pszczyna
W klubie od: 02.01.2006
Ilość komentarzy: 299
Ilość postów: 45
Ilość wyświetleń: 118668
Qubix89 głupoty piszesz. Góra śmieci urosła dlatego, że już nie opłaca się wywozić ich do lasu !!Powiedz co to za róznica która firma je wywozi ? Nareszcie w parku jest czysto, a na Piastowskiej kosze nie "kipią" podrzuconymi reklamówkami z odpadami. Nie muszę już się wstydzić . Brawo za ta decyzję !!!
qba wcale Ci się nie dziwię. ja też czasem myślę o takim gwoździu :)
Gig nie masz racji. Poważnie zachorowałam i... pojechałam do szpitala w Tychach.Operowano mnie tam dwa razy i za każdym razem prosiłam o transport do Tychów. W czasie gdy tam mnie leczono przewożono cięższe przypadki z Pszczyny, bo tu nie potrafiono sobie z nimi poradzić !!!
pleasant_swirl chciałabym aby mi ktoś TAK śpiewał do kotleta. Zamiast wspierać dziewczynę, obdarzoną nieprzeciętnym głosem to jak zwykle plujecie jadem
Glutex ktoś musiał władzę wezwać. Jeśli nie chciał dobrowolnie przyznać się do winy, to trzeba było wezwać policję. A mandat to konsekwencja tego wezwania.
"Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenie" Jak dostaję mandat za przekroczenie prędkości to źle. Nie ważne że złamałam przepisy - dzieje mi się krzywda, kradną mi moje pieniądze ! Ale jak mija mnie "o włos" pirat drogowy rozmawiajacy jeszcze przez komórkę to też źle ! Ludzie ograniczenia prędkości są po to żeby je przestrzegać, a nie po to aby na nich zarabiać !!!
djhooligan a gdzie płynęły ścieki bo chyba nie czysta woda z Twoich osadników? do Pszczynki !
"Z nieustalonych przyczyn "????????? Przyczyna przecież była jedna i oczywista- alkohol !
k_aziol ale śmieci wielkogabarytowe były zbierane. Mają być zbierane dwa razy w roku, więc może jesienią się załapiesz. Do tego czasu musisz to przetrzymać. Trudno wymagać żeby zbierali co miesiąc.
Zbulwersowany nie masz racji. Właśnie na Łowieckiej widać kulturę kierowców i to dużą. Tam przydrożne drzewa wymuszają ustąpienie przejazdu a przy okazji częsty gest dziękuję. W tym wypadku młodość połączyła się z alkoholem, więc chłopak i tak miał dużo szczęścia, że te stuletnie dęby pozwoliły mu przeżyć.
Apocalmasz rację !!!!!!!!!! mnie też jest wstyd jak czytam takie prymitywne komentarze jak Twój !!!!
Mnie też rondo odpowiada, wreszcie mogę się włączyc do ruchu nie ryzykując życiem. A co do nazwy- myślicie, że lepsza jest nazwa ronda koło szpitala? No przecież to dopiero koszmarek
i jeszcze apel do firmy wykonawczej- mam nadzieję, że sprzątną po sobie śmietnik jaki na razie istnieje w zagajniku koło ich barakowozu
Dobrze, że kogoś stać na taką inwestycję. Widziałam stan budynku w trakcie rozbiórki to niewiele chyba brakło, żeby sam się zawalił.
Nic nie robią koło tunelu "źle" robią- też nie dobrze ! co Was tak razi, ze przyjechali zobaczyć na co wydadzą kupę kasy !!!
Pszczyniok kasa musiała być ogromna - obiad na tyle luda !!! Jesteście okropne marudy i zrzędy !!!
Ja też już wcześniej myślałam o studni- szczególnie, ze jak podlewam ogród to płacę równocześnie za ścieki, ale teraz to juz zaczynam szukać ekipy.
Ciekawe ile kosztowałby teraz wywóz śmieci w naszym kochanym PIK=u
Wszystkie publikowane historyczne zdjęcia Pszczyny są rewelacyjne ! Czekam na kolejne.