Łąka
W klubie od: 06.07.2005
Ilość komentarzy: 14
Ilość postów: 1
Ilość wyświetleń: 3488
Miałem okazję zajrzeć i zjeść..
Orientalna smaczna, ceny niezbyt wygórowane- można śmiało pójść z rodziną na obiad.
Duże i syte porcje. Polecam.
Co do restauracji na górze, no cóż..dania wyszukane i przy tym horrendalne ceny (za mało chyba zarabiam).. ale warto spróbować *szczególnie krewetki polecam*
Co do pubu to nie oczekiwałem za dużo i tu się miło zaskoczyłem -lany Gorolsh jest pyszny! co do palenia w pubie (sam jestem palaczem) to uważam ,że choć kilka knajp w Pszczynie powinno wdrożyć taką możliwość, bo wychodzić co chwila zapalić po obiadku, piwku , czy kawie na zewnątrz jest frustrujące dla palaczy (a chyba w mniejszości nie jestem). Kto nie chce wdychać dymu - nie polecam. Ale do cholery -takie klimaty pubów bez dymu... to już nie pub. Powinna być alternatywa dla palaczy i dla nie palących taka sama!
To tyle.
Pozdrawiam
Siemanko...!
A prócz disco i biesiadnych będzie coś z polskiego rocka, bluesa?
Może by tak Riedla włączyć..?
Chętnie bym powspominał śpiewając..
Pozdrowionka dla wszystkich miłośników dobrej starej polskiej muzyki!
Ludziska. Nie pijcie i nie jeździjcie po wódzie.
..Hm.. a marycha dobra - a testery drooooogie... ;)
pozdrawiam
A num sie to podobo.... i już!
Pozdrawiam wszystkich, którzy nie zapłacili!
Państwo chore -to i służby porządkowe chore. Wchodzą radary..?- ok zastawili całą Pszczynę- strach było puszkę śledzi otworzyć- bo może radar wyskoczyć. Ustawa antynikotynowa jeszcze nie weszła do dziennika ustaw- a już nie można było napić się piwa w pubie z papieroskiem.....Polska zawsze musi być na czele- a potem płacze....Chory kraj
Wszyscy zwolennicy fotoradarów wchodzą na forum jako gość... ciekawe dlaczego....?
Treść komentarza USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA portalu, dn. 07-09-2010 godz. 09:33 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie dodawania komentarzy: §2
|
Treść komentarza USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA portalu, dn. 07-09-2010 godz. 09:33 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie dodawania komentarzy: §2
|
Respekt Gocha!
Na pewno jeździsz przepisowo i w życiu nie miałaś żadnej kolizji.
Nie wytłumaczę ci tego pier..lenia.
Może gdybyś jeździła zawodowo zrozumiałabyś dlaczego czuję się poszkodowany, jeśli przychodzi kolejna fotka za przekroczone 11km (w miejscu gdzie kończy się teren zabudowany- paranoja!)
Pewnie tylko ja tak myślę...
Do Gość: bARY !!
Co ty pier...lisz??
Co dają te fotoradary?!
Tylko utrudniają jazdę samochodem.
Zamiast patrzeć na to co się dzieje na drodze - młodzi kierowcy patrzą , czy może gdzieś nie stoi śmietnik z kamerką!!
Te radary właśnie stwarzają nerwową sytuację!!
A co do wypadku Maćka, ubolewam i współczuję rodzinie, że tak młody człowiek musiał opuścić ten dziwny świat... Nie oskarżam nikogo za ten wypadek, ale od dawna już na tym zakręcie działy się różne rzeczy...
bArY- baranku czytaj ze zrozumieniem.. a jeśli nie masz za dużo do powiedzenia, proponuję nie pisać w ogóle i nie wku..wiać reszty zainteresowanych tematem.
pozdrawiam ci u le
Jadę sobie małym samochodzikiem ostatnio ( a że lekki jest, to "szybciutko" zawozi mnie na miejsce), aż tu nagle przypomniałem sobie, że dziś na tej trasie jest fotoradar!!
Zacząłem momentalnie hamować - tylko samochodzik za mną (dużo większy samochodzik) w porę się nie spostrzegł i mało by po mnie nie przejechał!
Apeluję o usunięcie z naszych dróg NIEBEZPIECZNYCH FOTORADARÓW, gdyż nie poprawiają statystyk wypadków, a jeszcze prokurują je w dodatku!
Panie Szostak, mam nadzieję ,że jak już pana wyrzucą z UM - to nie zapomni pan zabrać tych fotoradarów ze sobą. Najlepij do Sosnowca;)
Pozdrawiam serdecznie
Bye bye Krystianku..
Nie będziemy tęsknić za panem...
proszę tylko nie zapomnieć zabrać ze sobą tych pie..nych radarów!
Pozdrawiam wierny fan!
PUB - zawsze będzie kojarzony z dobrym beczkowym piwem i zalegającym dymem tytoniowym -to cały urok i specyfika tego miejsca! Nie wyobrażam sobie pójść wieczorem na piwko i co chwila ganiać na zewnątrz ,żeby zapalić (niedługo i na zewnątrz już nikt nie zapali...)
Gratuluję Bugsys pomysłu. Mam nadzieję ,że reszta pszczyńskich knajp nie pójdzie tym "tropem". Apeluję, aby wszyscy niepalący, którym tak znacznie popsuło się zdrowie przez nadmierne wdychanie dymu papierosowego udawali się do Bugsys , natomiast cała reszta waliła drzwiami i oknami do pozostałych lokali w Pszczynie, tam gdzie niepalącym będzie wstęp wzbroniony!
pozdrawiam
nałogowy palacz