Pszczyna Postów: 528
|
Data: 22.05.2015; 08:02 Duda udowodnił za na śmieciowych umowach też mozna zarobic. Po co JOWy? Ma sie czego bać.
|
Pszczyna Postów: 274
|
Data: 22.05.2015; 08:47
https://www.youtube.com/watch?v=P4oBjACCcgc
koniecznie z głosem :)
|
Pszczyna Postów: 528
|
Data: 22.05.2015; 08:50 wickaty-- na temat prosze a nie tak jak wczoraj Duda o wszystkim tylko nie na temat.
|
Blisko,coraz bliżej!.Saga Śląska. Postów: 7024
|
Data: 22.05.2015; 09:51 Fajnie się tyrady prowadzi jak się zarabia dwa razy tyle co prezydent!!
|
w twej głowie Postów: 2774
|
Data: 22.05.2015; 10:03 o Inwestor wypełzł. Pamiętasz Investor jak dla ciebie ważnym było żeby polityk miał czyste buty, był nowoczesny, ładnie się uśmiechał etc. Jakoś cię nie widać jak Komorowski dostaje baty na każdym kroku na tym polu od Dudy. Zwykły średnio bystry magister historii (który jej nie zna) bez znajomości języków obcych bez podstawy kultury osobistej bez manier i dobrego wychowania przybłęda nie wiadomo skąd kontra doktor nauk prawnych doskonale wykształcony ze znajomością języków wiedzą ogładą i obyciem. Nagle Investor zniknął :)
|
|
Data: 22.05.2015; 11:37 No i co!!,dalej!.
|
Niedaleko Postów: 23215
|
Data: 22.05.2015; 15:00 Nie dasz mi w pysk, ze się wciskam?
To dlaczego jak taki wykształcony to taki głupi? Staroświecki mnich zakuty w kaptur bzdur i niedorzeczności światopoglądowych, pod egidą pewnej instytucji, której wierny jak pies, że prosty niewykształcony człowiek ma szersze horyzonty myślowe, niż ten twój pan doktor.
Powiadam - do zrozumienia pewnych prostych jak promień lasera nie potrzeba żadnego tytułu, bo chłopski rozum wystarczy, lecz nie ośli, z powodu którego okroić chcą ci wasi kawał Polski z ziemi rolnej i lasów.
I dobrze, że chociaż jeden z was to pojmuje i...obiecuje, he he he... /patrz ostatnia zwrotka mojej ostatniej rymowanki na temat obiecywaczy/, możliwe nawet, ze dzięki temu tytułowi dr przed nazwiskiem. Ale i tak chciałby pozbawić bezdzietne małżeństwa swojego GENETYCZNEGO potomka jeśli te zdecydowałyby się na in vitro - A DLACZEGO, Z JAKIEGO TO GŁUPIEGO ZNOWU POWODU? A, przypomniałem sobie: "bo jestem katolikiem i obowiązująca jest dla mnie nauka Kościoła i JPII", HA!
Jak z tymi lekarzami i farmaceutkami, co tez kierują się zasadą wolnego sumienia, jakby to po szkołach katolickich były i w takich samych szpitalach pracowały, a nie państwowych świeckich!!!!
W żadnym wypadku tam nie powinni tacy pracować, tak samo jak z takimi nieświeckimi poglądami wykładać na świeckim renomowanym uniwerku, jakim jest Jagielloński!
No bo jak może mi gotować mięsne dania wegetarianin, jak nie wie nawet jak to smakuje?
Albo - pacyfista uczyć mnie metod walki, strzelania do ludzi itd.?
Trzeba było do klasztoru, na księdza się wyuczyć, a nie w kierunku świeckich zawodów i szkodzić ludziom, szkodzić państwu, byle nie Kościołowi swemu. Toż to najzwyklejsza ZDRADA i SABOTAŻ pełną gębą!!
A my się tu z takimi certolimy, jakby to bogowie jacy byli, a nie zwykli śmiertelnicy co tylko sobie dobrze robią, bo egoistami są, a nie altruistami.
Prezydent z poglądami teologicznymi to dobry prezydent ale w...no nie wiem, w Iraku może, w Afganistanie...
Jako prezydent ma się ich tak samo wyrzec, jak ten członek zarządu, co już żadnej innej pracy mieć nie może, a w firmie około potem przez 5 lat jeszcze nie może.
A on tu nam co zasadza? O czym opowiada kandydat na prezydenta Watykanu?... Pardon - Polski!!?
Raz z tym porządek zrobić trzeba.
Albo mamy iść do przodu, albo tylko to udawać, a przy okazji coś tam przyobiecać.
Wstecznictwo i marazm jaki był 300 lat temu, taki jest i teraz, dzięki "wykształconym", he he he, doktorom.
To już czasem lepszy magisterczyna, byle rozgarnięty i wojen nie wszczynał i z sąsiadem nie zagrywał, jak od niego ma potem za drogo kupować dla swego narodu.
Niech żyje król! Ze swoim mądrym ludem, a nie głupim.
|
Pszczyna Postów: 1029
|
Data: 22.05.2015; 15:15 Ale SBecja nawet ta forumowa ma pełne galoty strachu.
GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM
|
w twej głowie Postów: 2774
|
Data: 22.05.2015; 15:36 No i to investor dalej że jesteś zwykłym oszustem jak twój idol Komorowski. Tu nie o żadne brudne buty chodzi tylko o to kto w nich stoi! Jak są to nogi SBeka to wtedy jest według ciebie cacy.
Nic kompletnie nic nie usprawiedliwia Komorowskiego nawet gdyby przeciwko niemu wystawiono Kononowicza to powinien z nim przegrać za to co przez te 5 lat zrobił Polsce i Polakom. Tylko gnoje z WSI=SB mogą być zadowoleni z rządów tego pana.
|
|
Data: 22.05.2015; 17:14 Twój wybuch elokwencji?!?,do każdego o innych,nieco poglądach jest chorobliwy,ktoś już napisał,może jakaś receptę!!,ja nie pisze że jesteś taki lub inny i nie używam inwektyw,do kogoś kto mi jest obcy i nie mam o nim zielonego pojęcia!!.
|