Niedaleko Postów: 20989
|
Data: 23.04.2015; 10:29 Dlaczego? Tylko skarży się na ton-a, że jedynie jego wątki w 99% tu widzi i ma już tego dość? /w wątku obok o "knajackim" jakoby języku ton-a tak napisał/
Mam pomysł na kolejny wątek, i to związany z naszą ziemią i naszymi miejscowymi pszczyńskimi planami, lecz, do takich paradoksów tu dochodzi, że boje się go zakładać, więc dopisałem swoją opinię do czego innego, by nie być znowu zrugany przez qrde_belanse czy Laktację, żem "stachanowiec"
Cóż, taki mamy klimat, czyli polska demokrację, o którą z takim zapałem walczyli-śmy.
A to napisałem ku uwadze i pamięci historyków kultury, cię mają zamiar habilitować i rehabilitacji u Polaków szukają, za ich obłudę i fałsz.
Nowy watek mógłby być skądinąd interesujący, traktowałby bowiem o wątpliwym patriotyzmie naszej władzy, która dozbrajając za wiele miliardów zł naszą waleczną armię - dokonuje zakupów nie wyłącznie u naszych, którzy też taki sprzęt wojskowy wysokiej klasy produkują - lecz u obcych, by to im dać zarobić, a naszych puścić pewnie z torbami - na zachód lub do śmietników.
I powstaje w związku z tym pytanie: czy zabieganie pszczynian o powstanie u nas nowych zakładów nie skończy się tak samo, bo rządzący zamówienia na "naszą" produkcję składać będą nie u nas, a gdzie indziej na świecie.
Myślę, że z powodu takich głupców jak en nasz tu qrde_frak tak może się stać. Bowiem o pewnych wątpliwościach trzeba i należy od razu gadać, nieważne czy to ton czy kto inny, byle wszelkie wątpliwości rozwiać, nie potem pluć sobie w lustro.
Taki ważny temat, a ten qrde_belanse nie zakłada wątku na ten temat ani inszy stachanowiec.
Jesteście skazani na ton-a. Nie ma rady, jak chcecie przetrwać.
|
|
Data: 23.04.2015; 10:33 Coś wam powiem: obcowanie z bydłem daje jednak natchnienie: co wejdę do tej obory, to mam nowy pomysł.
|
|
Data: 23.04.2015; 19:20 No minął już prawie dzień cały jak qrde_belanse poskarżył się, iż wszędzie widzi tylko ton-a - a tu żadnego w dalszym ciągu wątku założonego przez samego qrde_belansa!!!
Bęben to jaki czy balon, z tego qrde_belansa?
|
|
Data: 23.04.2015; 19:24 Jak balon, to mógłby zabrać ze sobą tych, co by chcieli spod chmur pooglądać sobie wolne przestrzenie wokół Pszczyny.
No nie bądź takim, qurde, zabierz ich na tę podroż.
A potem załóż wreszcie ten swój wątek i opisz nam swoją podróż. Nie mogę się doczekać!
|
|
Data: 24.04.2015; 07:33 No dlaczego robaczku /prędzej ofermo/ nie ma tu jeszcze twojego wątku?!!!
|
|
Data: 24.04.2015; 07:40 No tak żeś płakał jeszcze dwa dni temu:
"qr_d_ebalance
Data: 23.04.2015; 09:16
"chciałoby się czasem coś napisać, ale jak widzę listę wątków - założyciel ton, ostatni wpis ton - 99% na pierwszej stronie, to ochota mi odchodzi nawet na czytanie."
-------------
A taką miałbym ochotę na dowiedzenie się co ty masz do powiedzenia; nie ważne nawet: mądrego czy głupiego, boć przecie to rzecz gustu, byle coś było twojego, A NIE TYLKO TEGO ZASŁANEGO ton-a, jak piszesz.
Powinno się kasować takich nieaktywnych, a złośliwych użytkowników jak ty, co sami nic nie wnoszą, a jeszcze innych sekują.
Głupiego dnia.
|
|
Data: 02.05.2015; 09:11 Ja nie wiem dlaczego?
|
|
Data: 02.05.2015; 12:33 Prowda, że ślimok pieroński?
Muszla pusto.
|
|
Data: 02.05.2015; 16:38 A już było tak dobrze, że tylko w połowie strony mnie tu było, a ten nadal nic! A miał szansę, miał. Jak ten kot, tylko ze spał; miał.
|
Tylko PO! buahahahaha Postów: 2150
|
Data: 03.05.2015; 20:43 A po co ma zakładać jak i tak wleziesz i zrobisz kupę w salonie czyli zaspamujesz mu wątek pisząc bzdury nie na temat?
|
|
Data: 05.05.2015; 08:17 Jak temat jest głupi, to lepiej pisać nie na temat. To chyba jasne. Ty też to stosujesz, zwłaszcza w moich wątkach, skromnie dodam.
Niech się spyta mamy, albo cioci jaki temat ma założyć, jak sam nic nie umie wymyślić.
My na pewno się odniesiemy, prawda not? Po swojemu.
|
|
Data: 01.06.2015; 11:18 Forum zamierało, a on nic; dlatego pozdrawiamy qrde-belansa.
|
Goczały Postów: 8
|
Data: 01.06.2015; 11:41 A może ja bym się nadał na zakładanie nowych wątków? :))
|
|
Data: 01.06.2015; 17:42 Interesująco czasem piszesz, to znaczy że nadał byś się, nadał.
|