pszczyna
W klubie od: 31.05.2008
Ilość komentarzy: 10
Ilość postów: 2
Ilość wyświetleń: 2613
KLAUDUS skąd wiesz ,że organizatorzy chcą zarabiać na cierpieniu zwierząt? Dlaczego nie chcesz by promowano Pszczynę ? Moim zdaniem poprostu zazdrościsz pomysłu albo jesteś od KONKURENCJI
GIEŁDA KONI super sprawa ,ale teraz dopiero zrozumiałem co to są ,,MEDIA,, dodałem kilka komentarzy jako GOŚĆ ,które wogóle się nie ukazały .CIEKAWE ILU JEST TAKICH LUDZI jak Ja co wyrażają swoje opinie a nie są one publikowane.
najlepiej pozamykać wszystkie drogi ,kupimy sobie rowerki i będziemy śmigać , w końcu sport to zdrowie
co do fotoradarów to jest jest to niezgode z prawem ,że prywatna firma je obsługuje ale w końcu nasi radni muszą mieć na diety ,niech z tych pieniążków zrobią coś dla nas zwykłych ludzi ,niech wybudują np. place zabaw dla dzieci
zgadzam się z tym wyciągnijmy wnioski przy wyborach,jedno co cieszy to że my zwykli ludzie jesteśmy solidarni i umiemy sobie pomagać w ciężkich chwilach,niestety musimy cierpieć za złe rządzenie naszym krajem,ci w urzędach patrzą tylko na siebie
jesli was to interesuje to autkiem po pszczyńskich drogach buja sie Pan Gazda, miejmy teraz tylko nadzieję że połowa tych fotek ,które zrobił nowy nabytek naszej kochanej Straży Miejskiej przyjdzie na adres tego Pana
straznicy to dobre chłopy tylko jest ich troche za mało ,powinno być ich ze 30-u a nie 15-u z czego jeden woźi burmistrza