Data: 07.12.2005; 21:06 czy przychodzicie do domu przemoczeni od stop do kolan?Mam tego serdecznie dość!!Prawie wszystkie studzienki kanalizacyjne sa zatkane woda króluje wszedzie nawet w naszych butach!!!corobi miasto?--ano nic--ignorancja!!! |
Data: 07.12.2005; 21:08 Ja równiez doświadczyłem tego idąc uliczkami naszego miasteczka chyba nikt juz nad tym nie panuje!!! Masakra ale z drugiej strony tak jest co roku - więc zdążyłem sie do tego przyzwyczaić. Ciekawe czy jak to zamarznie to, czy któryś ze służb. posypie to chociaż piaskiem - bo jak nie to bedą nowe medyczne tematy na forum pt. CZY KTOŚ ZNA DOBREGO ORTOPEDE??? POZDRAWIAM Ps. Podobno slizgawka miała byc tylko na rynku? |
Data: 07.12.2005; 22:33
|
Data: 08.12.2005; 13:37 i tak trzymać---nasze miasto to zascianek Sląska!!!Powiem szczerze--chcesz być dobrym polakiem?--nie głosuj--przynajmniej nie teraz!Jeszcze nie to pokolenie!poZdr. |
Data: 08.12.2005; 21:59 mam tego dosc
|
Data: 08.12.2005; 22:10 Ida swieta, koniec roku beda premie rauty i oplatki. Pod ratuszem sie uprzatnie i o co chodzi. Kto wam kaze lazic gdzies jakimis uliczkami. Siada sie pod ratuszem w jeppa na wielgachnych kolach i jedzie do domciu. Gdyby jakis byl koreczek to straznicy go rozgonia, a Lowicka odsniezona. Nie boj sie. Sluzby gotowe na atak zimy.
|