Pszczyna
W klubie od: 24.12.2007
Ilość komentarzy: 16
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 1109
Ludzie! nie piszcie takich głupot w stylu "fajnie to wyglądało"!
Gdyby wam tak podpalić dom to też byście się tym zachwycali?
Komentarze typu "ciekawy/a jestem czy ktoś zginął" też brzmią dość kontrowersyjnie. Polecam zamilczeć jeśli nie ma się nic do powiedzenia.
Takich rzeczy nie powinno się komentować bo tak naprawdę to oprócz rodziny nikt nie wie jak było. Stała się tragedia a Wy się wykłócacie czyja to wina! Nie Wy będziecie sądzić winnych więc ZAMILCZCIE JUŻ TERAZ WSZYSCY!
No dobra, niby tak, ale przecież jeśli i tak musisz coś skserować i i tak Cię to wyjdzie około 100 zł to chyba lepiej przy okazji dostać pendrive'a niż nic, prawda?
Poza tym nikt nie powiedział że musisz im tego pendrive'a zostawiać.
Oni Ci go dają na zawsze, jest Twój i możesz z nim zrobić co chcesz...
Ale za rady dzięki w imieniu plessowiczów:);)
Czy Was kiedyś spotkała tragedia że nie potraficie przestać pisać pod tym artykułem??
Zginął człowiek! Co więcej można powiedzieć?
Wasze komentarze i tak niczego nie zmienią więc ponawiam apel LILI: ZAMKNIJCIE USTA!
Niech mój komentarz będzie ostatnim!!!
Nasza "Stokrotka" wymiata:P...
A tak na poważnie to panie które kierują przygotowaniami do kiermaszu i wraz z dziećmi które przyjechały na rehabilitację wykonują ozdoby świąteczne na kiermasz naprawdę potrafią tworzyć niesamowite rzeczy godne uwagi także NAPRAWDĘ WARTO POJECHAĆ NA KIERMASZ. ZAPRASZAM WSZYSTKICH. Pozdrowienia dla grona pedagogicznego "Stokrotki".
Zgadzam się z Milką i panem Piotrem - rodzicem (kukusiek46@wp.pl) i tymi wszystkimi którzy uważają że ta szkoła daje dzieciom więcej niż tylko wykształcenie naukowe.
Nie tylko pieniądze się w życiu liczą.
Po co wy to piszecie tu na forum?
Czy byłoby wam miło jakby ktoś roztrząsał wasze życie prywatne na
forum internetowym???
Ona potrzebuje teraz spokoju!
A co do ich synka to wcale nie nazywa się Jaś.
Dworca nie można wyremontować ponieważ dworzec nie należy do gminy tylko do PKP!
Wójt chciał go kupić ale PKP podało taką kosmiczną cenę że w ogóle by się to nie opłacało.
A Goczałkowice wcale nie są takie smutne natomiast ja znam pewną osobę która potrafiła by wykonać wspaniałe zdjęcia promujące Goczałkowice - ma photobloga ze świetnymi zdjęciami - http://www.photoblog.pl/darlinge - i sama tez robi świetne zdjęcia bo znam ją osobiście.
Takie nieco bez sensu moim zdaniem.
Mogli to lepiej wykorzystać.
Zainwestować w rozwój wsi żeby zdobyć nagrodę w przyszłym roku albo jakoś na pomoc dla biednych mieszkańców czy coś...
Takie nieco bez sensu moim zdaniem.
Mogli to lepiej wykorzystać.
Zainwestować w rozwój wsi żeby zdobyć nagrodę w przyszłym roku albo jakoś na pomoc dla biednych mieszkańców czy coś...
Po co ludzie robią takie rzeczy?
To się nie skończy dopóki nie odwróci się przeciwko sprawcom...
A co do kamer: piszecie że po co to, pourywają to i tak, albo czy chcemy być na każdym kroku monitorowani.
A macie jakiś lepszy pomysł jak tę sprawę rozwiązać?
Przydałaby się jakaś duuuża choinka i w ogóle postroić ten Zdrój jakimiś lampkami itd.
Dużo osób by pewnie przyciągnęło lodowisko tylko byłby chyba problem gdzie je zrobić.
Poza tym jakby nie było to są to koszty...
A co do galerii to zgadzam się że powinna zostać przynajmniej zredukowana bo odstrasza od Goczałkowic a wcale nie są takie smutne.
po co tyle tych sklepów??
Ja nie rozumiem po co robić drugą Biedronkę a przy Kauflandzie to już w ogóle.