Niedaleko Postów: 22566
|
Data: 22.02.2013; 10:52 /Z wątku: Protest przeciwko knajackiemu językowi na forach, wiersz mój/:
By Polska w miłości trwała
Niech nie chodzi nam o " tona",
takiego, czy innego prostaka
lubo inszego jeszcze wałkonia -
chodzi o Polskę, by nie była taka,
jak w tych tekstach jakoby ułomka,
z których nienawiść i chamstwo przebija,
gdy jeden wobec drugiego ziomka
szabelką plugawego słowa wywija!
O tę Polskę nam chodzi,
co o którą pokolenia walczyły,
a teraz za chamską nam ona uchodzi
bo prostaki jej kulturę okaleczyły!
Nieważne nazwisko, nieważny nick,
w tej walce o szacunek wobec siebie,
najważniejsze, by zadziorny język znikł
z dyskursu, co dotyczy Polski i ciebie!
Wysoka kultura i obyczaj
dostrzegane są przez Wszechświat,
tak jak ich brak i wtedy zazwyczaj -
na takich szykuje świszczący bat!!
I batoży nim mocno, aż niewola czasem,
wtedy narody mądrzeją pod obcym butem,
aż zniknie wszelka buta pod wąsem,
i kraj przestanie być kikutem!
Odrodzi się miłość i ustanie łkanie,
i znów szacunek i wdzięczność rodaka;
tylko praca i wspólne budowanie,
by Polska była silna, na zawsze tylko taka!
|
|
Data: 22.02.2013; 11:04 3. zwrotka:
...co o nią pokolenia walczyły...
(:-)
|
|
Data: 23.02.2013; 12:22 -->jankel - po snikersie ludzie tak się nie zezłośliwiają.
Poczęstuj się, proszę. Ale JEDEN ino, a nie zara trzy by chciaaaał!!
|
Shangri-La Postów: 2873
|
Data: 07.03.2013; 06:20 To nie jest żaden knajacki język tylko język miłości. ..
http://www.youtube.com/watch?v=ZnjXSku-ov4&feature=youtube_gdata_player
|
|
Data: 07.03.2013; 12:09 Obejrzałem, Żniwiarzu, obejrzałem i muszę stwierdzić, że mogłaby to być na poziomie rozmowa, gdyby nie publiczne zarzuty o przestępstwo posła nie poparte wyrokiem sądowym, z czego ten niemy gest zniesmaczonego tym posła Dębskiego z RP; tak się nie robi, że przed kamerą stawia się komuś prawne zarzuty nie wiedząc jaki będzie wyrok sądu.
W każdym razie mimo to jestem zbudowany, bo nikt na tyle się nie wkurzył, aby głośno wyrazić się w sposób nomen omen nieparlamentarny.
|
Pszczyna Postów: 7557
|
Data: 07.03.2013; 17:50 Co tam środkowy palec,wystarczy w piękny sposób nazwać kogoś mordercą i wtedy to już nie jest język knajacki.
Pod tym względem PiS-owi nikt nie dorówna,wystarczy posłuchać Brudzińskiego cze Hoffmana.Nawet Stefan ich nie przebije,a stara się jak może.
|
|
Data: 11.03.2013; 10:27 Protestuję nadal przeciwko knajackiemu językowi używanemu na forum i jako kolejny przykład takowego zacytuję noda, który stosuje niedopuszczalne treści wulgarne, tolerowne na domiar przez moderatora:
"Wyklęci czy przeklęci czytaj Ton
autor: nod
Data: 05.03.2013; 20:49
"/.../to powinieneś dostać po tej sovieckiej mordzie mordercy!".
-------------------------------------------
Jest to drastyczne łamanie pktu 1. zasad Regulaminu Forum.
Wkleiłem to dziś, 11 marca 2013r.
Lecz nie on - autor tych słów został ukarany, a ja, ton, który przytoczyłem go w oddzielnym wątku - używając cudzysłowia - jako przykład kompletnego zdziczenia.
Jeśli właściciel Plessa.pl toleruje tego typu wulgaryzmy i grożby karalne pod adresem innego użytkownika, wyrażone w postach i karze na domiar użytkownika potępiającego w swoim wątku tego rodzaju posty, no to faktycznie mamy do czynienia z całkowitym zdziczeniem obyczajów na każdym polu prawicowego życia publicznego!
Robi się gorzej, jak za komuny, proszę państwa.
Bo kpi się z człowieka starającego się podnieść kulturę słowa na wyższy poziom.
Łaska, jaka tu przebija ze strony Plessa.pl wobec uniżonego sługi ton*a bije po oczach.
