Prezentacja klubowicza

Maromar

Ćwiklice

W klubie od: 12.06.2008
Ilość komentarzy: 11
Ilość postów: 1
Ilość wyświetleń: 4475

Formularz kontaktowy

Komentarze (11)

Maromar

buhahahah i co EKSPERCI? Po komentarzu rzecznika ZDW już nikt nie ma nic do powiedzenia? :D mina Wam zrzedła, że wszystko działa jak należy?

zobacz komentowany news »

Maromar

DO piecdziesieciolatka

Ok, masz racje, ale świat idzie do przodu i ludzie chcą coraz więcej, ale tak, zgadzam się z Tobą. Natomiast po co komentarze w stylu, że ludzie się podpalają itp. z powodu RZĄDU, PREMIERA itd.? Już pomijam, że sami sobie ich wybraliśmy. Chodzi mi o to, że ten mężczyzna, który się podpalił na pewno miał telewizor, komputer itp. itd. I na pewno miał możliwość pracy np. zamiatając ulice. Więc po co takie komentarze, że wina PO?

Maromar

do STRONGMAN

Kryzys nie dosięga bogatych, dlatego popyt na dobra luksusowe nie spada. Myślisz że milion w tą czy w tą dla nich to jakaś różnica? Kryzys dosięga przeciętnych ludzi i widzimy to chociażby po zwolnieniach w Fiacie itp. Gdybyś był przedsiębiorcą to byś odczuł ten kryzys, uwierz mi

Maromar

A nawet jakbyś chciał się trzymać względów politycznych to niestety mamy na świecie kryzys i rząd za dużo zdziałać nie może. Gdyby był mocny wzrost gospodarczy, ludzie mieliby pracę i rząd mógłby się zachowywać tak jak teraz, a nikomu by to nie przeszkadzało

Maromar

DO: LILA

Policjanci są od tego, żeby takich łapać, a nie tylko ODSTRASZAĆ. Bo jak nie oni to kto? wojsko ma im pomagać łapać złodzieja samochodu?

Maromar

U nas na Śląsku nie ma takiego problemu z pracą jak w innych rejonach kraju. Ale jest jeden problem: TRZEBA CHCIEĆ! A jeżeli dziecko widzi, że ojciec pije, matka pracuje, ale też pije to jak on ma wyrosnąć na porządnego człowieka! Już w gimnazjum widać, kto ma ewidentne zadatki na złodzieja, menela, oszusta

Maromar

No w porządku, auta nie ukradli, ale lepszej okazji policja nie bedzie miała żeby takich złodziei złapać!! Przecież oni nie przyjdą na komendę i nie powiedzą "aresztujcie nas"! Bedą dalej kradli!! Jak dla mnie porażka policji! Mieli ich na widelcu i takich okazji nie można marnować!!!

Maromar

Nooo tego jeszcze brakowało żeby oni strajkowali!! Dzisiaj czekałem godzinę na pociąg do Katowic!! Oczywiście zanim wyjechałem z domu na infopasazer było, że pociąg jedzie planowo, a za 15min wskoczyło że opóźniony 55min! Szkoda gadać

Maromar

Szkoda, naprawdę szkoda. Byłem bardzo pozytywnie nastawiony do KŚ no ale jak się czeka na pociąg 1,5 h to każdy by się wkurzył. Na dodatek połączenia busów Katowice-Bielsko zostały zawieszone, a w takie właśnie dni (jak minione dwa) mieliby dużo klientów. Oby sytuacja na kolei doszła jak najszybciej do ładu. Niestety 20 grudnia KŚ muszą oddać intercity 20 wagonów więc znowu beda jaja...

Maromar

Dobra alternatywa dla pociągów, bilet kolejowy normalny do kato kosztuje ok.10zł a tutaj bus o ile dobrze przeczytałem za 5zł. No i gdy pociąg się będzie spóźniał w zimie to zawsze można pójść na busa

Maromar

A Łukasz mógł wystąpić od początku w meczu z Austrią... :/

• Strona
  • 1
  • z
  • 1

Powrót

Nowi klubowicze

Delazagio

Warszawa