Prezentacja klubowicza

Gocha

pszczyna

W klubie od: 02.01.2006
Ilość komentarzy: 299
Ilość postów: 45
Ilość wyświetleń: 118673

Formularz kontaktowy

Komentarze (299)

Gocha

Broń bas Panie Boże przed większą ilością" pszczynianek". W czym ci turyści AŻ tak bardzo przeszkadzają. Jestem dumna, że tu mieszkam i że naszą coraz piękniejszą Pszczynę odwiedzają turyści i niech ich będzie jak najwięcej. Na całym świecie wiedzą , że atrakcje turystyczne to kasa dla miasta. A Ty Grzegorzu masz rację! Takich malkontentów jak na Plessie nie ma nigdzie. Również życzę więcej optymizmu i życzliwości

zobacz komentowany news »

Gocha

re: KAMWOL
Ty raczej z takim zawistnym charakterkiem nie dorobisz się zbytniej kasy, że o żonie nie wspomnę.
a pszczyńskim Śmiałkom życzę dużo szczęścia i wielu życzliwych ludzi na drodze:)

Gocha

Też mam wrażenie, że to przez Mandarynę :(

Gocha

Byłam na występie mistrzów bilardu i powalili mnie na kolana. Rewelwcja! A z tą Mandaryną to żart ?

Gocha

I dobrze !!!!!! Piekny obiekt, aż żal patrzeć jak powoli popadał w ruinę. A Ty Alfred nie pisz głupot!

Gocha

Niestety nie posiadam komórki, wiec pozostało mi tylko słowne "pouczenie" starszej pani. A grafitti to mocna strona młodzieży, wiec chyba dlatego wszyscy uznali jako pewnik, że to ich sprawa

Gocha

Dużo piszecie o pszczyńskiej młodzieży, a ja ostatnio "złapałam" na gorącym uczynku starszą elegancka pania podrzucajacą śmieci w reklamówce na cmentarzu Wojsk Radzieckich. Jeśli babcia wyrzuca śmieci na cmantarzu to dlaczego wnuczek nie moze malować sprayem !

Gocha

re Logo Nie podawałam akurat Pszczyny jako przykład, ale Wyszków. Chyba troszkę mijasz się z prawdą i z tego co widzę nie po raz pierwszy...

Gocha

re Logo
Nie wiem co dla Ciebie oznacza "normalnie" W Bojszowach cena ścieków wynosi 9.18- fakt. Podajesz przkłady gminy gdzie jest dużo gorzej a może daj przykład gminy gdzie cena ścieków dochodzi do 3zł. Może trzeba dążyć do tych lepszych i bardziej gospodarnych.

Gocha

Temat liści był już kiedyś poruszany i efektem jest wystawienie kontenerów w okolicy października, listopada, a w ciagu roku mieszkańcy biegają z taczkami do okolicznych zagajników. Czy taki problem trzeba zgłaszać??????

Gocha

Do Jooo
Może Ty i doświadczenie masz, ale taktu niestety nie!!! Twój komentarz jest poniżej wszelkiej krytyki

Gocha

A ja w swej naiwności uwierzyłam w remont schodów nad torami. Tam niedługo dojdzie do nieszczęścia w tak opłakanym są stanie !!!

Gocha

Wszystko pieknie ładnie, ale wiecie gdzie teraz jest Poradnia dermatologiczna i okulistyczna !!!!!! Przeprowadzono ją prawię poza granice Pszczyny. Wolałabym nie słyszeć co mówią starsze osoby "wędryjące" kilka kilometrów zimą i nie tylko zimą do okulisty. Moze tam powinien znaleźć się Urząd Pracy

Gocha

Super, do tej w Jamkowicach chętnie zaglądam , teraz będzie blizej. Dla gosci spoza Pszczyny (i nie tylko) to duża atrakcja.

Gocha

Też jestem zdania, że platanów powinno sie dosadzić a nie przeżedzać. Latem cień na rynku jest na wagę złota!!!

Gocha

Zorro sam sie trzasnij, ten "zabytek" miał może 50lat i przypominał od dłuzszego czasu melinę.

Gocha

Ten budynek był przy ul. Piwowarskiej nie Piastowsiej i trudno go nazwać zabytkiem- raczej ruderą. Napewno nie podkreślał walorów pszczyńskiej starówki.

Gocha

Ale wejście osobom niepalącym polecam tylko w masce p-gaz. Przy recepcji biało od dymu papierosowego - moich znajomych to odstraszyło !!!

Gocha

Re ministrant
A myslałam ze czytania ze zrozumieniem uczą w podstawówce- widocznie byłeś na wagarach.
Kazda metoda dotarcia do zakutych łbów pijanych kierowców jest dobre.

Gocha

Konkurs dotyczył oferty, a nie ośrodka -to subtelna a zarazem bardzo duża różnica !

Gocha

A może ktoś przyglądnąłby się kładce dla pieszych które jest obok sławnego wiaduktu. Deski przegniłe, niektóre połamane. Przejście z rowerem, że nie wspomnę o wózku dzieciecym NIEMOŻLIWE.
Piesi mają fruwać?

Gocha

Teraz trzeba się przejść po okolicznych skupach złomu i odzyskać słupki...

Gocha

Niech zrobią cokolwiek, bo aż żal patrzeć jak taki świetny budynek niszczeje. Koniki ...byłoby super :)

Gocha

Jestem bardzo ciekawa jak taka statystyka wyglada w Pszczynie?

Gocha

Ciekawe co by powiedzieli mieszkańcy domów gdyby im wybudowali betonowe ekrany tuż za oknami. Pewnie powiesiliby pomysłodawcę.
Troszkę wyobraźni!

Gocha

Czas na konkurencję- nie moge sie doczekać!!!!
Ostatnio paczka priorytetowa szła 10 dni !!! Na reklamacje "Pani z okienka" powiedziała ze nikt nie gwarantuje że pójdzie szybciej

Gocha

Miało być re: Obserwator :)
a co do Kauflandu- całe szczęście , że jest, a co J&S byłeś zainteresowany kupnem ?

Gocha

Re Sąsiad
Sie śni mi, sie śni mi :)))) To tak naprawdę może być??????

Gocha

Rzeczywiście dworzec PKP i PKS w Pszczynie to wstyd !!! Dobrze ,że w pobliżu jest chociaż Kaufland, bo jest tam ciepło i są toalety z prawdziwego zdarzenia !!!

Gocha

Maju cisz się , że jest 150 metrów a nie narzekaj.To taki przykry Plessowy zwyczaj. Alejka sliczna, oby tak dalej !

Powrót

Nowi klubowicze

SQDA

Pszczyna
w klubie od: 2025.02.05

nk1

Suszec
w klubie od: 2025.01.05

Edek243

Jastrzębie- Zdrój
w klubie od: 2025.01.05