Prezentacja klubowicza

lelek_himself

Pszczyna

W klubie od: 07.04.2008
Ilość komentarzy: 16
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 1135

Formularz kontaktowy

Komentarze (16)

lelek_himself

Niezły fotomontaż z tą siatką z Biedrony hahaha :D

zobacz komentowany news »

lelek_himself

"... z drużynami PlusLigi Czeskiej..." hm... Ciekawy twór :D Poplątanie z pomieszaniem ;)

lelek_himself

To w końcu "Prace mają zakończyć się w przyszłym roku." czy "Prace mają zakończyć się jeszcze w tym roku." ? Zdecydujcie się.

lelek_himself

"Koszt prac budowlanych wyniesie 14 tys. 556,35 zł. "- Za co? Jak na taką kwotę to efekt mizerny. Zrobiłbym to samo za 1/3 tej kwoty. I tę trawę bym wyplewił w cenie.
A co do narzekających na niedziałającą fontannę, zamieszczam odpowiedź:
"Problem jest natomiast z fontanną, która nie zostanie uruchomiona. - To fontanna odpływowa i koszt jej utrzymania, przy wodzie spływającej do kanalizacji, w skali tygodnia wyniósłby prawie 2,5 tys. zł. Zleciłem próbę przebudowania jej na obiekt zamknięty, ale to jest tak stara instalacja, że musielibyśmy pół rynku przekopać. Ze względów technologicznych jej uruchomienie jest obecnie niemożliwe – wyjaśnia Dariusz Skrobol. (źródło: ”Gazeta Pszczyńska”)"

lelek_himself

Odebrał nagrodę w 2010 roku.

lelek_himself

do Yankee:

Tam, gdzie Urząd Celny.

lelek_himself

Yankee

Sam nawet w komentarzu napisałem, że z tego co wiem to jest tam znak o strefie ograniczonej prędkości do 30km/h, o strefie zamieszkania pisałem tylko to, że wiem iż tam oznakowania progów być nie musi, a nie wiem jak to jest, gdy prędkość jest tak znacznie ograniczona, więc źle mnie zrozumiałeś. I nie wiem jak to powinno być w tej sytuacji. Ale generalnie (jak na razie) są dobrze widoczne i jadąc z przepisową prędkością nie powinny one nikogo "zaskoczyć". Z drugiej strony oznakowanie ich na pewno byłoby lepszym pomysłem niż zaniechanie tego.

lelek_himself

Progi nie są oznakowane, bo z tego co pamiętam jest tam teraz strefa ograniczonej prędkości do 30km/h, więc zakładając jazdę z przepisową prędkością nie ma potrzeby znakowania progów. Choć mogę się mylić. Wiem, że progi nie muszą być oznakowane w strefie zamieszkania, ale tam obowiązuje ograniczenie do 20km/h. W sumie "trzydziestka" na tych progach to raczej cios dla zawieszenia, więc jak pisałem mogę się mylić.

lelek_himself

Czy Wam też dziewczyna po lewej z fragmentu 2:00-2:10 przypomina tę całą Rebecę Black od tej tandetnej piosenki o piątku? :D Jesteś koleżanko do niej łudząco podobna :)
Koleżanka z 1:25 aktorsko wypada niesamowicie i bez skojarzeń, ale zdecydowanie najlepiej rusza ustami :D Sprawia takie wrażenie jakby to ona serio to śpiewała, pasuje do tego głosu :) I tak, zgodzę się z kimś tutaj, że dziewczyna skacząca ze sceny ma w sobie coś intrygującego (ah to seksowne uniesienie brwi w górę :D) i również świetnie zagrała :)
Pani rozpoczynająca także :)

lelek_himself

A może początkowo ukrył gdzieś zwłoki w innym miejscu i poczekał aż sprawa nieco ucichnie i ludzie przestaną tam szukać? Bo to dziwne, na pewno tamte tereny były przeszukiwane, a ani psy nie podjęły tropu ani nie zostało zauważone nić podejrzanego, w sensie jakaś świeżo rozkopana ziemia czy coś. Nie chce mi się wierzyć w aż tak doskonałą zbrodnię, tym bardziej zważywszy na miejsce ukrycia zwłok, teoretycznie niezbyt "mądre" z punktu widzenia mordercy. Chwała, że znaleźli tego zwyrodnialca, swoją drogą jestem ciekaw jak do tego doszli.

lelek_himself

Mówi się "dwa tysiące dziesiątego roku" Panie Redaktorze ;]

lelek_himself

Za moich czasów potwierdzam, jedzenie okropne, jakieś takie "plastikowe" z LOT-u. Wyrzucało się je do tego lasku tam i wychodziło po kryjomu do pobliskiego sklepu po bułki :PPrzeciekające namioty, choć nasz najmniej. CLIP CLOP'y, mecz Polski na MŚ w Korei oglądany razem z piłkarzami Polonii... eh... te wspomnienia :D
I głupie 0,02 sek do "pudła" :P

lelek_himself

Maja :D
Aleś Ty teraz sławna^^

lelek_himself

Pozdrowienia dla ludzi z sobotniego pociągu Katowice - Bielsko-Biała (21:15) ;] 2 godziny czekania w pociągu i spektakularna przesiadka oł je^^

lelek_himself

No to w przyszłym sezonie "Wielkie Derby Śląska" xD haha

• Strona
  • 1
  • z
  • 1

Powrót

Nowi klubowicze

Delazagio

Warszawa