Prezentacja klubowicza

Gocha

pszczyna

W klubie od: 02.01.2006
Ilość komentarzy: 299
Ilość postów: 45
Ilość wyświetleń: 118669

Formularz kontaktowy

Komentarze (299)

Gocha

Borys100 uprzedziłeś mnie o kilka minut. Właśnie miałam to samo napisać :)

zobacz komentowany news »

Gocha

Zamknęli źle, otwierają tez marudzicie. Trzeba się pogodzić z tym, że Pszczyna to nie metropolia i na "kinpolex" nie ma szans. Nie zawsze mam czas i ochotę jechać na nowość" do BB czy Katowic, czasem nie zdążę i szukam potem po innych kinach filmu który chciałam zobaczyć i nigdzie go nie ma, wiec tydzień czy miesiąc później z przyjemnością zobaczę w Pszczynie. A młodzi pszczyńscy zakochani powinni się tylko cieszyć :)

Gocha

Pucek nic dodać nic ująć ! Dobrze napisane, sama kiedyś zwiedzałam żydowski cmentarz w Krakowie. No ale ja nie "tomuś23" dla mnie była to atrakcja nie tylko jakiś tam cmentarz!

Gocha

Pszczyniok nie marudź.

Gocha

Większość przychodni lekarskich sprywatyzowała się i nie trzeba za nic płacić, a organizacja jest jakaś taka lepsza skoro jest "właściciel". Myślę, że najwyższy czas i na szpitale. Wspólne znaczy niczyje - taki stereotyp przynosi określone konsekwencje !!!

Gocha

Zdecydowanie wolę chrust- faworki, więc kupiłam tylko kilka w biedronce po 99groszy
Takie sobie :(

Gocha

Kamila_69 wróciła do nas jako exmodelka :) a już myślałam że po ostatnim "banie" opuściłaś nas na dobre

Gocha

Dawniej "matołki" obracały znaki informujące o niebezpiecznym zakręcie na Chopina, teraz przenieśli się parę metrów dalej.

Gocha

Mieszkam w tej okolicy. Wyjazd z ul. K.Miarki ok godz.16 graniczy z cudem. Często trzeba czekać aż zamkną przejazd, żeby się przebić do miasta. Jestem w stanie zacisnąć zęby i przez trzy miesiące chodzić na nogach. Ruch wahadłowy to dla mnie i tak lepiej niż "rosyjska ruletka" zdążę- czy nie przed rozpędzonym tirem

Gocha

re:goly_cycek_Renaty
Właśnie piszę ,że niedziela była właśnie dla tych pijaczków szczęśliwa !!! Zabiorą im tylko prawo jazdy, dostaną mandat. A gdyby nie policja mogliby pójść siedzieć za spowodowanie wypadku, lub "wąchać kwiatki"
Eh ten cycek :)

Gocha

Dlaczego piszecie, że niedziela była pechowa? raczej szczęśliwa- zostali zatrzymani przez Policję zanim zabili siebie lub inne niewinne osoby !!!

Gocha

Masz rację Pipi. tez jestem przerażona czytając komentarze- to musiała być straszna kobieta, lub anonimowość (prawie nikt się nie loguje) wyzwala w plessowiczach najgorsze instynkty :(

Gocha

I jak tu nie popierać monitoringu! Jakby rodzice zapłacili za małolata (bo myślę, że to jednak głupiutkie dziecko zrobiło) kilkaset złotych mandatu- to może po solidnym laniu wyszły by mu głupoty z głowy. A jeśli to jednak dorosły- miotła i społeczne sprzątanie Pszczyny przez miesiąc tez uleczyłoby głupotę!

