Pszczyna
W klubie od: 05.08.2008
Ilość komentarzy: 28
Ilość postów: 16
Ilość wyświetleń: 9035
"zainteresowany_mieszkaniec
Aby nie być gołosłownym.
http://www.aparaty.tradycyjne.net/foto,32289.html
Nie regulujcie monitorów, tak jest faktycznie.
zgłoś naruszenie regulaminu »19.06.2011; 14:10 "
Jeśli Pan Skrobol dopuści do takiego stanu jak na wyżej zamieszczonym linku, co może spotkac np.: Zespół Pałacowo-Parkowy w Pszcznie to chyba pomylił stanowiska. A to zatrubnienie nie koniecznie dotknie naszej społeczności.
Podobny kontekst miała wypowiedz jednego z juty "X factor"
pozwólcie im działać bo może się okazać że szpital jest w rękach odpowiedniej osoby i będzie wam z tego powodu głupio,
a jeśli okaże się inaczej to wyślemy go tam skąd przyszedł!
chciałbym tylko usłyszeć co ma na usprawiedliwienie była dyrektorka szpitala
Skiba9 jesteś jednym z wielu, którzy umieją czytać, ale to nie oznacza, że człowiek ma więcej inteligencji i wiedzy, jeżeli nie potrafi czytać ze zrozumieniem...
proszę odrobić lekcje z polskiego !!!
pozdrawiam
Przepraszam alf że muszę cię sprostować w takiej tragicznej chwili,
ale zapomniałeś o dodatkach, węglu, kartkach, 13,15 stki itp... które dają zajebistą miesięczną pensje po rocznym bilansie wszystkich profitów.
Wiec z łaski swojej nie spychaj górników do klasy ubogich ludzi bo wiesz że tak nie jest
A dla rodzin szczere wyrazy współczucia z powodu straty najbliższych i z powodu zaliczania ich do tej samej grupy nierobów którzy robią ,ale na 800m powyżej, zgarniając taką samą kasę.
Ten rodzynek to wiem z jakiego powodu tam się znalazł... :P
poco utylizować opony jak możecie je spalić w ekologiczny i zdrowy sposób... hehe
Pozdrawiam
Szkoda że zabrakło zdrowego rozsądku po obu stronach ale to już nie podlega żadnym komentarzom....
Zginął człowiek i to jest największa tragedia tego zdarzenia.
W każdym z nas drzemie moment uśpienia czujności na drodze, nie dajmy mu się zaskoczyć.
wyrazy współczucia dla rodziny...
Jestem jak najbardziej za..!
do Katowic w 20 min... ? żaden problem :)
Nasz dyrektor PCK w X Factor ale jazda...
To jest Gość na odpowiednim stanowisku... nie to co taa taamta siamta i owamta
( dodał bym jeszcze od serca ale to grozi kryminałem)
Pozdrowienia dla całej śpiewającej paczki i powodzenia w dalszych etapach programu!
Re: aliant
Wiesz aliant,
czasami trudno się pogodzić z własnymi słabościami i ułomnością, a Ty właśnie pokazujesz publicznie, że jesteś takim Wypchanym ptakiem który pragnie latać ale nie ma tego we krwi, i który skrzeczy tu i ówdzie że inni tego nie potrafią, a sam pozostajesz na ziemi gdzie i tak wszyscy na ciebie srają.
Ps: aliant przemyśl swe wypowiedzi zanim je gdziekolwiek umieścisz,
bo zrobić z siebie infantylnego egoistę jest łatwo, ale zmienić to, już znacznie trudniej
Pozdrawiam i życzę ci Paliancie bez ''P'' owocnej pracy nad samym sobą.
mala - czyli jak lekarz nie zleci aby przewijać pacjenta lub go oklepywać i inne zabiegi to może narobić pod siebie i tak zostać przez cały dzień proszę bez takich kitów... bo jeszcze pomyślę że jesteście ubezwłasnowolnione.
