Pszczyna
W klubie od: 23.02.2008
Ilość komentarzy: 29
Ilość postów: 2
Ilość wyświetleń: 1998
Winka i pacierza nie odmawiam nigdy:P
Moze oprocz Pani Maryli bedzie jakas inna kapela ktora bedzie wam bardziej odpowiadac wiec nie widze sensu zeby juz teraz krytykowac ta imprezy pogadamy jak juz bedzie po co wy na to???
mam nadzieje ze kamera z warsztatow samochodowki ich nagrala i ze policja zrobi swoje:)
festiwal bedzie ale w innym miejscu gdzies w tychach lub w myslowicach wszystko mozna przeczytac na stronie festiwalu
nie warto budowac czego co juz jest tzn. nowy skate park jest zbedny poniewaz juz jest moze maly ale jest najlepiej postawic cos czego jeszcze nie ma np. wczesniej wymieniona scianke wspinaczkowa ale z niej malo kto bedzie kozystal boiska plazowe tez nie sa oplacalne bo co dwa lata trzeba na nie wozic tony piasku a kto sobie na to pozwoli a poza tym mozna z nich tylko kozystac w lecie bo nie widze jak ktos odsnieza piasek w zimie moim zdaniem najlepiej wybudowac jakis kryty obiek np basen albo rozbudowac hale to chyba bylo by najrozsadniejsze reszte pozostawiem miastu zobaczymy co oni wymusla
mozna powiedziec ze bylem niedaleko ale nic nie widzialem osobiscie tylko na tym nagraniu i nie ma potrzeby zebym szedl na policje
poprostu koles chcial ominac prog zwalniajcy bo jest to mozliwe nie trzeba nawet specjalnie zwalniac ale gosciowi brakowalo troche wprawy i nie wyrobil i to nie prawda ze sie nie zatrzymal stanol pare metrow dalej popatrzyl co ma rozwalone i dopiero pozniej zwial pewnie przez most na STW no i to chyba tyle:)
ze coooooo prosze po... was tam wszystkich zniszczyliscie ta impreze raz na zawsze jak tak to ma wygladac to lepiej wcale nie organizowac tej imprezy starsznie sie zawiodlem na organizatorach
Blagam was tylko nie feel fajnie graja ale troche to nie bedzie pasowalo do tej imprezy to musi byc cos konkretnego jak np. COMA to bedzie zabawa gwarantuje jaks ie nie sprawdzi to wsadzcie mnie do wiezienia;p a na temat Dody to ja sie moze nie wypowiem
Az serce mi sie kraje jak to czytam tyle piekneko pysznego zlociutkiego piwa poszlo sie gwizdac masakra mogli mi to dac napewno by sie nie zmarnowalo;P
mieszkam na osiedlu obok tego skrzyżowania i cos mnie bierze jak to czytam powinny byc swiatla, likwidacja skrzuzowania to tylko ucieczka od problemu a nie o to chodzi, zastanowcie sie troche.. faktem jest ze kolejne swiatla to problem bo trzeba sie zatrzymac ale jesli tym mozna uratowac komus zycie to w czym problem szkoda miastu kasy i tyle... wysrane sknery
dajcie se spokój nie dosyc ze syf to jeszcze cza placic komu i za co za wode tak jak juz to pisali czy za smieci pływajace na wodzie
kazdy kto wsiada na motor powinien sie liczyc ze smiercia wiem to z wlasnego doswiadczenia.. zegnaj stary[*]
to jest straszne dlaczego ludzie to robia chyba tylko dlatego ze maja swoje powody ktorych ja nigdy nie chce miec [*]
moim zdaniem dobra robota policji nie ma co sie wiecej rozpisywac ludzie wstyd jak tak mozna po pijaku jehcac samochodem bo rowerem jeszcze jakos ujdzie.. Porazka
w naszej szkole tez zbierali pieniadze nikt nie zalowal na ten szczytny cel mam nadzieje ze bedzie wiecej takich akcji szacunek dla wszystkich ktorzy chca pomoc innym ludziom
ludzie zastanówcie sie co wy robicie to jest tylko sport ktoś musi przegrać a ktoś wygrać i to nie jest powód do bojek.. kibice specjalnie znowu sie nie popisali.. to przykre:(
z tego co wiem to w studzienicach to norma ale nikt z tym nic nie robi wiele razy widzialem jak na parkingu kolo kawiarni wsiadaja pijani kierowcy i jada do domu albo od ,,nogi,, to samo ledwo na nogach stoi ale do domu jedzie samochodem i jeszcze maly apel do policji.. ruszcie swoje szanowne tyleczki i zajrzyjcie tam bo z tego co widzialem to tylko tamtedy przejerzdzacie i jakos nie widzicie co sie dzieje strasznie to dziwne
psy powinny byc zamkniete na posesji a nie latac gdzie sie im podoba a jesli juz to powinno sie brac pieska na smycz i wtedy gdzies z nim isc pieski same sobie lataja gdzie popadnie a potem wielka tragedia bo pieskowi ktos zrobil z tylka garaz.. panie snajper rzycze celnego oka i pomyslnych polowan
co wy od nich chcecie nic z nimi nie zrobicie to najstarszy zawod swiata ktory przetrwa wszystko a tym bardziej patrole policji jesli zechca przeniosa sie w inne miejsce i tak w kolko pozdrawiam wszystkie panie ktore tak cierzko pracuja:P
wszystko pieknie i ladnie tylko szkoda ze parking w tamtym miejscu wyglada jak wyglada koniecznie trzeba to jeszcze dopracowac
to jest skandal jak mozna ukrasc cos takiego nikt sie na tym specjalnie nie wzbogaci a tylko pszczynski piekny palac stracil 2000zl to nie dozo ale znacznie wieksza wartosc mialy te przedmioty gdy byly na swoim miejscu mam nadzieje ze tego zlozieja spotka surowa kara kiedys bylem przeciwny kamerom w parku ale po tym fakcie jestem calkowicie za
w studzienicach jest ulica szewczyka!! a chodniki w pszczynie? o tym to zapomnieli ale moze kiedys beda.. miejmy tylko nadzieje ze to nie sa kolejne obietnice ktore i tak nie dojda do skutku
moze ktorys nauczyciel z samochodowki sie nada chetnie oddamy pania z matematyki bo nas wkurza
Brawa dla pana Marka fajnie by bylo gdyby na swiecie bylo wiecej takich ludzi pozdro:):)
trzeba tak karac wlascicieli tych pieskow zeby sie wreszcie nauczyli bo to juz zaczyna sie robic wkurzajace gdzie sie nie pojdzie to zawsze jakis piesek lata po drodze a pozniej jak sie mu cos stanie to wielki placz moj kochany piesek wpadl pod samochod a winny kierowca pies powinien byc zamkniety a nie biegac gdzie chce
szkoda gadac bylem na tym meczu najbardziej podobal mi sie zawodnik z chrobrego o numerze 7 ktory strasznie sie wkurzal na wszystkich cala moja klasa sie z goscia nabijala serdecznie pozdrawiam ps. stary zmien swoje zachowanie bo zachowywales sie jak dupek