pszczyna
W klubie od: 13.04.2011
Ilość komentarzy: 7
Ilość postów: 109
Ilość wyświetleń: 43527
do
Mam jedno dziecko już nie długo bede mamą dwójki kochanych dzieci jeśli ci o to chodzi a oprócz tego posiadam prawo jazdy od 8 lat i od tego czasu nie miałam alkoholu w ustach ani kropelki.Nawet na własnym ślubie zamiast szampana miałam wode.
Źle zrozumiałeś moją wypowiedź. Chodziło mi o to że juz słyszałam pogłoski ze robi się wielki szum z niczego ponieważ nie mozna sobie wypić nawet okazjonalnie na urodzinach...
Do Ciebie "borowy" jak również do innych moich przedmówców nie jestem za tym co się wydarzyło a tym bardziej za tym co mogło się wydarzyc oraz nie wyobrażam sobie że matka moze być pijany czy wypita jak kto woli i mieć pod opieką dziecko czy dzieci...
no i już huczy... TVS Silesia i fb
http://www.tvs.pl/46635,pijani_rodzice_wjechali_wozkiem_z_4miesiecznym_dzieckiem_do_rowu_matka_uciekla_do_lasu.html
Ja tam nie będę komentować bo ludzi nie znam....
Tyle tragedii malutkich dzieci, ale czy wypicie okazjonalne (jeśli oczywiście faktycznie było "okazjonalne") można uznać za patologie??
Owszem zawsze było zalewane no cóż taki teren ale to co było ostatnio to naprawde najstarsi ludzie takiej duzej wody nie widzieli. I nie chodzi o to że tej wody dużo bo tu nie ma sensu się obrzucać wyzwiskami przecież nikt takiego deszczu nie zamawiał ale chodzi o to że ona nie miała gdzie spływać i dlatego STAŁA W MIEJSCU. Powtórzę ONA STAŁA W MIEJSCU-nie spływała czy tam jak kto woli nie płynęła. Stąd takie duze szkody w domach ludzi.
A wiem to bo mieszkam na Zawadzkiego....
Przedszkole w Ćwiklicach powinno być dla dzieci tylko z Ćwiklic!!!! W Rudołtowicach jest przedszkole a dzieci z os. Daszyńskiego powinny chodzić do Pszczyny bo to już Pszczyna!! Już były o tym bardzo burzliwe rozmowy i na tym rodzice nie skonczą! Brakuje miejsc dla dzieci z Ćwiklic a mamy brać jeszcze z sąsiednich wiosek czy osiedli?! Dlaczego? Moje dziecko się nie dostało chociaż oboje pracujemy tylko dlatego że ponad połowa dzieci jest z poza terenu Ćwiklic!
najlepszy to ten: 2. Powiat Pszczyński odwiedź, zobacz, zamieszkaj.
ciekawe czy poprzedniego zartownisia znaleźli? bo jak nie to czuje sie bezkarny i znowu mógł to zrobic