pszczyna
W klubie od: 09.06.2008
Ilość komentarzy: 9
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 681
a ja mam pytanie,dlaczego rodzina pięcioosobowa ma taki sam kubeł na śmieci jak jedna osoba przecież to jest logiczne że pięć osób produkuje więcej śmieci .Gdzie tu sens?
w przedszkolu nr.7 dzieci mają ciekawe zajęcia pokazy i prezentacje w których biorą aktywny udział. Poprzez takie zajęcia dzieci bardzo dużo się uczą .
Niech inne przedszkola pokażą jak pracują z dziećmi i po problemie,przynajmniej rodzice nie będą wylewać swojego rozgoryczenia na łamach plessu .
A PP 7 życzę wesołych świąt i czekamy na dalsze fotki z pracy z dziećmi .
podzielam wcześniejszą opinie że na osiedlu Stara Wieś niema nic .Dzieci nie mają nawet małego placu zabaw a co dopiero myśleć o jakimś orliku ,nie doczekanie nasze .na naszym osiedlu jest jedno wielkie G...o.!!!!!!!
podzielam wcześniejszą opinie że na osiedlu Stara Wieś niema nic .Dzieci nie mają nawet małego placu zabaw a co dopiero myśleć o jakimś orliku ,nie doczekanie nasze .na naszym osiedlu jest jedno wielkie G...o.!!!!!!!
zgadzam się całkowicie z RZYGMUNTEM ,takie darmozjady powinni ciężko pracować żeby odkupić krzywdę którą wyrządzili ,a nie siedzieć w cieplutkiej celi i nic nie robić a społeczeństwo na nich płaci!!!!!
jakby były porządne chodniki i dróżki rowerowe nie było by tyle wypadków a już na pewno z udziałem dzieci ..
a może by tak wszystko po kolei !!!!! a nie naraz wszystkie drogi rozpieprzą i do Pszczyny nie będzie wjazdu albo przejazd przez nią będzie trwać wieki
a może by tak wybudować nowy wiadukt lub tunel na miejsce wiaduktu przecież on się powoli wali powinien być zaliczony do zabytków pszczyńskich.to budują światła tam gdzie nie trzeba .
a może by tak wybudować nowy wiadukt lub tunel na miejsce wiaduktu przecież on się powoli wali powinien być zaliczony do zabytków pszczyńskich.to budują światła tam gdzie nie trzeba .