R
W klubie od: 26.06.2008
Ilość komentarzy: 72
Ilość postów: 35
Ilość wyświetleń: 25224
Wyniki końcowe są tutaj http://osprudoltowice.za.pl/zawody--wyniki-ko-cowe.h
Najgorsza firma jeśli chodzi o montaż instalacji gazowych.
Montowałem tam w 15 samochodach firmowych i zawsze były jakieś problemy.
Teraz jeżdżę montować instalacje do Mikołowa i jestem bardzo zadowolony.
Nie polecam Auto Gleńsk.
Trudno żeby Studzienice nie wygrały tego turnieju, przecież wszyscy zawodnicy z tej drużyny graja w LKS Studzienice.
Widocznie Kania ma jeszcze mało pieniędzy, bo reklamy w TVP kosztują.
Pisze się Rudołtowice a nie Rudołotiwce, oj kto redaguje te artykuły ????? Wstyd .....
Samochód nie wpadł do rowu tylko uderzył o barierki i jak się przewrócił to zablokował 2 pasy.
W dniu 10 lutego br. około godziny 12.25 na DK1 w Pszczynie doszło do zderzenia samochodu gaśniczego RENAULT MIDLUM 4 X 2 GBAPr 2/16/750 z Jednostki Ratowniczo - Gaśniczej w Pszczynie, jadącego do wypadku drogowego na DK1 w miejscowości Kobiór z samochodem osobowym Fiatem Punto. W wyniku zdarzenia poszkodowana została pasażerka samochodu osobowego - została przewieziona do Szpitala Powiatowego w Pszczynie. Okoliczności zdarzenia bada WRD KP Policji w Pszczynie.
źródło PSP Pszczyna
Z tego co się orientuje to średnio kurs na prawo jazdy kosztuje 1300zł, a wykłady są darmowe.
to star który stał 100 metrów dalej podskoczył 1 metr do góry!!!!
ciekawe jakim cudem podskoczył, przecież nie umie skakać :P
Mam te informacje od znajomego policjanta, a poza tym kursantka miała już ustalony egzamin także zaświadczenie ukończenia kursu miała wystawione, bez niego nie da się ustalić egzaminu.
Ośrodek był z Tych, któremu cofnięto miesiąc wcześniej licencję na szkolenie, samochód był nie przystosowany do nauki jazdy (brak wpisu w dowodzie rejestracyjnym), a instruktor pracował na czarno.
Wiem to z wiarygodnego źródła.