Pszczyna
W klubie od: 19.08.2007
Ilość komentarzy: 21
Ilość postów: 18
Ilość wyświetleń: 5851
I bardzo dobrze niech zniszczy stacje shell w/w konkurencja która powstaje.Byłem stałym klientem stacjii shell jednakże od jakieś pół roku nawet szkoda mi na nich popatrzeć a wszystko przez ludzi za kasą co z wielką łachą cię obłużą,wogóle jakieś pretensje mają a nie daj boże zapytać o jakiś katalog z punktami,kierownictwo jak jest to jest ok ale proponuję na waszym miejscu podunąć kiedyś kogoś znajomego to zobaczycie jak zostanie ten ktoś obsłużony,proponuje np.zapłacić za batonik 50 zł lub 100 zł,żenada nie ma to jak orlen koło mc donalda! powinniście brać z nich przykład i z uśmiechem do klienta!
Bardzo mi się podoba strona i pomysł,czytelna i prosta w obsłudze z mozliwoscia dodawania fotek!
Naprawdę śmieszne! Ja osobiście to bałbym się do tego syfu psa puścić żeby się wykąpał a co dopiero ludzi.Ktoś jest niepoważny zo to wogóle jest ?! A za powietrze z Łąki :) też zapłacą ???
KIEDY POWSTANIE PARKOMAT,A MOŻE JUŻ JEST A PARKING SIĘ DOPIERO ROBI...
według mnie najpiękniejsze ze wszystkich tej edycji, oryginalne, ciekawe i kolorowe,prawdziwe wspomnienie z wakacji az sam chciałbym tam byc...
Powodzenia!!!! głos juz wysłany!