Sucha bez kicka
W klubie od: 19.10.2006
Ilość komentarzy: 307
Ilość postów: 1445
Ilość wyświetleń: 780790
KTOSIEK2 tyś tam w ogóle był? jaki głos? jestem zniesmaczony tym koncertem. Jak cytuje circa totalny absmak. 2 przeboje, reszta sieczka. Publiczność śpiewała za artychę trochę za dużo. Pod koniec już chrypiał.
To był show ale nie koncert.
sprawy dwie mnie frapują.
1. Dlaczego Czeczott nie mógł fedrować po drugiej stronie Wisły pod Harmężami???
2. Za naście lat Wisła pobiegnie akweduktem?
ciekawe na której drodze to będzie prowadzone??? Wasze typy to ..........
myślę, że czas zablokować komentarze zanim dobiorą się do nich mądrale. Zwłaszcza, że numery kontaktowe są podane.
Że też prognoza o opadach weekendowych zawsze musi sie spełnić. Chol.a jasna.
cirka no proszę może ty zaczniesz o tych szpetnych niemieckich napisach na fotografii. Tak jak umiesz.
zacznij od buahahahaha
to niby wszystkie odchyły od Twojej normy trzeba usunąć aby jaśnie pani nie psuły humoru? Jak cirka lubi szatynów to facetów z innymi włosami trzeba przefarbować?
Czy tego chcesz czy nie Śląsk był śląski i tyle.
Ci goście z dziadkami z Wehrmachtu też mnie nie kręcą.
cirka zapraszam Cię na wycieczkę. Na rynek pszczyński. Na tablicach masz wyniki plebiscytu na ziemi pszczyńskiej. I nie dziw się.
muszą mieć tzw certyfikat. Ale wnioski rozpatruje bank. I tam przy przyznawaniu może okazać się sito o niezidentyfikowanych oczkach.
ja bym szukał raczej wśród wykonawców tych robót , którzy chcą na sezon złapać jak najwięcej roboty i ich loga są na plakatach. Czy się mylę?
A z tą dotacja nie jest tak tragicznie. Trzeba się trochę pomęczyć ale może zostać w kieszeni ok. 30%. Co przy kosztach ok. 10kpln daje niezłą sumkę na wakacje.
co Wy o czcigodni tak z tą niemieckością wyfruwacie zawsze na okoliczność gdy mówi się o śląskości??? Nie widzę związków. Żadnych.
nie dramatyzujcie zaczynają na wiosnę to jest szansa. W Jankowicach zaczynali na jesień to i skończyć przed zimą nie mieli jak.
nie porzucajcie nadzieje jakosiękolwiek dzieje.
Niedługo w Tychach rusza wielki paroletnia budowa obok straży na DK1 w Bielsku już się ślimaczy. pożyjemy trochę ale jak tam skończą to dżizas.
Dla pokonujących codziennie wspomnianą DK1 to nie nowina, to codzienność.
cyl czyli strzelnica była w latach swojego powstawania "poza miastem". Niestety teraz już tak nie jest. Może czas na przenosiny tej instytucji w inne miejsce. A zabytek ostawić. Ale jakiemu kurkowi będzie się chciało latać poza miasto?
co Ty tak krokwioczek wiesz! Pójdź tam , pooglądaj, zachwyć się, potem gadaj.
1.sherlock teraz to sie nazywa podwykonawstwo.
2. ja mocie recht patentus to branza budowlana.
3 dlaczego jonek niby z samochodówki???
a potem młodzian skuterkowy idzie na prawo jazdy i wszyscy się dziwią, że nie umie zdać egzaminu za 6 razem. Przecież on jeździł tyle lat...
dobra a kaj je pogotowie (ambulatorium, izba przyjęć) czy jak tam se chcecie???
do no kto... a Ty chciałbyś żeby pod Twoimi oknami ktoś cięgiem jakiesik breweryje wyprawioł??? Te luksusowe to lekka przesada a lumpenproletariat zawsze na rynek trafi. Zwłaszcza jak coś się dzieje.
ale w niusie nie jest napisane, ze kobita zatrzymała się i Burasowi udzielała pomocy co jest prawomocne.
ale na przejściu, na trzeźwo... takie rewelacje to nawet wieść gminna a nawet powiatowa niesie.
http://www.niedziela.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=4348:holandia-polacy-na-czarnej-licie&catid=77:holandia&Itemid=128
kurde feryt zetrqwej z bólami jeszce trocha bo mom roztomajtego zielastwa aż wycisko.
Kosa ja mosz prawie. Przywiązać 1 SM za szłapa ino kaj coby mógł na wszystko mieć oko.
ślązak to i lombardy też i wszystkich co skupują złoto. Bo kajś to złoto z rabunku się ulatnio no niy?
co Wy o czcigodni tu pieprzycie o Rafako i wyrach jak to może być ktoś nowy a zamówienia niekoniecznie muszą być po jego myśli. ciekawe jakie warunki zaproponuje pracownikom po przejęciu. To nie będzie Elwo bo to już zbankrutowało i jest historią.