Wstyd i gańba, Mości Panowie z Plessa, wstyd wielki!!!
/Piszę jeszcze, czy tylko mi się tak wydaje, tango, co?/.
Precz z komuną!!!!
PS.: Przypominam o co poszło:
"Wyklęci czy przeklęci czytaj Ton
autor: nod
Data: 05.03.2013; 20:49
"/.../to powinieneś dostać po tej sovieckiej mordzie mordercy!".
O ten cytat poszło, za który nie autor, a ja zostałem ukarany!! To jakaś kpina z obywatela!!!
/W razie czego, to już będzie trzecie forum, z którego zostałem wykopcony za walkę o sprawiedliwość i równe traktowanie w kraju!! Za Prawdę!!/.
|
w twej głowie Postów: 2774
|
Data: 11.03.2013; 15:18 Dziadek weź relanium. Ile jeszcze wątków z tym bekiem założysz?
Coś mi się zdaje że not dostał bana skoro ci jeszcze skóry nie wygarbował a co do watku to not ma całkowitą rację a ty cytuj całość a nie część zdania wyrwaną z kontekstu.
Uważam tak samo jak not że za szkalowanie kogoś takiego jak Inka powinno się tłuc plugastwo po mordach.
"i sam sobie odpowiedź ze wstydu się powinieneś spalić a jak nie odczuwasz czegoś takie to powinieneś dostać po tej sovieckiej mordzie mordercy! "
"Danuta Siedzikówna "Inka"
Po tym jak Gestapo po brutalnym śledztwie zabiło jej matkę, 15-letnia Danuta Siedzikówna zgłosiła się wspólnie z siostrą do Armii Krajowej. Złożyła przysięgę w grudniu 1943 roku, przeszła szkolenie i zaczęła służbę jako sanitariuszka. W 1944 roku, gdy na obszar działań jej oddziału wkroczyła Armia Czerwona, pod fałszywym nazwiskiem podjęła pracę jako kancelistka w nadleśnictwie Hajnówka. W radzieckich żołnierzach i nowej władzy nie widziała wyzwolicieli - w 1940 roku jej ojciec został wywieziony na Syberię, nie przeżył. Po II wojnie światowej nadal współpracowała z partyzantami z AK, była ich sanitariuszką i kurierką.
20 lipca 1946 roku została zatrzymana przez UB, gdy wykonywała zadania w Gdańsku. Partyzanci wysłali ją po zaopatrzenie medyczne, miała też nawiązać kontakt z jednym z żołnierzy podziemia. Mimo trwającego ponad miesiąc brutalnego śledztwa, nie przyznała się do winy i nie obciążyła nikogo zeznaniami. W liście do sióstr przemyconym z celi pisała: powiedzcie mojej babci, że zachowałam się jak trzeba.
Mimo że podczas potyczek pomagała również rannym funkcjonariuszom służb bezpieczeństwa, Wojskowy Sąd Rejonowy w Gdańsku nie miał dla niej litości, 21 sierpnia 1946 skazał ją na karę śmierci. Egzekucję zaplanowano na 28 sierpnia - 6 dni przed jej 18 urodzinami. O godz. 6.15, razem z innym skazanym na śmierć żołnierzem 5 Brygady Wileńskiej AK - Feliksem Selmanowiczem, stanęła przed plutonem egzekucyjnym.
Na wykonawców wyroku wybrano 10 żołnierzy KBW (większość służących w tej formacji odbywała obowiązkową służbę wojskową). Każdy z nich otrzymał 10 sztuk amunicji do pistoletu maszynowego. Strzelali z odległości ok. 3 metrów - wszyscy zgodnie chybili. Po nieudanej egzekucji do dziewczyny podszedł dowódca plutonu ppor. Franciszek Sawicki i zabił ją strzałem w głowę z najbliższej odległości."
http://wiadomosci.wp.pl/gid,15372378,kat,355,title,Makabryczna-egzekucja-17-latki-w-Gdansku,galeria.html?ticaid=1102d5&_ticrsn=5
|
Pszczyna Postów: 7557
|
Data: 11.03.2013; 18:05 szyderca pisząc w ten sposób to tylko obrażasz dobre imię tej dziewczyny.Jesteś skończonym łajdakiem nazywając w ten sposób innych forumowiczów.W tamtych czasach to właśnie takie gnidy jak ty były w UB czy SB.
|
|
Data: 11.03.2013; 18:26 - leo68 - grabula...
- szyderca napisał do mnie:
?Dziadek weź relanium. Ile jeszcze wątków z tym bekiem założysz?".
