Pszczyna
W klubie od: 22.07.2008
Ilość komentarzy: 19
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 1110
Pani Marianno. Bardzo miło było przeecztać tak ciepły i sympatyczny post! Cieszę się, że jest Pani mieszkanką Pszczyny.
Pszczyniak od urodzenia, Piotr.
pszczyniok: Tak się ma to osiedle do architektury Pszczyny, jak jego położenie do położenia zabytkowego centrum.
Widzę, że według niektórych, Pszczyna powinna się zatrzymać na XVIII wieku. Może i dobrze by było - pewne osobniki są tak zacofane, że pasowały by tam jak ulał.
Willowy: Jasne! A wszyscy ludzie, którzy tam obecnie mieszkają, mieszkaliby u Ciebie w Twojej "willi".
Czasami warto pomyśleć, zanim się coś napisze.
BTW: A gdzie stoi ta Twoja "willa". Czy aby nie w miejscu, gdzie jeszcze niedawno rosły buraki?
Dlatego właśnie wedgług mnie, złodziei powinno się szelmować! Wtedy każdy od razu by wiedział z kim ma do czynienia.
A ja zjeżdżałem na d... z Eiskelleru i zniszczyłem sobie majtki od Armaniego. Chyba też polecę do ratusza.
Ludzie! Panikujecie! I to strasznie. Pomyślcie: przecież nie zburzą zakładu. Będzie działał tak jak działa, nawet bez specjalnych zwolnień, a ktoś to przejmie bez zobowiązań, jako zakład "w ruchu". Biorąc pod uwagę to, że był podpisany pakiet klimatyczny, to takie kupno może być kurą znoszącą złote jaja.
Do kamila_69:
Mam pytanie: jeśli samochód - odpukać - zabije idące do szkoły dziecko, to pozbierasz kredki, które mu wyleciały z tornistra? A może buty, z których wyrywa ofiary wypadków? Taki prezent też się często nie zdarza.
"PRZY ulicy Malinowej"? Czyli nie jechał po drodze publicznej? To co policja ma do tego?
Pewnie jakiemuś małolatowi się nudziło. Jak obciążą rodziców kosztami, to może doceni dobra innych.
Hans: Trwa budowa bloku KOMUNALNEGO! Jeśli kogoś stać na kupno mieszkania, to do komunalnego na 100% się nie zakwalifikuje. (Nie wiem, czy się orientujesz w cenach - polecam portal pless.pl; potem przelicz czas spłaty kretytu dla rodziny, której przychód nie przekracza 300zł-400zł na osobę)
Do niezadowolona: Masz gdzie mieszkać? No to sobie mieszkaj. Ale daj też na to szansę innym.
Durnie! I tyle. W oświadczeniu lustracyjnym nie skłamał, i tylko to się liczy. Powinni się zająć ważniejszymi problemami niż lustracja! Ludzie nie mają gdzie mieszkać - to jest chyba ważniejsze niż lustracja, czyż nie?
I bardzo dobrze, że nie rezygnuje. A tak w ogóle, to już mi się rzygać chce tą całą lustracją i IPNem. Zamiast zająć się budowaniem, zajmują się niszczeniem. Ludzi.
ślązak: No właśnie. Ciekawe czy Warszawiacy włączą klaksony i syreny z okazji rocznic powstań śląskich? Wątpię.