Pszczyna
W klubie od: 22.01.2009
Ilość komentarzy: 371
Ilość postów: 1299
Ilość wyświetleń: 1258947
Dla tych którym przeszkadza moja swastyka. Swastyka naśladująca kształtem ramion ruch Słońca.Swastyka pochodzi od sanskryckich słów ludów aryjskich:su(dobrze),asti(on jest),svasti(powodzenie)svastika(tworzący dobrobyt)www.swastika.cba.pl/pochodzenie.htm
ciekawe strony
http://mrc.tychy.pl/ceny.paliw/ wraz z wykresem ceny paliw,ropy,$ i średniego wynagrodzenia
http://www.cenapaliw.pl/?o=&m=95&l=12&k=0 ceny z całego kraju
Pizza Hut jak najbardziej,w tej części śląska to albo Katowice lub Rybnik
jak piją palą to spoko goście a jak jeżdżą po lodzie niby głupki. sam osobiście w sobotę ze trzy godziny na rowerze tam śmigałem.niesamowity widoki leżąc na lodzie i ta cisza
pomyłką jest to że cztery stacje w Pszczynie w tym trzy przy jednej drodze mają taką samą cenę paliwa .w zeszłym tygodniu benzyna 5,55 i 0 konkurencji
Starosta kredki do ręki i samemu coś narysować jak ludziom spodoba się to premia 500zł.
od kiedy promile iluś tam osób sumują się ? można tez napisać że w zeszłym roku wyszło ok 1000000 promili u kierowców zatrzymanych przez policje na krajowych drogach
miałem chrapkę na ten lokal ale za długo zwlekałem a szkoda.powodzenia w prowadzeniu pubu
Lanser w Tychach mają budować
http://www.ab-projekt.com.pl/#/pl/projekt/50/
Byle z dala od Pszczyny
byle jak najdalej od Pszczyny,zobaczymy jak będzie zamierało życie w centrum Czechowic
co ma wspólnego parking w sferze z Pszczyną ,może tak napiętnować dziurawy parking w centrum miasta a nie interesować się tym co 20 km poza granicami Pszczyny
a nie można było zaprosić Kulczyka,Sołowowa,Karkosika,Orłowskiego itp. zrobić jakąś debatę jak rozruszać Pszczynę
przyjemnie się jedzie ale dlaczego pobocza takie wąskie i strome w przypadku jakiejś awarii nawet małego samochodu ten pojazd stoi praktycznie na pasie jezdni nie wspominam o tirze
skoro odstajemy z podatkami to niech podniosą je tak żeby byliśmy liderami w regionie
AAAAAA!!!!!!!!!!!!! panika spadł śnieg a koniec świata miał być w przyszłym roku
Pless zainteresował się tematem z forum BRAWO a może by tak zainteresował się nieuzasadnionymi podwyżkami opłat za wywóz śmieci.temat drażliwy dla władz ale dotyczący każdego mieszkańca Pszczyny
@były pracownik chyba żeś nigdy przez agencje nie pracował
swego czasu byłem zatrudniony przez adecco,CN,randstad,trenkwalder i nigdy nie miałem umowy krótszej niż na miesiąc,praca w Tychach lub w Bielsku wiec głupot nie piszę no ale jak się ma wygórowane wymagania i gów..iane umiejętności to dostanie się umowę na 5 dni przez cały rok
byłem w PUPie gówno załatwiłem to powinno być główne motto dla szukających pracy w tej instytucji.dlaczego pup nie działa tak jak agencje pracy,jakim cudem agencje pracy mają tak dobre wyniki w znajdowaniu pracownika lub pracodawcy a pup generuje tylko koszty
"Zakres robót obejmuje przebudowę drogi na odcinku długości 400 m wraz z przebudową skrzyżowania z ulicą Borowinową" czyli co konkretnie zrobią ? zjazd wyjazd czy co
to że kupili nowe a niech mają ale za łeb trzeba byłoby wziąć tego któremu zachciało się laguny to dopiero badziew
to wielkie nieszczęście spadło na Pszczynę a będzie tego jeszcze więcej .
czarni budują się bo liczą na 1 procent z podatków och czarna zaraza trzeba to wyplenić,spalić zburzyć ale wtedy będą lamentować że prześladuje się ich
o 13 w sobotę? dziwnie podejrzana kradzież,przypomina mi się podobne zajście kilkanaście lat temu jak na oś piastów okradziono sklep z dużej ilości elektronarzędzi bosch dzień po dostawie .
Bo_do_tanga
pomysł z podatkiem jest dobry ale dlaczego nie ma umów pomiędzy um a mieszkańcami.bez takich umów urzędasy windują ceny jak im się podoba mimo że remondis podniósł ceny raptem o 1% z powodu watu. dlaczego jest tylko jedna firma wywozowa,co z tego że wygrali przetarg skoro zajeżdża monopolem .
inną sprawą jest wysokość opłaty,dlaczego rodzina 5 osobowa płaci więcej za pojemnik niż firma która otrzymuje fakturę za usługę wywozu śmieci niezależnie od rodzaju śmieci .
jeśli urząd twierdzi że przejmuje za mnie obowiązek wywozu śmieci to niech przejmie za mnie potrzeby wyżywienia ,dojazdu do pracy itp
ciekawe czy pochwali się tym że cena za śmieci MUSI wzrosnąć mimo że remondis nie podnosi cen
kubuś
kawałek przed bielskiem nieremontowany -to jest za znakiem Bielsko-biała a salonem renault to wygląda jak droga niczyja w deszczu tragedia
kubuś
poprzedni większy remont był mniej więcej 10 lat temu więc najwyższy czas na wymianę nawierzchni.
tir
w stronę bielska remont był wykonywany za światłami dlatego były mniejsze korki
to chyba żart. droga wygląda tak jakby jeszcze mieli położyć jedna warstwę asfaltu, szczególnie kilkadziesiąt metrów od ronda pięknie pofalowany asfalt tak jakby walec za długo stał w jednym miejscu
co to ma być !?! kandydaci z BielskoBiała,Cieszyna,Skoczowa,Rajcza,Ustroń,Żywiec,Rybarzowice,Łodygowice,Koniaków,Kaczyce,Wieprz,Kozy,Milówka,Szczyrk,Wisła,Wilkowice,Bystra,Ochaby .
co oni mają wspólnego z Pszczyną ? co niektórzy chyba nawet nie wiedzą gdzie jest Pszczyna.
ostatni raz biorę udział w wyborach goroli w Pszczynie na kolejne wybieram się do Tych.