Pszczyna Postów: 67
|
Data: 01.05.2008; 20:16 czy ktos wie jak wyglada wzór podania na kopalnie? chodzi mi o treść i wzór....
bardzo bede wdzieczna jak ktos mi go napisze tak mnie wiecej... Gdzie sie takie podanie zanosi na kopalnie? Na portiernir sie go zanosi albo gdzie????a jakby ktos mi go przesłał na moj email to by było extra! Z góry bardzo dziekuje
Sylwia13111987@interia.pl
|
Pszczyna Postów: 2132
|
Data: 07.05.2008; 19:29 Kobieto zlituj się! Jakiego podania? O zakup węgla? Zapewne chodzi Ci o podanie o przyjęcie do pracy. Kopalnia to nie jest żaden wyjątek - piszesz list motywacyjny (tudzież "podanie" i CV i wysyłasz pocztą na adres odpowiedniego zakładu.
Każda kopalnia/zakład górniczy ma swój dział kadr i tam zwykle lądują podania o przyjęcie do pracy przynoszone osobiście.
Wzór listu mot. i CV bez problemu znajdziesz szukając w google. Zapewne masz MS Office (Word) - tam są szablony CV (kreator życiorysów). Więcej inwencji i samodzielności bo nawet na kopalnię Cię nie przyjmą ;)
|
Pszczyna Postów: 500
|
Data: 08.05.2008; 11:35 Jutro się ktoś zapyta jak wygląda szjspapier :)
|
Pszczyna Postów: 1
|
Data: 27.04.2011; 15:19 Dokładnie, nie różni się niczym innym, ale warto go napisać dobrze. Sam szukałem pół dnia jakiegoś wzoru i jedyny na jaki trafiłem to ten:
http://www.innecv.pl/list-motywacyjny/podanie-o-prace-gornik.html
|
podpaska Postów: 1111
|
Data: 29.04.2011; 15:34 myślenie nie boli!!!!
|
P-na Postów: 1759
|
Data: 29.04.2011; 16:06 Do podania o pracę należy załączyć dobrze ułożone CV.
Aby zwiększyć szansę otrzymania pracy w kopalni ,czy każdej innej firmie ,CV trzeba ułożyć przekonywujące.
Należy przede wszystkim wychwalać firmę i przedstawić jej niebywałe zalety i osiągnięcia.
Zaznaczyć ,że firma cieszy się b.dobrą opinią ,wspomnieć coś o jej histori i że pracują tam dobrzy fachowcy oraz wspaniali ludzie.
Dopiero na końcu w paru linijkach przedstawić swoje wykształcenie ,doświadczenie i wyrazić pragnienie pracy w tak wspaniałej firmie czy kopalni.
|
pszczyna Postów: 66
|
Data: 01.05.2011; 19:50 widze jak to wszyscy kochają ten kapitalizm a okazuje się jak kto może czy ma znajomości to chciałby pracować w socjaliźmie z pszczyńskim szpitalem na czele,jak wybory to lekarze głosowali dwoma rękami za liberalnym kapitalizmem a jak przyszedł do nich to wielce oburzeni ,ze oni chcieliby tak naprawde pracować jak w socjaliźmie,ludzie zastanówcie się i potem głosujcie a nie róbcie z siebie idiotów
|
Pszczyna Postów: 834
|
Data: 01.05.2011; 20:55 Józef Kopidolewski
00-013 Jonkowice
Urodzony,nie wysrany
Poligamista z premedytacją
Tel.997
Doświadczenie zawodowe:łopata
Wykształcenie:najlepsze,podwórkowe
Języki obce:łacina,francuski wieczorem
Dodatkowe umiejętności:sex 45 sekund bez przerwy
Zainteresowania:gotowanie
To jest wzór,powodzenia.
|
Blisko,coraz bliżej!.Saga Śląska. Postów: 7024
|
Data: 01.05.2011; 21:02 Alan co to,ten z brakiem w uzębieniu alan 2001 to też TY?
|
Pszczyna Postów: 834
|
Data: 01.05.2011; 21:16 Tak to ja,ktoś mi dał czerwoną kartkę i mnie wy.....walono.
Drugi Alan w razie wpadki.
|
pszczyna Postów: 110
|
Data: 01.05.2011; 21:19 ten wątek jest stary 3 lata:) mój mąż pisał podanie na kopalnie i poprawiał chyba ze 3 razy bo każda kopalnia wymaga swoje i nie dziwie sie ze ktoś sie pyta bo prosto cv czy podanie to da sie napisać do pracy w sklepie...
|