- A toś tyto wnuczusiu?
A, pamiętam, pamiętam, już od dziecka ze wszystkich szydziłeś za co lania tyle zebrałeś, że do dziś masz widzę ślady w głowie syneczku - a już zgredzie młody!
Ale zgodzisz się chyba z leo68, że umieszczając opowieść o Ince w tym akurat wątku zniesławiłeś ją... być może, bo przyrównałeś tę o niej opowieść do knajackiego języka, no ale przynajmniej się ze mną w jakiś sposób zgodziłeś.
Oby ci syneczku mój wnuczusiu admin za spam tego nie policzył, boś się widzę bardzo znowu postarał, jak za dziecka z czego głowa do dziś ci puchnie.
Twój dziadek ton.
PS.: jak by ci głowiczka za bardzo puchła, to weż relanium zażyj całą paczkę, wnuczusiu, a może ci zleci i nie będziesz się tak męczyć musiał.
No to pa..c go w ...
I nie używaj knajackiego języka, bo to nieładnie jest.
|
|
Data: 11.03.2013; 18:47 spokój dziadki bo eutanazja będzie a to że mi wątek skasują to więcej niż pewne w końcu konfident leo się pojawił. Dwa postkomunistyczne truchła sobie grabulę podały. te moher68 nie przeszkadza ci że ten drugi na twój kościół charka?
|
|
Data: 11.03.2013; 18:53 ".Jesteś skończonym łajdakiem nazywając w ten sposób innych forumowiczów"
w jaki sposób moherowy oszołomie? Największe mendy z niewyparzoną japą się najbardziej rzucają szczyt chamstwa!
|
|
Data: 11.03.2013; 19:04 ...Ale szyderca - uszanuj temat tego wątku, dobrze?
Tu się akurat nie musisz tak wysławiać, załóż sobie wątek i tam szalej po knajacku, a tu bądż przyzwoitym gościem, bo inaczej cię psami poszczuję, a już mi się jamnik do przodu wyrywa!!!
Dzięki za zrozumienie.
|
|
Data: 11.03.2013; 19:15 Na razie to ci się kundel leo z łańcucha urwał i tak się zaszczekał że zapomniał że przecież po innych stronach chrzcielnicy stoicie. Już nie pamiętasz jak cię zwyzywał jak mu dogmaty podważałeś? A ty już nie pamiętasz jak żeś Allankowi nawrzucał? Więc nie zgrywajcie niewiniątek i nie pouczajcie innych. Najpierw się stuknij w pierś a potem chwytaj za kamień.
|
|
Data: 11.03.2013; 20:04 Ooooooo.... Jaki biydny Allaneeeek!...
|
|
Data: 11.03.2013; 20:08 ...A, kamień? NIGDY!!
Chyba że - szlachetny!
A uderzenia się w pierś ode mnie nie żądaj, bo już tak jest zapadła.
|
|
Data: 11.03.2013; 20:13 I jeszcze na jedno mi odpowiedz, wnuczusiu szyderski:
czy jest możliwe, aby ten nod miał brata bliżniaka?
I każdy z nich ma inny internet?
Albo jeden i ten sam ma dwa w różnych miejscach, patrz Sherlock Holmes z Tobą gada, to dopiero dziadek!
|
|
Data: 25.03.2013; 18:11 Oto przykład takiego knajackiego języka w wydaniu forumowicza o nicku: not /wzięte z wątku pt. Tym:
autor: not /w odpowiedzi do ton'a - biorącego w opiekę wszystkich załamanych, będących w głębokiej depresji, desperacji i stąd nieraz bliskich samobójstwa/.
=============================================
autor: not
"O kolejne złote rady społecznika teoretyka Tona! I jak wszystkie poprzednie kompletnie bezużyteczne!
Teraz się pytasz czy mogliśmy mu jakoś pomóc na forum?
Dziadek rusz swój zad sprzed komputera i sprawdź wokół siebie w swojej rodzinie wśród znajomych czy nie ma kogoś kto potrzebuje pomocy.
Ty jesteś mądry pyskaty i cwany przez komputer ale jak już trzeba coś samemu zrobić to niech to inni zrobią. "Ja przecież swoje zrobiłem bo napisałem o tym na forum!" Tak jest ze wszystkim, chciałbyś budować wiaty nad zaporą lotnisko na poligonie kosmodrom na podstarzyńcu ale wszystko tylko zza klawiatury. Rusz doopsko i weź się za robotę a nie
udzielaj tych swoich złotych rad od czapy.
