Studzienice
W klubie od: 17.08.2007
Ilość komentarzy: 28
Ilość postów: 212
Ilość wyświetleń: 35526
< Za mądra dla głupich a dla mądrych zbyt głupia.
<br>Zbyt ładna dla brzydkich , a dla ładnych za brzydka.
<br>Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda> =)
<br>
<br>
Na temat gustów się nie dyskutuje, dla mnie występ Justyny na który czekałam był nudny ;]]]]]] Mogła zaśpiewać bardziej znane utwory...
Szkoda tylko, że w innych pobliskich miejscowościach takie koncerty bywają bardziej atrakcyjne ;]]] W zeszłym roku było lepiej. Choć pokaz fajerwerków mi się podobał. Moim znajomi twierdza podobnie o tym koncercie. Zresztą każdy może mieć swoje zdanie... nc.
Co to miało być? Ona nie śpiewała tylko "jęczała" i "kwiczała" :> No nie dała popisu :]]] Do tego spóźniła się i krótko śpiewała :]] Żenada...
Było elegancko ;]] Dni Pszczyny - Zlot Ćpunów ;] Tak to określił jeden z moich kumpli ;] Hm ogólnie spoko nawet było, spotkałam masę znajomych... ;]] Ale kultura co po nie których 'punków' mnie zaskakuje [negatywnie] po prostu ten styl... Idzie czegoś dostać... aa pełno ich było ;]] Jakieś 'emo' no niektórzy fajnie się prezentują ale są też tacy co hm nie najlepiej dobierają strój :P Zresztą ich sprawa.. Ogólnie T-Love spoko się zaprezentowali... i to był plus ;) Pozdrawiam. ;]]
Poziom był wysoki =)
W ogóle wszyscy świetnie i doskonale śpiewali =D
Brawa za odwagę =D
Jednak moim skromnym zdaniem najlepiej śpiewała, zdobywczyni drugiego miejsca =)
Pozdrawiam i życzę sukcesów ;> =)
Ps : 'You Can Dance' to nie śpiewanie tylko tańczenie jakby ktoś nie wiedział =]
Tez podziwiam ;)
<oklaski> =)
A ludzie, którzy mają jakieś ale... nie lepiej nic nie piszą ;]
"Gość: _
ZSTiL Czechowice Dziedzice i dalej nie szukaj - bo lepiej nie znajdziesz."
I dlatego tam też, iż się wybieram ;)
Omg! :D Zgadzam się z Nelly! ;]
Oni są skubani, kurde też bym tak chciała! ;]
Gratuluje Wam i myśle, że do doskanolośći Parkuta Wam dużo nie brakuje! Też mnie to kręci i czasem z bratem tam sobie poskacze, i pokonuje różne dziwne przeszkody w różny dziwny sposób, ale tak tooo ja nie umiem...! :P
Myśle, że jest spoko! I życzę Wam powodzenia i połamania nóg! :*:*:*:*:*
Pozdro @ll! :*
hehe super! xD
Pozdro :*
Martyna23 ;] hehe pozdro :*
a kto to był? ;]
Ludzie zajebiste macie te stroje i w ogóle!!!
;]
Ps : Ja bym się bała ... xD
Pozdro :*
Wlasnie jaaaa juz chce wode:( Kiedy juz bedzie?!!!!
Help me:) Juz miallla byc :PP :) Mysle ze juz nie dluggo bedzie .... czekam z utesknieniem:PP
No pewnie najlepiej to zwiac i tyle!!! Bez przesady nie dosc ze potracil i zwial to na dodatek ten chlopak NIE ŻYJE:((!!! To jest poprostu zalosne jak ludzie moga byc bezmyslni!!! wiem, nie ma ludzi idealnych i nie ma idealnych kierowcow!!! Ale mozna troche bardziej byc ostroznym co nie!!!? Taki mlody chlopak NIE ŻYJE!:/
To jest jakas masakra:/ wrrr ale powodem takich tragedi sa niestety ludzie!
Wspolczuje wszystkim bliskim tego chlopaka św.pamięci :(
I chcialabym zeby winny zostal sprawiedliwie osądzony!!!
Jct sory!
[*]
mi sie podobaja :
57 (bo ma zajefajny wątek i opis ciekawy:PP nawet nawet :))
60 (bo ma duzo swiatla i czyc klimat wakacji yea:PP)
62 (bo ma fajne beeee... czy cos takiego hehe:P)
Reszta tez obleci ...!!! Ogolnie spoko fotki :PP:)
Jeszcze 68 (dzik jest dziki , dzik jest zly ... hehe:P ale odwaga)
No dużo światla i swietnie wszystko takie jasne hehe:PP
W klimacie wakacji i o to chodzi :)
hehe pomyslowo musze przyznac:) Fojne foto i swietny opis:PP pozdro:*
hehe Mam nadzieje ze sie to uda:PP ... widze ze przygotowania trwaja:) :PP pozdro:*