suszec
W klubie od: 04.07.2008
Ilość komentarzy: 3
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 716
od kiedy to na modelke mozna startowac ze wzrostem 160cm? jak ja startowalam niedawno w pewnej agencji to min wzrost to bylo 175! naszczescie mialam jeszcze wtedy 177 :PP ehh na jaki zachod to niema tak latwo zostac dobra modelke zeby odrazu na zachod cie brali!! porobia pare sesyjek zarobia na tobie bo nowa w agencji i po roku jak im sie niespodoszasz to papa! a wogule to tu wybieraja modelke z jednej agencji z calego slaska zeby reprezentowala slask z tego co przeczytalam i z tego co wiem z mojej agencji...
mieszkam niedaleko i nigdy sie tam niekapałam blee! chodze tam z psam na spacer niedawno bylo tam jeszcze duzo ludzi ale teraz to woda jest naserio obrzydliwa jakies glony tam pływaja czy cos blee !
ludzie żal mi was!! jak mozna sie smiac z tekiego nieszczescia!! zostawiajac zubrom w zagrodzie rzeczke ok fajnie ale pozostawic przy niej dziesieciodniowego zuberka to brak wyobrazi!! personelowi zagrody chyba na nim niezalezało!! mogły byc 3 zubry w zagrodzie no ale jak sie pilnowc niechialo:( nietłumaczcie sie tym ze w przyrodzie by sie to samo stało jak to wy im stworzyliscie takie warunki!!