Sucha bez kicka
W klubie od: 19.10.2006
Ilość komentarzy: 307
Ilość postów: 1445
Ilość wyświetleń: 780787
Jak pije się nieumiejetnie alkohol to też sie zwraca i to niezależnie od tego czy tani czy drogi. rogatku
drogi Tomku jeżeli w tej chwili zacząłby się remont(budowa) wiaduktu to coś mi się widzi, że lepiej bombę zrzucić na całą Pszczynę bo korki wtedy będą od 3.00 (w nocy) do 1.00 (też w nocy). Kule le bell musi być jakaś alternatywa na ten ruch samochodów.
A propos TIR to podejrzewam, że nie tylko oni używaja non stop tel kom i to jest podstawowa przyczyna dekoncentracji wielu kierowców i wypadków.
Czyżby zaczęły się jakieś prace związane z zagrodą żubrów? i dojazdem do niej?
Wszystkim tym co nie widzą moje szczere wyrazy współczucia.
Nie zgodzę się mój Ty waranie,że nic nie widać. Widać wyraźnie ciężarówka jechała od Piasku do Pszczyny ul Katowicką a Suzuki otrzymało uderzenie w prawą stronę czyli jechało od DK1. I tak zostali. A ludzi zawsze żal.
Zapora jak zawsze będzie trzymac wodę do ostatka tak żeby tych ryb co hodują w stopniach przelewów nie wymyło w siną dal. Przecież o tak obfitych deszczach wiadomo było z tydzien temu a wody nikt nie wypuszczał z tamy ciekawe jak doleje w przyszłym tygodniu czy się to wszystko pomieści w Goczałkowicach. ( oczywiście w tamie a nie we wsi)
Nadiu muszę Cię zmartwić ale Pszczynę sprzedano Podbeskidziu bo tam mieszcza się ważniejsze urzędy, w których pszczynioki załatwiają swoje sprawy. Katowice nas nie chcą. Jeżeli sami nie upomnimy się ośląskość Pszczyny to dalej będziemy soroniami zza lasa.
No właśnie nie mogą i to wszyscy. Bo jak zrobi się furtke dla jednych to innym będzie się wydawac, że też im wolno. Jeżeli zakaz to całkowity i szlus. Przecież przed marketami na uprzywilejowanych miejscówkach dla inw. najwięcej wypasionych fur stoi.