Pszczyna
W klubie od: 15.10.2007
Ilość komentarzy: 45
Ilość postów: 87
Ilość wyświetleń: 64607
Zawsze mówiło się i mówi do tej pory poligon, a więc niech już tak pozostanie i nie mieszajmy.
Ja polecam najlepszą pizzę w big pizza,
jest bardzo pyszna i obsługa milsza porównując target.
Wielkie mi haloo ! Pszczyna by się zajęła lepiej łataniem dziur a nie wyrzucała pieniądze na jakieś imprezki emerytów
Dzisiaj tamtędy jechałem, znaki dalej pozostawione są że zakaz ruchu ale już dało się przejechać jedną stroną :)
Porządku w ciemnych uliczkach byście się chycili, a nie skrzynki wystawić każdy może!
Oczywiście że Papieża, to jemu tylko przysługuję się jego dobre imię w wielu miejscach w Polsce!
Gdyby moi rodzice posłuchali tej kobiety 20 lat temu, dzisiaj miałbym nogę uciętą! Po prostu nie potrafiła zdiagnozować mojej choroby, dlatego najprostszym rozwiązaniem chciała mi ją skrócić do kolana, ŻAŁOSNE !!! Dziękuję Bogu że miał mnie w opiece i oświecił moich rodziców do słusznej decyzji i pójścia do normalnego lekarza z powołania!
co to za temat ? "niepoczytalny?" no chyba nie zdrowy !
kara wymierzona najsprawiedliwsza śmierć za śmierć !!!
Nie mam kandydata, nic się nie zmieni. Korki w Pszczynie jak były tak będą, smród będziemy dalej wdychać a panowie będą się śmiać!
nie dziwie sie że usnął jak te baby co te szlabany otwierają to czasami nie mają poczucia czasu, pociąg jeszcze w katowicach a one już zamykają kryki a jak przejedzie to otwierają po minucie, szczyt hamstwa!
nie dziwie sie że usnął jak te baby co te szlabany otwierają to czasami nie mają poczucia czasu, pociąg jeszcze w katowicach a one już zamykają kryki a jak przejedzie to otwierają po minucie, szczyt hamstwa!
Pszczyna to totalna porażka!
fotoradary,korki,przejazdy ,światła... ciekawe co z tunelem o ile się przedłuży do zimy zdążą??
i znowu ci "doświadczeni zawodowi kierowcy" śmiechu warte dla mnie to przepocone ospałe żółwie w koszulkach na ramiączkach
Szkoda! Że zawsze musi się stać tragedia żeby wszyscy płakali i wszyscy byli przez kilka dni dla siebie życzliwi i dobrzy, szkoda że tak nie jest na co dzień. Po co komu programy typu "kawa na ławę" typowy program po to aby polityk na polityka nadawał, jak pies z kotem żrą się a byle po to aby Romański miał robotę?. Teraz mamy żałobę tygodniową, dla mnie mogłaby trwać cały rok a to tylko dlatego że jest przez ten czas spokój polityczny a po żałobie znów się zacznie od nowa walka na stołki.
co z korkami w Pszczynie???? Kiedy burmistrzu rozwiążesz ten problem?????!!!!!!