Prezentacja klubowicza

d0_ob

Już niedługo poza Pszczyną

W klubie od: 08.11.2005
Ilość komentarzy: 159
Ilość postów: 56
Ilość wyświetleń: 53306

1. Komunikacja istnieje w Wypizdowie, ale w Pszczynie jest barierą nie do przejścia!
2. Mercedes Sprinter UBER ALLES!
3. Centrum przesiadkowe za kilka baniek dla paru blaszaków wożących ludzi jak kartofle. Takie dobre gospodarze w tej Pszczynie.

Formularz kontaktowy

Komentarze (159)

d0_ob

Popieram takie akcje, jak międzynarodowa wymiana młodzieży. Ja w zeszłym roku dzięki temu poznałem kilka sympatycznych osób z różnych zakątków Europy. Na dodatek podszlifowałem sobie angielski i czeski :)

zobacz komentowany news »

d0_ob

W Leaderze kantują na lodach :/

d0_ob

No právě... Prosíme trošku víc informacií

d0_ob

Jakby te mapy chodziły pod Operą, to byłoby dobrze :/

d0_ob

Ciekawe, w którym miejscu pomiędzy Czechowicami a Bielskiem szlakowa wynosi 90km/h...

d0_ob

Mnie też się tak zdaje, ale mogę się mylić.

d0_ob

Ładnie się miasteczko rozrosło w przeciągu tych czterdziestu kilku lat. Szkoda tylko, że nie możemy się doczekać obwodnicy...

d0_ob

Ale pozwolę sobie zaznaczyć, że przydałoby się jednak jakieś porządne centrum handlowe z firmowymi butikami. Tak jak np. Auchan w Mikołowie, czy Tesco Żywcu.

d0_ob

Wczoraj zaś jakiś kierowca zatrzymał się na drzewach w lesie przy dwupasmówce pomiędzy Piaskiem i Kobiórem. Korek był już od skrzyżowania z radarem.

d0_ob

@: zaraaaza - co Ci przeszkadza? ;-) przeca to nie za Twoją kasę, tylko za pieniądze inwestora się buduje. Lepiej jakby jakiś Batman kupił ziemię za kilka złotych i postawił kolejny kościół? Oczywiście, przydałaby się jakaś porządna hala sportowa, dworzec itd. Ale budowa supermarketów nie należy chyba do interesów UM, poza sprzedażą gruntu, co nie? Mi to tam wisi, co tu się dzieje ;-)

d0_ob

Re: zaraaaza - nie każdego stać na porządne buty. I nikt Ci nie każe chodzić do takiego sklepu ;-)

d0_ob

Ty się tam nie odzywaj za ten pociąg :P A tak wogóle, to nie mówiłaś, że będziesz robić za-kupy :D Pe U eR Te :D

d0_ob

Leader Price'a znam już z Tych i powiem szczerze, że tak jak pisze Pivvcio (pozdro;-)) - produkty te same, co w innych sklepach, tylko inaczej opakowane. Jak się komuś nie podoba, to niech sobie jeździ po Bielskach, Katowicach i innych. Nie wszyscy jednak mają kasę na takie zakupy. Głównie ludzie starsi, których w takich sklepach jest najwięcej. Przy okazji pozdro dla pewnej dziewczyny z dzisiejszych zakupów w Leaderze, którą często widywałem w Tychach na PKP ;-)

d0_ob

@ Puchatek - tak ;-) Ale z Paulem Coehlo też chciałbym się spotkać :)

d0_ob

A ja chciałbym spotkać się kiedyś w Czartaku z Romą Ligocką!

d0_ob

Leader Price zwycięży :D

d0_ob

Takie coś przydałoby się wielu mieszkańcom na Kolonii Jasnej. Dlatego, że wielu z nich nie posiada koszy przed domem. Z tego powodu bądź palą śmieci w piecach, bądź przyjeżdżają na os. Piastów i wyrzucają śmieci do przyblokowych kontenerów, za co my musimy płacić!

d0_ob

Podzielam przedmówcę... A może pomyślałby ktoś o tym tutaj w Pszczynie? Bo moja głowa jest pełna pomysłów dla tego miasta.

d0_ob

A co noc świętojańska w wigilię dnia św. Jana? To powinno być nasze narodowe święto zakochanych, a nie jakieś kiczowate Walentynki w mroźnym lutym.

d0_ob

Do Mieszkanki Pszczyny - a może oni byli niewierzący? ;-)

d0_ob

W Holešově tak jak u nas jest bardzo ładny pałac i park. Polecam stronę www.holesov.cz :)

d0_ob

Ciekawe kto pokryje te wszystkie koszty.

d0_ob

Cholera, czemu te spotkania są zawsze wtedy, kiedy ja nie mogę? ;-)

d0_ob

Nie ma opłat za 15/30 min. bo zapewne za małe pieniądze wpływałyby do kasy w UM...

d0_ob

Wydaje mnie się, że w sprawie Ętermarsze coś rusza, bo niedawno widziałem jak wycinali na terenie PRDM-u drzewa.

d0_ob

Przykro mi Panie tragedia, ale to niestety nie my decydujemy co tutaj powstanie. Możemy jedynie strzelić jakąś pikietę pod UM ;-)

d0_ob

Ciekawe kiedy zabiorą się za wymianę nawierzchni na ul. Kościuszki i Bogedaina. Ale nie w ramach rewitalizacji starówki, tylko pójścia na rękę kierowcom... Bo ileż można kłaść łatę na łacie?

Powrót

Nowi klubowicze

adrian94

Zielona Góra
w klubie od: 2024.10.23

Tarcin

Pszczyna
w klubie od: 2024.10.23

hexman

SBI
w klubie od: 2024.10.02