I teraz jeszcze hieno cmentarna na śmierci tego chłopaka żerujesz próbując jakieś farmazony o znieczulicach pieprzyć. Te twoje idiotyzmy życia mu nie przywrócą a czas poświęcony na pisanie tych debilizmów mógłbyś faktycznie wykorzystać na pomoc komuś. Ale po co lepiej założyć kolejny durny temat. Powtarzam raz jeszcze to że będziecie plotkować o śmierci tego chłopaka życia mu nie przywróci i nie ocali nikomu innemu życia również. Chcecie pomóc to zwracajcie uwagę na to co się dzieje wokół was z ludźmi których znacie.".
not"
----------------------------------------------
Prawda, że zdziczenie kompletne tego "człowieka"?
|
Tylko PO! buahahahaha Postów: 2150
|
Data: 25.03.2013; 18:52 I jak się czujesz hieno cmentarna próbująca wykorzystać czyjeś samobójstwo do swoich plugawych gierek? Knajackie to jest zachowanie twoje na tym forum.
|
|
Data: 25.03.2013; 19:24 W reakcji na wielce obrażliwy i knajacki dla mnie koment "not'a" w wątku "Tymek", gdzie zwyzywał mnie od debili, idiotów etc. - odpowiedz ta:
Prymityw w Polsce
Nie uda się wam uczynić z Polski szamba,
nie uda, choćby wam pomogła czarna mamba!
Zgnoić chcą kulturę polską zawistnicy,
udają cywilizowanych, a mieszkać powinni w piwnicy!!!
Język ich pełen inwektyw i knajackiego smrodu,
nie wiadomo skąd on i z jakiego rodu?!
Szkodzi Polsce, szkodzi Ojczyżnie,
może i podatki płaci na obczyżnie?!
Obraża wszystkich dookoła prymitywną mową -
neandertalczyka, co wielki lecz z pustą głową!
Jego wiedza - jak jego zwierzęce owłosienie:
pokrętne, zmierzwione i wprawia w obrzydzenie;
Czy z jakąś obcą i wrogą /czyją?!/ misją on-i tu?
Ośmieszają i kompromitują mowę polską po prostu!
Kto ich nasłał, na czyje zlecenie?
On-i patriotą? Czyste bałamucenie!!
Gdy ktoś obcy, spoza lub w tłumaczeniu
wie o mowie tej - podobnej oślemu beczeniu,
kwikowi świńskiemu pospołu - marnie wypadamy
i widzi, że miast wspinać się - spadamy!
Bezczelna arogancka mowa no ta,
ta i innych, co też nie ta,
jaka być powinna, aby nam młodzież
nie zmarniała, ani kultura Polska tudzież-
niech zniknie, zniknie wraz z agentami,
co nimi się jawią, wrogami Polski są latami!
Niech nie udają, my o nich wiemy!!
Ich język ich zdradza!! I to im powiemy!
Dość Polsce szkodzą i przeciw niej knują:
mową swą knajacką ją szkalują!
Nie wystarczy tu być i pisać,
trza jeszcze kulturę budować!!!
Jaka przyszłość Polski
gdy prymityw not'o-Wolski
w szambie utopił polską kulturę,
i za to powinniśmy dostać od młodych burę!!
Czy Polska, to wielka knajpa?
Starania Miodka i Bralczyka, to wielka klapa?!
Damy się prymitywom, co z knajpy jakby nie wyszli?
A przegońmy ich! Niech wracają skąd przyszli!!
-----------------------------------------------
PS: Tolerowanie tego przez redakcję może nasuwać podejrzenie, iż osoba ta sponsorem portalu jest i stąd pod specjalną ochroną się znajduje.
Takich zwrotów, jakie on używa /i jeszcze ktoś/ wobec drugiego człowieka na forum używa się tylko w knajpach!!
|
|
Data: 25.03.2013; 19:50 Do KCPZPR skargę napisz! Może przyślą odział ZOMO i ci pałą wybiją tę głupotę ze starego łba która ci się z nudów zalęgła.
Na razie te twoje wariactwa były do tolerowania ale jak zaczynasz ranić rodzinę człowieka którego dotknęła ogromna tragedia to znaczy że coś jest nie tak i nie tylko admin tutaj powinien zareagować!
|
Pszczyna Postów: 2132
|
Data: 25.03.2013; 19:51 wszczonsajonce... żebyś tylko się nie załamał nerwowo...
też se zrobię taką przerwę w poście bo ponoć to trendy tudzież jazzy :D podkreśla wagę słów... czy jakoś tak...
|
|
Data: 25.03.2013; 19:58 przecież to jest zwykły spamer, pisze co mu ślina na język przyniesie, a czym bardziej ma siwy łeb tym głupszy. Człowiek z wiekiem podobno powinien nabierać rozumu a w przypadku tona jest tak że on go traci. Niepokojące jednak jest to że sytuacja startowa nie była dla niego zbyt ciekawa i już na starcie za dużo pod czaszką nie miał.
