Stara Wieś
W klubie od: 17.05.2008
Ilość komentarzy: 11
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 921
Ja tam moim astonem martinem to sie nie pokazuje jeszcze sobie miskie olejową porysuje.
"Gość: anty Data: 18.05.2008; 13:38
Kilkutonowe tj. 12,5 tony każdy. Dlaczego spadły? Astra jechała przed samochodem ciężarowym nagle zmieniły się światła z zielonego na pomarańczowe kierowca opla zahamował. Kierowca ciężarówki widząc, że nie wyhamuje zaczął uciekać na lewy pas drogi i wtedy zerwały się mocowania. Dodać trzeba, że odczyt na tachografie ciężarówki wskazywał 50 km/h. Pozostaje pytanie, kiedy w końcu ktoś odpowie za automat sterujący sygnalizacją na tym skrzyżowaniu na tym i na kolejnym w Czechowicach za wiaduktem od strony Pszczyny. Ile jeszcze musi się wydarzyć?? Czy w końcu ktoś o tym pomyśli?? Kiedyś czerwone światło pulsowało zanim zapaliło się pomarańczowe. Sygnalizacja w Goczałkowicach to już mistrzostwo świata."
A mi sie wydaje ze kierowca samochodu ciezarowego powinien zachowac bezpieczna odległosc i tak tez pisze w kodeksie drogowym. A kierowca samochodu cieżarowego chcial zdazyc przejechac przez skrzyzowanie zanim zapali sie czerwone swiatło i pewnie dlatego trzymał sie tak blisko osobowki.
ale t chyba jest wina nauczycieli i uczniów ze nie opanowali materiału w całosci. inni mogli a Ci nie?
"q3wed Data: 16.05.2008; 08:56
hahahahaa
45 mam !!!! "
Ty moze masz ale 45 chromosomów
widze ze skuteczna ta aukcja była przykładem moze byc jeden artykuł wyzej.