Prezentacja klubowicza

Gocha

pszczyna

W klubie od: 02.01.2006
Ilość komentarzy: 299
Ilość postów: 45
Ilość wyświetleń: 118667

Formularz kontaktowy

Komentarze (299)

Gocha

Jak zawsze marudzicie. Nie było centrum- narzekanie, że po prezent trzeba jechać do Tychów, lub Bielska. Powstaje centrum tez źle, bo upadną sklepiki w centrum.
Powstaje i bardzo dobrze. Lokalizacja również bardzo dobra. Większość centrów handlowych powstaje na obrzeżach miasta- łatwiej dojechać i zaparkować. Marudy jeszcze nie otworzyli a już jak zawsze narzekacie. Cieszcie się, że z rudery powstało coś co przyniesie nam konsumentom korzyść. A sklepiki w centrum upadają jeśli nie mają nic ciekawego do zaoferowania- jest kilka które istnieją od wielu lat i mają się dobrze.

zobacz komentowany news »

Gocha

Świetnie- niech Pszczyna pięknieje !!!

Gocha

Świetna impreza, a plessowe marudy niech zorganizują coś lepszego!!!

Gocha

Czas najwyższy !

Gocha

Robią wrażenie !!!

Gocha

Ech ta administracja.....

Gocha

A co z zupełnie nie odśnieżonym chodnikiem przylegającym do posesji rejonowego Zarządu Dróg przy Chopina. Ich przepisy nie dotyczą? Tamtędy nie da się chodzić, śnieg po kolana, a matka z wózkiem musi iść po ulicy. Mam zamiar zadzwonić do SM ze skargą- może dostana mandat i odśnieżą?

Gocha

Super ! Powodzenia !

Gocha

mnb -lecz nogi, bo na głowę to już za późno!

Gocha

re:mieszkanka przedmiścia
Ani ja Twoja koleżanka, ani żadne kochanie

Gocha

Droga bhg masz rację należy Ci się większy kubeł a mnie tylko troszkę mniejszy, bo u mnie są cztery osoby, absolutnie nie moze byc taki jak w rodzinie trzy osobowej bo komunizm się dawno skonczył. Masz rację i powtórzę po Tobie raz jeszcze: skoro płacę 4 razy więcej od osoby samotnej i około 2 razy więcej od rodziny 2osobowej to powinnam mieć prawo odpowiednio dużo więcej śmieci pakować do kontenerów :)

Gocha

re:bhg
no trzeba by było wyprodukować pojemniki dla jednej osoby, dwóch, trzech, czterech itd. zaraz odezwały by się osoby które maja pojemnik mniejszy od Twojego i tez się nie mieszczą a jest mniej tylko o jedną osobę. Obok mnie rodzina pięcioosobowa nigdy nie przekroczyła limitu- grzeją gazem więc śmieci nie pala,wystawiają za to trzy wory śmieci segregowanych i w ogródku zainstalowali kompostownik . Nie wiem jak to robisz, ze się nie mieścisz ze swoimi smieciami , ale widocznie ja i inaczej segreguję, lub inaczej produkuję śmieci.

Gocha

re:mieszkanka przedmieścia
Masz rację : rzygać się chce jak się czyta co napisałaś, rzygać się też chce Twoim sąsiadom, że mają koło siebie takiego brudasa !!! Tak trudno raz na pół roku dokupic dodatkowy wywóz śmieci???? Skoro tyle ich produkujesz, nie umiesz segregować i nie mieszczą ci się w kontenerze to zapłać, a nie zaśmiecaj tego co nie twoje !!!

Gocha

Plessowe marudy- zamiast cieszyć się, że poprawia się choć troszkę bezpieczeństwo przed przejazdami , wy jak zwykle narzekacie.
mnb- znaki drogowe jak sama nazwa wskazuje stawia ZDW. Logiczne? !

