znana wam_popis
W klubie od: 15.06.2011
Ilość komentarzy: 26
Ilość postów: 828
Ilość wyświetleń: 113642
anioł i lew - delikatność i okrucieństwo
Życzę powodzenia posiadaczom tych milionów. Dzięki nim (może nie wszystkim ale jednak) ludzie mają pracę. Dobrze Bozinka talentami dzieli - jeden ma głowę do interesu a nie ma rąk i talentu do roboty, drugi ma talent i ręce do roboty a niema głowy do interesu i basta.
polecam naszym rządzącym brać przykład:
http://mwk.com.pl/
wirtualny spacer prezentuje ten skansen bez większej przesady
warto pojechać
NO TAK!!!
Drogi adminie, co spowodowało, że nie puściłeś moich dwóch wypowiedzi jako niezalogowana!?
Co do szkoły rozbudowa, jak najbardziej jestem za!!!!
Co do dyrektorki, znacie ją? Byliście w przedszkolu? Macie pojęcie jaki to obowiązek?
Co do woźnych, jak w szkole tak i w innych placówkach, pominę temat!!!
Jakby pies pogryzł dziecko wielkie halo, jak psa pogoniła to go „skopała” – kpina barany.
Co do jej zasług do przedszkola się nie wypowiadam, bo ich nie znam. Aczkolwiek sama rozbudowa kuchni (przetarg rozpisany z góry bez ingerencji zainteresowanych pewnie, jak wszystkie) jest pochwałą dla zarządcy obiektu, kimkolwiek on jest!
Przedszkole jankowickie jest moim zdaniem najlepsze w okolicy i tyle!!!!
http://pl.wikipedia.org/wiki/Nowy_Jork
W Nowym Jorku Rada Miejska liczy 51 członków. NY zamieszkuje 8 213 839 osób. Daje to 157 958,44 mieszkańców na jednego radnego.
Pszczyna 23 radnych na Powierzchnia Gminy: 174 km2, Liczba ludności w Gminie ogółem: 50 457,w tym liczba ludności - sołectwa: 24 766, w tym liczba ludności - miasto: 25 691 daje to 2193,78 mieszkańców na jednego radnego.
I co tu dalej pisać!!!
Jak znam życie zaskoczy ich szybciej niż myślą (Tango zimowki ma pozakładane we wszystkich samochodach).
A co tam z drogami bocznymi, na wsiach?
Znowu pewnie kasy brak?
Jak co rok, każdy sołtys (nieudolny) ogranicza odśnieżanie. Moja i sąsiadów droga, to ok. 200-300 mb (sąsiedztwo rozłożone, siedem domostw) i w zeszłym roku pANI sołtys dopiero po awanturze znalazła fundusze na takie drogi. Dodam, że takich dróg na wsiach jest wiele, w mojej kilkanaście.
Parafrazując , latarnie pogasić i śniegiem zasypać!!!!
Pozdrawiam pANIĄ z niebieskiego audi!!!
Lepiej zrobić psom wychodek
Niż zbudować nowy żłobek
Zamiast mieć gdzie dzieci „chować”
Lepiej psom sracz wybudować
Bo ta Pani, ta z tipsami
Woli nasrać (jej piesek) i zostawić
A chłopaki, Ci z zieleni
Za podatki będą gówno mieli
Jak widzę, pless lubi pisać o Pawłowicach. Dlaczego? No bo Pszczyna nie robi nic dla ludzi, a Pawłowice się starają!!!
Pszczyna, nigdy bo nie chcą wiedzieć co o nich mieszkańcy myślą!!!
A mają już jeleni, co im to spłacą?
Odp.
Tak, na wsie wprowadzą dodatkowy podatek od wywozu (nawozu) z osadników.
Jak dla mnie, Pani Magdalena G. to żaden autorytet. Sama siebie próbuje wypromować i na tym zrobić. Pomoc restauratorom, to moim zdaniem drugoplanowa rzecz. Jak jest taka mądra, niech sama otworzy i prowadzi restaurację, a wtedy ja ją odwiedzę z telewizją, a jak prowadzi to podajcie adres na pewno odwiedzę i opiszę jej kulinarne cuda.
