Pawłowice
W klubie od: 25.01.2006
Ilość komentarzy: 216
Ilość postów: 314
Ilość wyświetleń: 179750
Jestem początkującym internautą ale bardzo mnie wciąga możliwość komentowania rzeczywistości i wpływania na tworzenie opinii o niej. Polityka wciąga mnie. I sprawy małych ojczyzn też. Narazie tyle. Pozdrawiam twórców portalu.
Właśnie wróciłem z pracy. Fajnie mają ci, co o 13.50 mogą siedzieć przed komputerem.
plessowi gratuluję konsekwencji.
Dziwnym trafem "zginął" mój komentarz.
A było o tym, że to dobry pomysł pod warunkiem, że bilety nie rozejdą się w "konkursie" pless-u, bo wtedy wejdą tylko wybrani :)
Buziak....rzeczywiście dziwne to. Moje oburzenie taką porą podawania pytań już wyrażałem. Nie podejrzewałem nikogo o ustawianie, ale kto wie.... Nierówne szanse, jakie mamy podczas konkursów pless- u mogą taką myśl podsuwać.
Może dlatego coraz rzadziej tu zaglądam.
Pomimo, że ten konkurs jest śmieszny od razu widać, że jak nie masz pracy w biurze, to nie jesteś przewidziany do wygrania.
Rozumiem, że pless.pl wspiera pracujących przy komputerach, fizyczny nie ma szans być o 14.27 zalogowanym przy komputerze. No tak, po co fizycznemu bilet... gratuluję konsekwencji.
Fajne te konkursy na plessie, tylko powiedzcie mi jak mam szansę wziąć w tym udział, jeśli najwcześniej po pracy jestem w domu ok 16.30 ? Nie można zasad nieco zmodyfikować? Można.
No tak kosztują bilety do teatru.....
Widziałem tę sztukę, to był miły wieczór. Polecam.
ton...
....tak się przejmujesz kółkami na czole mądrych po swojemu?
Nikomu nie życzę takiego spotkania na drodze, zwłaszcza zwierzętom. I nam. Zostańmy w swoich światach.
Ten artykuł z pewnością jest kontynuacją tego, co zapowiadał w tytule?
Bardzo ciekawy pomysł.
I dowód na to, że jesteśmy związani ze swoją małą ojczyzną.
Gratulacje dla pomysłodawców.
Ok 21,30 właśnie stawałem na końcu kolejki, weszliśmy ok 23,00 choć na początku chcieliśmy rezygnować. I chociaż nie pierwsze to moje nocne wędrowanie po zamku, dyrekcja postarała się bym to pamiętał wyjątkowo. Aktorzy Teatru Śląskiego pomogli zbudować klimat tamtych lat.
Nikt się nie pchał i nikt nie przeklinał. Kolejka pozwoliła na nocne Polaków rozmowy, a jej zakończenie było przemiłym zwieńczeniem dnia. Wszystkim, których wysiłek doprowadził do takiego wydarzenia chciałbym z tego miejsca pozdrowić i podziękować. Do zobaczenia?
Nie lubimy płacić podatków. Nie lubimy! Skoro jednak trzeba to czynić, warto dostrzec, że mamy coraz częściej okazję czynić to w otoczeniu życzliwie nastawionych ludzi "aparatu skarbowego".
A wyjątki, które tu przytoczycie /zapewne/ niech stanowią potwierdzenie tej tezy.
To już nastąpiła zmiana na stanowisku dyrektora? Od razu widać.
Ważna informacja dla wielu młodych, ale żeby " więcej zobaczyć"
klikam na rozszerzenie wiadomości i ... od razu widać, gdzie serio traktuje się swoją paracę; np. "program" PCK to chyba jakieś nieporozumienie - może państwo z pszczyńskiego centrum zechcą chociaż zobaczyć jak robią to inne gminne ośrodki ?
Samochody z burakami i węglem...ale się pan redaktor któryś pokusił o niskie loty swojej wyobraźni. Każdy kto chociaż raz miał okazję podążać ulicą Świerczewskiego w Pawłowicach dobrze wie, o co chodzi...Pozdrawiam pisarzynę, któremu nawet nie chciało się powąchać spalin śląskiej prowincji by realnie opisać stan rzeczy.Ech...
Za zasługi dla Gminy Pawłowice to można by przy okazji Dni Pawłowic, bo jak razem z rocznicą niepodległości, to czasem /słyszałem/ brakuje krzeseł dla kombatantów...
Ja niżej podpiasny oświadczam, że nie znam się na piłce nożnej nic, a nic, sądząc po tym jak typowałem. Jakkolwiek to się skończy gratuluję zwycięzcom.
Słyszałem, że istnieje :
1 prawda
2 gówno prawda
3 statystyka
ale mogę się nie znać.
Telefon działa niezależnie od dostawcy energii elektrycznej ?
I wypadałoby jeszcze nagłówek "artykuł sponsorowany".
Gratulacje dla zwycięzcy.
"Policji nie umknie również naganne zachowanie kierowców w postaci wyprzedzania przed pasami dla pieszych..." ciekawe...przy każdych pasach policjant?
Oczywiście miasto wykorzystało środki zaoszczędzone przy remoncie wielkiego miejskiego parkingu nieopodal ZUSu...