Gocha

Wystrój rewelacja,jedzenie tez moim zdaniem b.dobre, ceny nie moga być jak w podrzędnej knajpie, ale obsługa pozostawia WIELE do życzenia. Kelnerzy na ostatnim piętrze muszą się dużo nauczyć- baaaardzo dużo- ich obsługa pozostawia wiele do życzenia. Natomiast w orientalnej knajpce na parterze obsługa bez zastrzeżeń

Gocha

re Grynpis
Wiem o kontenerach na liście, ale one pojawiają się tylko jesienią i jest ich niewiele (mieszkam w okolicy parku i "parkowych" liści mam bardzo dużo :)
Zieleń miejska zbiera liście i trawę w parku i sprzedaje wyprodukowaną z odpadów zielonych ziemię w całkiem dobrej cenie. Może dałoby się to jakoś powiązać. Ja z aktualnego systemu jestem bardzo zadowolona, mam wyraźnie mniej śmieci w reklamówkach dookoła domu- pokazuję tylko jeszcze małe niedociągnięcia. Sama mam kompostownik, ale sąsiedzi biegają nadal z taczkami po skoszeniu trawnika do ....

Gocha

Dobrze by było, żeby zbierali jeszcze tzw, odpady zielone- skoszoną trawę, zagrabione liście-przynajmniej raz w miesiącu.

Gocha

Ten młody żubr utopił się w Pszczynie a nie w Jankowicach !

Gocha

paveu_cockies- ŚWIĘTA PRAWDA ! I bezsensowne sa próby mieszania do rzeczywistości pszczyńskiego szpitala polityki. Tu tak było bez względu jaka partia rządziła ! Źle dzieje się zacząwszy od rejestratorek a skończywszy na lekarzach. Trudno po latach zmienić przyzwyczajenia pracowników i bezpieczeństwo pacjenta jest tu tylko argumentem w walce o pozostawienie status quo

Gocha

Gratulacje dla Justyny, ale i dla nauczycielki. Niewiele jest taki jak P.Krause.
A co do postu "kogoś starszego"-żałosna zawiść !!!

Gocha

Od razu widać po komentarzach, czy pisze je pracujacy w szpitalu, czy ktoś zmuszony do korzystania z jego usług jako pacjent. Ja byłam tym drugim. Gdy musiałam korzystać z usług szpitala po raz drugi wybrałam Tychy- czysto i obsługa pielęgniarska super a był to ciężki oddział - chirurgii miękkiej

Gocha

re staff- racja w 100%. Komentarze powinny być podpisane imieniem i nazwiskiem lub tylko dla zalogowanych- połowa tych plujących jadem nie miałaby odwagi nic napisać !!!

Gocha

Świetna metamorfoza osiedla !

Gocha

Bardzo dobry pomysł ! A co z Pszczyną ????

Gocha

re: mieszkaniec
Dlaczego tyle w Tobie jadu? Ciężko z Tobą wytrzymać najbliższemu otoczeniu- współczuję ! a pomysł "urzędasów" świetny- gratuluję !

Gocha

re Gocha
Jeśli juz to nie ma KIM a nie czym ! A zazdrość to paskudna cecha.

Gocha

Nareszcie!!! A co ze Zbożową ???

Gocha

Czekam tylko do końca umowy i żegnam Orange z ulgą. mam dość dzwonienie sprzed domu. Poligon dla Orange nie istnieje !!!

Gocha

Do lanczan
Masz rację, ale niezupełnie. Miałam jedną"kolizję" w zyciu. trafiłam na kretyna który pędził na złamanie karku.. Przeżyłam.... cudem. Jeżdżę zgodnie z przepisami, aby nigdy nie mieć wyrzutów sumienia.

Gocha

Do lanczan

Co ty pier...lisz??
Zamiast rozglądać się po poboczach lepiej zerkać na szybkościomierz w swoim samochodzie . Proste jak drut !!!

Powrót

Nowi klubowicze

SQDA

Pszczyna
w klubie od: 2025.02.05

nk1

Suszec
w klubie od: 2025.01.05

Edek243

Jastrzębie- Zdrój
w klubie od: 2025.01.05