Prezentacja klubowicza

els

Pszczyna

W klubie od: 22.07.2008
Ilość komentarzy: 19
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 1110

Formularz kontaktowy

Komentarze (19)

els

Pani Marianno. Bardzo miło było przeecztać tak ciepły i sympatyczny post! Cieszę się, że jest Pani mieszkanką Pszczyny.

Pszczyniak od urodzenia, Piotr.

zobacz komentowany news »

els

pszczyniok: Tak się ma to osiedle do architektury Pszczyny, jak jego położenie do położenia zabytkowego centrum.

Widzę, że według niektórych, Pszczyna powinna się zatrzymać na XVIII wieku. Może i dobrze by było - pewne osobniki są tak zacofane, że pasowały by tam jak ulał.

els

Willowy: Jasne! A wszyscy ludzie, którzy tam obecnie mieszkają, mieszkaliby u Ciebie w Twojej "willi".

Czasami warto pomyśleć, zanim się coś napisze.

BTW: A gdzie stoi ta Twoja "willa". Czy aby nie w miejscu, gdzie jeszcze niedawno rosły buraki?

els

Dlatego właśnie wedgług mnie, złodziei powinno się szelmować! Wtedy każdy od razu by wiedział z kim ma do czynienia.

els

A ja zjeżdżałem na d... z Eiskelleru i zniszczyłem sobie majtki od Armaniego. Chyba też polecę do ratusza.

els

Ludzie! Panikujecie! I to strasznie. Pomyślcie: przecież nie zburzą zakładu. Będzie działał tak jak działa, nawet bez specjalnych zwolnień, a ktoś to przejmie bez zobowiązań, jako zakład "w ruchu". Biorąc pod uwagę to, że był podpisany pakiet klimatyczny, to takie kupno może być kurą znoszącą złote jaja.

els

Gratulacje!!! :D

els

Do kamila_69:
Mam pytanie: jeśli samochód - odpukać - zabije idące do szkoły dziecko, to pozbierasz kredki, które mu wyleciały z tornistra? A może buty, z których wyrywa ofiary wypadków? Taki prezent też się często nie zdarza.

els

"PRZY ulicy Malinowej"? Czyli nie jechał po drodze publicznej? To co policja ma do tego?

els

Podobno byli z Oświęcimia...

els

Pewnie jakiemuś małolatowi się nudziło. Jak obciążą rodziców kosztami, to może doceni dobra innych.

els

Hans: Trwa budowa bloku KOMUNALNEGO! Jeśli kogoś stać na kupno mieszkania, to do komunalnego na 100% się nie zakwalifikuje. (Nie wiem, czy się orientujesz w cenach - polecam portal pless.pl; potem przelicz czas spłaty kretytu dla rodziny, której przychód nie przekracza 300zł-400zł na osobę)

els

Do niezadowolona: Masz gdzie mieszkać? No to sobie mieszkaj. Ale daj też na to szansę innym.

els

Przyjdę, ale na wystawę. Chyba zdążę.

els

Do Polityk: Hasła Goebelsa jakoś mnie nie przekonują.

els

Szkoda VaBanque'u. Lubiłem tam chodzić... (Spiż ;-) )

els

Durnie! I tyle. W oświadczeniu lustracyjnym nie skłamał, i tylko to się liczy. Powinni się zająć ważniejszymi problemami niż lustracja! Ludzie nie mają gdzie mieszkać - to jest chyba ważniejsze niż lustracja, czyż nie?

els

I bardzo dobrze, że nie rezygnuje. A tak w ogóle, to już mi się rzygać chce tą całą lustracją i IPNem. Zamiast zająć się budowaniem, zajmują się niszczeniem. Ludzi.

els

ślązak: No właśnie. Ciekawe czy Warszawiacy włączą klaksony i syreny z okazji rocznic powstań śląskich? Wątpię.

• Strona
  • 1
  • z
  • 1

Powrót

Nowi klubowicze

Delazagio

Warszawa
w klubie od: 2025.05.09

Punkt_Auto

Strumień