Gocha

Plesek masz rację, konkurencja na rynku byłaby najlepsza, ale popatrz co działo się jeszcze rok temu. Była konkurencja- firm z którymi można było podpisać umowę było kilka- i co z tego-tylko, nieliczni "frajerzy" w tym i ja podpisywali takie umowy. Widziałeś kiedyś tyle kubłów na śmieci wystawionych jednego dnia na swojej ulicy- bo ja nie ! mnie tez wkurzają podwyżki, ale jak czytam jeden kubeł na miesiąc i to jeszcze najlepiej wywieziony za darmo to mi ręce opadają

Gocha

re: śmieciowy nonsens
"To jakaś paranoja,przecież wystarczyłaby połowa kwoty i jeden kosz na miesiąc" - ja tylko czytam ze zrozumieniem to co napisałeś. mieszkam koło parku i często spotykałam tam właśnie takich "oszczędnych"

Gocha

re: śmieciowy nonsens
Przy sześcioosobowej rodzinie jeden kosz na miesiąc !!!!!??????????
A z resztą co zrobisz : do parku czy do pieca ???
Wiesniak jakże trafny nick sobie wybrałeś- gratuluję samokrytyki

Gocha

Olsen co to znaczy "pożondny"?????

Gocha

Nie mogę zrozumieć dlaczego MUSZĘ płacić za całą godzinę, jesli często staję tylko po to by odebrać leki z apteki lub wypłacić kasę z bankomatu !!!

Gocha

I bardzo dobrze !!!

Gocha

Wieśniak bzdury piszesz.Fotka z czasów sporów kto lepszy PIK czy Remondis. I ty Brutusie :)))))))))

Gocha

re:art
A co myślisz, ze PIK cen by nie podniósł ?- jakoś nie wydaje mi się żeby była to instytucja charytatywna.
A tak poza tym do redakcji Pless- trudno wam wrzucić bardziej aktualną fotkę, czy macie jakiś cel, żeby akurat tą pokazywać?

Gocha

re:mieszkaniec nie zalogowany- dzięki za tą małolatę- bardzo mi miło :))))

Gocha

iBartek30 wypraszam sobie- nie jestem żadnym cwaniaczkiem- a głosować -owszem głosowałam. Gdyby nie logowanie setki anonimowych pseudobohaterów nabijałoby sondaż

Gocha

kaś33 jestem stara i wiele przeżyłam- a ty nie nauczyłaś się w długim swoim życiu czytać tekstu ze zrozumieniem- spróbuj na głos to podobno pomaga

Gocha

Wyraźnie napisałam, ze trzeba zorganizować pomoc konto, zbiórkę- moze pod kościołem- że trzeba pomóc - chętnie to zrobię ja i wielu innych. Ale nie mogę zgodzic się ze stwierdzeniem "ze Ci starzy ludzie, sa zbyt duzym obciazeniem dla corek/synow"

Gocha

re: Ania30
Też jestem zdania, ze przydałaby się jakaś zorganizowana pomoc, ale myślę, ze Twoi rodzice mając dzieci nie muszą mieszkać w hotelu tylko szczególnie na Święta mogliby znaleźć kąt u córki ......
"Stare drzewa" nie powinny mieszkać w hotelu tylko u bliskich

Gocha

Tacy duzi i nie poznają plessowego trolla. Przecież kamila_69 to kolejny z nicków jakie przyjmuje ten osobnik i świetnie się bawi Waszą irytacją. Jest na to jeden sposób "nie karmić trolla"- olać i już

Gocha

re:lekaż
Jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia to milcz. Tam przyjmuje dermatolog, kardiolog i okulista.
Dotarcie do tych specjalistów osobom bez samochodu to wielkie wyzwanie

Gocha

re:Stasz
Personel medyczny przychodzi tu do pracy, więc z biblioteki nie korzysta, a pacjenci z nudów może by przeczytali coś i podnieśli tragiczna statystykę polskiego czytelnictwa. Leżałeś kiedys w szpitalu? wizyta lekarska raz dziennie, poranne zabiegi, badania- a po południu nuda, że wściec się można!

Gocha

Wielka kara- dozór policyjny!

Powrót

Nowi klubowicze

SQDA

Pszczyna
w klubie od: 2025.02.05

nk1

Suszec
w klubie od: 2025.01.05