Szkoda tylko że w tym swoim prymitywizmie i bezsensownym paplaniu nie zauważa że wyrządza komuś krzywdę.
Ta kilometrowa interlinia to też nic innego jak objaw zwykłego spamerstwa i tak wszystkie te jego rzygowiny na tym forum powinny być traktowane jako masowy spam!
|
|
Data: 26.03.2013; 09:30 -->qr_de_belanse - tyś se powinien zrobić przerwę, ale w sanatorium, polecam to, gdzie głowy leczą, ale zapomniałem miejscowości, na R, czy T zdaje się.
|
Pszczyna Postów: 2132
|
Data: 27.03.2013; 08:49
Tonie - cóż to za knajacki język, to nawet zahacza o mowę nienawiści :D Nie wspiąłeś się na wyżyny sarkazmu i ironii... :D
Zgłoszę Cię do TW Boniego, zrobi z Tobą porządek
ahhhh, jakie te interlinie są super... :D mój post przez to zyskuje na atrakcyjności...
|
|
Data: 27.03.2013; 08:57 Do Przerwy-Tetm...Qr_de-bele:
Mógłbym Cię opiertego za to, że mi tu spamujesz i bałaganisz, ale - nie zrobię tego, bo widzę że artysta z Ciebie i masz ciągoty w kierunku akademii sztuk pięknych - STARTUJ tam!
Artyści na moim wątku zawsze mile widziani.
Za ich złośliwość już nie mogę, od tego są dziadkowie i pradziadkowie.Ewentualnie babcie też nie są bez winy.
I dobra rada: nie używaj knajackiego języka.
|
|
Data: 30.03.2013; 13:00 Takim wielkim uzasadnieniem dla powstania tego wątku niech będzie chociażby ta oto /nie powiem wspaniała! Lecz - kulturowe DNO!/ rymowanka naszego Żniwiarza Ponurego, vel przemas69 /poznajemy go!/, pełnego niewybrednych inwektyw pod adresem ton'a, jak np. - zauważcie - "wszarzu czerwony", wieprzu, "ryło twoje", "mordę ton'a", "wieprzem jesteś brudnym", albo "knurem", no lepszych określeń na bliżniego swego to już ten chrześcijanin "modlący się" nie mógł znależć.
"POnuryZniwiarz
Data: 30.03.2013; 09:56/z wątku o nieudacznych kolejach/:
"Czerwony dziadku, wszarzu czerwony
Czemu wciąż pieprzysz swe farmazony
I zamiast swe wnuki na nodze bujać
Wciąż tutaj z nami lecisz sobie w wuja?
Pieprzysz trzy po trzy
Jak dzień jest długi
Wylewasz na wszystkich
Swych rzygowin strugi
Bredzisz wciąż tutaj
O lewaków trudzie
Że Marks, Stalin, Lenin
To porządni są ludzie
Że komunizmu czasy
Tworzyli naukowcy
Nie zimni zomowcy
I inne kutassy
Że czerwone te ryje
W tym i ryło Twoje
To postępu ludzie
A nie zwykłe gnoje
I skończ dziadzie czerwony
(bom jest już wnerwiony)
Wycierać se cięgiem mordę swą prawicą
Walisz o mur łbem i swą potylicą
Mylisz wciąż pojęcia, pieprzą ci się fakty
Z godności człowieka jesteś fest odarty
Choć tutaj być może w tym moim rozpędzie
Pilnując wciąż rymu napisałem w błędzie
i mową wiązaną, sugerując wierszem
Nazwałem cię człekiem, a nie zwykłym wieprzem.
Wieprzem jesteś brudnym albo knurem zwykłym
Do gnoju swych myśli gównianych nawykłym
Bo tylko sromotny i bez jajec wałach
Ma dupę na górze, miast na dole ciała."
Inteligencja w służbie diabła.
Jako agnostyk - zadziwiony jestem bardzo bogactwem języka wierzącego.
I nie wiem, czy bić brawo, czy kąpiel oczy-szczająca wziąć po tym kontakcie z szambem.
Ale - popatrzcie - wybaczam mu!!! Tak, ja mu wybaczam!!
A on? O, zaraz się przekonacie, co znaczy chrześcijańskie przebaczenie, hehehe...!
|