okolice Pszczyny
W klubie od: 02.10.2007
Ilość komentarzy: 6
Ilość postów: 51
Ilość wyświetleń: 17791
A za 3 miesiące dostaniemy mandaty i to po kilka w odstępie miesięcznym :)
Najgorsze to,ze po tak długim czasie to wysyłali ...to jest cwana podchwytliwość, fakt, jak Policja nas zastawi to zaraz potem pamietamy o tym i przestrzegamy a tu po kilku miesiacach kilka mandatów.Ilu osobom przyjdzie ponownie zdawać egzamin na prawo jazdy??? To najgorsze chyba jest, zeby w taki sposób stracić szybko prawko.Druga sprawa, czemu na pless pisali artykuł,ze fotoradary będa od kwietnia?
Mój piesek , którego wzięłam ze schroniska z Pszczyny, jako mój prezent urodzinowy, który sama sobie zrobiłam ( za "małą: zgodą rodziny :)) skończy w lipcu rok...Cieszę się,ze go mam, bo już wierzę,w to , co inni mi mówili o wierności takich psów, tych psów...on po prostu nie opuszcza mnie na krok...Coś w tym musi byc,ze pies bardziej wdzięczny i oddany od człowieka, szczególnie wtedy, jak wyrwie się go np. ze schroniska i w życiu nie pożałuję tego mojego prezentu bo cóż ma wierność nad ....
To czemu domy dziecka nie są puste skoro tyle kasy dawają na dzieci ????? Oby takich ludzi myślących jak ty i majacych takie wiadomosci bylo jak najmniej...
Biedne zwierzęta , ciekawe w jakich warunkach były przewożone...
Obserwator: w 100 % podzielam Twoja wypowiedz, tak samo myślę...