zdRadek wykonal ten myk specjalnie, zeby kopnac Donaldinio w dupe, za to, ze tamten go porzucil jak starom cureff podczas akcji sperdalania do eurokolchozu. |
Data: 22.10.2014; 14:03 Ciekawa teoria ale osobiście w to wątpię do tego trzeba mieć jaja jak kokosy a Radzio takowych nie ma. Sikorski to typowy POwiec czyli cham i prostak używający siły wobec słabszych, za to panicznie się bojąc silniejszych i liżący im 4 litery. Tuski póki co jest silniejszy od niego i może go pozbawić stołka marszałka poprzez nakaz odpowiedniego głosowania w PO. Dodatkowo napuści na niego 'zaprzyjaźnione telewizje i gazety' i po Radziu. |