@paj
Piękne i wzruszające.
[*]
Współczucia dla rodziny. Szczęść Boże i z Panem Bogiem.
Nasi struże to mogą jedynie kierowców sprawdzić i czy jest nalany płyn do spryskiwaczy!!!
Tylko na stację diagnostyczną w ich obecności pojechać, nic poza tym!!!
Nie rozumiem Was.
Narzekacie, że nic się nie robi z drogami, a jak robią to Was korki przerażają!!!
Trochę cierpliwości potrzeba i będzie dobrze!!!
Tak racja gratulacje!
Należą się brawa i oklaski oraz wsparcie kibiców!
A gdzie PLESS napisze o mistrzostwach powiatu w pływaniu!!!
Zero wzmianki, wstyd!!!
Tak więc taka moja informacja:
1. Gillus
2. Yoursport
3. Pawłowice
4. Poczytać sobie na stronie posir bo pless to olewa
Jak dla mnie to poroniony pomysł!!!
Śmietnik tam będzie i tyle.
Współczuje mieszkańcom takiej perspektywy.
Ciekawe, kto zapłaci im odszkodowania za spadek cen nieruchomości (jak już ktoś wspomniał)?
A i drogi ADMINIE gdzie były wulgaryzmy w moim usuniętym poscie?
A i laktacja, nie chcesz im pomóc, to zamilcz beztroska istoto, dla której normy opisane są praktycznymi!
Troczę praktyki poza teorią i już będziesz krok dalej!!!
Treść komentarza USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA portalu, dn. 13-04-2012 godz. 15:59 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie dodawania komentarzy: §2
|
A ja proponuję logo w kształcie trzech opon. Takie jak olimpijskie, tylko trzy i czarne. Poniżej pare butelek, jakaś wykładzina iyp. To będzie pasowało do nowej spalarni, no chyba, że władze odmówią budowy!!!
To wtedy, coś zielonego, bo taki jest nasz powiat!!!!
Ten człowiek to nie jest całe PO – to raz.
Dwa jak on ma być ministrem gospodarki, to ja zasługuję na stanowisko premiera a co najmniej marszałka sejmu!
Co do Palikota, którego ktoś tu powołał, sam w sobie nie jest głupi – tylko jego kandydaci coś nie tak!
Oj nie nazbiera tu głosów!!!
Mam nadzieję, że cała ta sekta pójdzie w końcu tam gdzie jej miejsce, czyli w niebyt!!!!
I znowu nie sponsorowany! Bidoki!
Dalej tam ratownik w cycki patrzy zamiast pilnować kąpieliska?
Barachło nie kąpielisko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wolę jechać nad Sołę!!!!!!!!!!!
no nie wiem czy śpi, bo ok. godz. 15-tej policja kierowała ruchem i szło im w marę dobrze( na dk-1) nie wiem jak od strony „łosiedla” wyglądało
Chcąc cokolwiek i w jakiejkolwiek dyscyplinie sportu coś osiągnąć to trzeba wyjechać z Polski!
Borys gratulacje, młody Janosz też idzie w tym kierunku, brawo chłopaki!
czyli nie styka wam na artykuł sponsorowany i próbujecie zamglić swoją nieudolność
Drogi ratowniku, nie widziałeś całej sytuacji (on też bo w cycki zaglądał) więć nie komentuj mojego wpisu!! Na basenie gdzie są dzieci (nie wiem jak mówią przepisy, ale o zdrowym rozsądku piszę) powinno ich być kilku a nie jeden!
Co do wojaka przypominasz mi tych co sobie nie radzą jak się im prawdę powie! A Nick mam jeden a nie tak jak Ty!
A co do artykułu, nie stać ich na artykuł sponsorowany, to Se o sobie poczytają!
@ Gość: yeti
Skoro to rodzinny basen to mam nadzieję, ze ratownik zamiast w „cycki” zaglądać ma apteczkę w razie wypadku przy sobie!!!!
Bo kilka lat temu mój syn rozbił tam głowę i jakoś nawet nie zauważył kałuży krwi i zbiegowiska ludzi!!!