Konto zostało usunięte
oj, a wczoraj w mgle wyobrażacie sobie jakby ktoś stanął oko w oko z żubrem nawet tym plastikowym ...... pewnie było by coś do sprzątania
Ludzie wyjdzcie na spacer na poligonie lub polgazie na domkach wieczorem koło 19 to przestaniecie się przejmować jakąś minimalnie zakażoną wieprzowiną po jednym wdech będziecie mieli więcej substancji szkodliwych w płucach niż w całych 20 tonach wieprzowiny. No i pozdrowienia dla palaczy papierosów bez środków chemicznych itd..............................
Zapalmy znicze na tym miejscu aby uczcić pamięć kolegów którzy wsiąkli w glebę zamiast dzisiaj wieczorem dzielić z nami chwile i wsiąkać w nasze żołądki. niech im gleba mokra będzie [*]
Wszystko jest niczym do puki nie zostaniesz rodzicem a twoje dziecko nie dostanie się do szpitala dopiero wtedy człowiek wie co to WOŚP i widzi jakie wielkie możliwości leczenia naszych pociech Jurek stworzył.
Zewnętrznie tragedia zastrzelić projektanta wewnątrz to już inna bajka. Nareszcie Pszczyna dorobiła się jakiegoś obiektu sportowego poza babcią- halą Iskry
Nie zapominajcie że 50% pieniędzy NFZ zżera niebotycznie rozbudowana administracja. A pielęgniarkom współczuje za prace upierdliwymi brudnymi i agresywnymi pacjentami bo wiem że tych OK jest coraz mniej zresztą widać po komentarzach poprzedników.
Świetny pomysł a ja zastanawiałem się co piekarnie robią z zwrotami po prostu sprzedają laikom po wyższej cenie
dalekowidz "Kobiórze" zapraszamy do szkoły. a okulista też się przyda bo to kibic nawet kilku z Poręby mi to powiedział na meczu nie byłem.
Pigwa jeśli jesteś expertem to powiedz jakieo koloru kartkę dostaje zawodnik na boisku(mecz piłka nożna zasady PZPN or UEFA) który kopie zawodnika bez piłki.
Wody jakiej wody w naszych kranach lecą jakieś jszczochy syf za wode to my tylko płacimy. Badałem wodę z kranu w tym roku i 3 lata w stecz podsumowanie Woda niezdatna do spożycia nawet w laboratorium na wodociągach wydano taką opinie. pewnie zapytacie o SANEPID powiedzieli że jak zgłosze i potwierdze wynikami to odetną mi w domu wode do wyjaśnienia.
Albert padł to iC coś tam padnie. Małe sklepy powstają bo coraz więcej ludzi przedkłada jakość nad cene. A jakość produktów marketowych odchodzi od normy. kto chce jeżdzić Volvo nie wchodzi do Fiata!.
Mam motor i nie żel mi. żal mi tylko waszych rodzin bo to co dzieje się na 1 po godzinie 20 to jest prymitywizm. Niektórzy jeżdżą jak blondyny nie zwracają uwagi że na drodze są inni użytkownicy którym może się coś stać.
nie czepiajcie się motocyklistów zwłaszcza tych na odkurzaczach ja czekam na nerke a sezon się kończy.
Jest prostsze rozwiązanie parafian tego kościoła nie będziemy grzebać niech sobie kupią działki i sami załatwiają papiery. Po to jest kościół parafialny żeby był przy nim cmentarz jak w każdej cywilizowanej parafii.
Po co komu kolejny kartonowy budynek z produktami dla psów. przecież mamy już dość tandety w Pszczynie. Na osiedlach potrzeba zorganizowania jakiejś rozrywki dla dzieci a nie kolejnego sklepu. Niech prezes puknie sie w łeb i pomyśli o młodych mieszkańcach osiedla.