Prezentacja klubowicza

sigi9

Deutschland

W klubie od: 24.06.2007
Ilość komentarzy: 9
Ilość postów: 7
Ilość wyświetleń: 3422

Formularz kontaktowy

Komentarze (9)

sigi9

A ktory to byl,Bo dwa lata wstecz tez mi jeden zrobil krzywde.

zobacz komentowany news »

sigi9

Sukces niewatpliwy -----moze podac adres z mojego dywanu uzbieracie wiecej

Gość: sigi9

Swiecenie przedmiotow jest aktem braku wiary ,oraz nierozumienia jej istoty samej w sobie.lub jest przekazem strikte ekonomicznym ze mozna zarobic na wszystkim.Czekam na pojawienie sie medalikow dla psow i kotow.

sigi9

Czy moze mi ktos wyjasnic jak to jest mozliwe policja znajduje rower.-zapewne porzucony , albo ktorys z p.policjanow sie o niego przewrucil.Dlaczego tak sadze?-bo w roku ubieglym nowiutka nokie stracilem w wyniku napadu rabunkowego ,policji podalem numer IMEI i co i nic sie nie wydarzylo rzadnego postepu w sprawie,MIeszkam 800km.od Pszczyny wiec wnioski nasuwaja sie same.Sam moge przez neta go zablokowac lecz utace na zawsze mozliwosc jego lokalizacji.Panie Komendancie Policji Pszczynkiej to pytanie jest do pana.Moze mi pan odpowiedziec czy znalazl pan moich oprawcow po ktorych, mimo licznych operacji nadal sie lecze .Bo ja natomiast ich znam i nadal sa nie ukarani bo chodza po miescie. ...........sigi.kowalewski4@googlemail,com

sigi9

Wszysko idzie uczynic lacznie z przejeciem budynku przez miasto.1 na tertenie miasta wladze sprawuje samorzad lokalny i to on decyduje o jego wygladzie.2 miasto ma status miasta turystcznego o europejskim znaczeniu wiec dworzec kolejowy zwlaszcza zabytkowy ma tu kapitalne znaczenie.3 obiekt w obecnym stanie nie spelnia i to w podstawowym zakresie warunkow przeznaczenia,-jest jedna plama wstydu.4 stanowi zagrozenie sanitarne,i wladze samorzadowe powinny naslac inspektorow budowlanych po ich kontroli powinien zostac zamkniety.Nastepnie blyskawiczne decyzje o jego remoncie jak kolej nie zareaguje remont przeprowadzic w drodze przetargu i obciazyc kolej.Prosze panstwa to jest mozliwe trzeba stanowczej determinacji ze strony radnych,im nikt nic nie zrobi bo pochodza nie z mianowania,lecz z waszego poparcia wyborcczego.Sami widzicie wielcy politycy wam nie pomoga p.Tomczykiewicz jest zajety manipulacjami oraz robieniem wlasnej kariery.Ustalcie program dzialania,teminy a jak to nie pomoze zbierzcie 1000 ludzi i na tory totalna blokada przez Pszczyne to musi zadzialac,i jeszcze duzo szumu medialnego i to wszedzie. pozdrawiam zakamuflowany niemiec

sigi9

Pani Basiu nawet ni wiedzialem o pani istnieniu i tu- (wstydze sie bardzo) iest pani dobrem tego miasta -szkda ze material wizualny jast kiepskiej jakosci nie eksponuje -Pani osoby w stopniu na ktory Pani zasloguje.kiedy misto zorganizuje wieczorek z pania zamist wydawac ogromne pieniadze na watpliej klasy artystow.Jestem teraz mieszkancem Monachium i bardzo zaluje ze przez 20lat mojego zycia w Pszczynie nie mialem okazji ani Pani zobaczyc ani uslyszec.Zycze pani miliony odbiorcow-pozdrawiam-Z.

sigi9

Ubikacje nie sa typu (Toi Toi) lecz sa to toalety mobilne-przestawne.Nazwa-Toi Toi-wziela sie od nazwy Tureckiej firmy,ktora to swego czasu probowala stworzyc konkurencjie dla niemieckiej firmy--DIXI -i taka to nazwa funkcjonuje w Niemczech---DIXI-- nazwe Toi Toi uzywaja czesciowo obcokrajowcy.Mowiac szczerze w Niemczech jest to analogicznie gorolska nazwa-----------------tyle mojego pozdrowka z Monachium

sigi9

Ten obiekt jest wyrazem przekretu wladz miasta.Prosze mi wyjasnic jak to mozliwe ze w staraniach o ..jego zakup przegrala taka instytucjia jak UJ wydzial architektory.Przeznaczeniem tego zakupu miala byc oaza sztuki w Pszczynie----dlaczego tak nie jest sami wiecie (KASA) mysle ze to mozna odkrecic iwlasciwe osoby pazerne na kase mozna ukarac chyba ze MIASTO TEGO NIE CHCE--------JESLI TAK TO ZACZYNAMY AKCJIE LUDIKOWKA----SPOWROTEM ---w rece miasta -stworzmy stronke cala wiedza na temat Ludwikowki ..................ZBYSZEK.............kochajacy Pszczyne

• Strona
  • 1
  • z
  • 1

Powrót

Nowi klubowicze

Delazagio

Warszawa
w klubie od: 2025.05.09

Punkt_Auto

Strumień