Wasza wina to może nie jest że jest taki a nie inny dług szpitala, ale czemu się uważacie za lepszych od innych ludzi jak to robią górnicy, hutnicy i jeszcze inni... którzy wiedzą że jak się zbiorą w kupę to tak ona zacznie śmierdzieć że coś z tym fantem urzędasy muszą zrobić.
jakoś nikt nie daje mi odprawy jak mnie zwolnią z pracy, nikt nie zapewnia możliwości zrobienia kursu doszkalającego, i co lepsze nikt nie pyta mnie o zdanie w tym temacie... tylko kop i na bruk
u was to wygląda tak... nie będę tam pracować bo za daleko, bo mało płacić będą, chcemy pracować na miejscu, bo jestem matką 3 dzieci, bo tamto, bo sramto, i można wymieniać bez liku.
Ja też wezmę deseczkę kartonik i napiszę stojąc pod urzędem miasta że mają mi dać dobrze płatną pracę, w miejscu zamieszkania, bo oczywiście nie będę dojeżdżać bo za daleko...
proszę litości...!!!
Kiedy się pali to trzeba uciekać a nie spokojnie czekać, aż ktoś przyniesie wodę..., bo ta woda przyszła o kilka długich lat za późno i trzeba teraz dogasić zgliszcza i zacząć od wymiany spalonych elementów i odbudować całość bo w przeciwnym razie wszystko pójdzie na marnację... , a nie teraz wielce narzekać i wywierać presje aby nie było zwolnień.
Pozdrawiam
Momencik... ja tu czegoś nie rozumiem.
Dlaczego będąc Dyrektorem przez wiele lat narobiłem długu na 25 baniek i jestem czysty jak łza. Aha i jeszcze się ze mną solidaryzują. Przecież za narażanie kogoś na straty finansowe powinno się iść siedzieć a nie jeszcze stać na piedestale.
kolejna rzecz - drogie panie co do dojazdów do pracy a co gorsza waszej pracy! powiem tak... nie jesteście pępkiem świata! dociera to do was czy nie!!! przecież jest tyle setek jak nie tysięcy ludzi które muszą zmienić kwalifikacje zawodowe bo zostali zwolnieni i nikt im nie wchodzi do dupci jak wam! i czy im się podoba czy nie to muszą dojeżdżają po 50, 100km do pracy co dzień i nikogo to nie obchodzi.
A co do tej nieszczęsnej pracy to powinna być efektywna a nie efektowna.
Aha - paranoją i matriksem jest to że taka pani B. chce żebyśmy jeszcze płacił za nieumiejętne zarządzanie szpitalem przez dyrektora.
Jak sklep spożywczy będzie przynosił straty co miesiąc to idiotyzmem jest proszenie klientów o cegiełki żeby mógł dalej funkcjonować
A co do Tych pacjentów o których tak się martwią pracownicy... krótko, za każdym razem muszę chodzić do prywatnego w ciężkich sytuacjach bo jak miałem problem zdrowotny to pani z łaską oznajmiła że mam przyjść z 3miesiące rozumiecie to!!, ciekawe jak bym z migotaniem przedsionków przyszedł to też miałbym przyjść za trzy miesiące?!
Dajcie spokój z tym fałszywym wizerunkiem.
Za przeproszeniem lepiej iść do piachu niż do pszczyńskiego szpitala.
Pozdrawiam
Jak czytam wasze opisy to śmiać mi się chce...
szczególnie z tych ile to golf może kosztować.. hehe
A może... nawet 100tys.zł!!! jak będzie stał na osiemnastkach za 10tys. i z sprzętem grającym za 30tys. i jeszcze inne bajery to mamy setę jak w pysk strzelił... hehe
no ale... może wystarczyło tylko ukraść złote kołpaki a nie całe auto? kto wie?
pozdrawiam
Do - Jasmin 7
powiem Ci tak Chcąc egzekwować prawo o ruchu drogowym po pierwsze musisz się zgłosić ze 100 000 podpisów do sejmu żeby te fotoradary mogły chronić ludzi i w racjonalny sposób mogły poprawić przestrzeganie prawa o ruchu drogowym przez kierowców.
Może dla jasności Ci wytłumaczę. Nie tylko w Pszczynie ale i w całej Polsce są tysiące, jak nie setki absurdów drogowych w postaci nie adekwatnych do sytuacji ograniczeń prędkości. A straż miejska, wiejska, czy gminna tylko zacierają rączki bo w takich oto miejscach najlepiej się zarabia pieniążki a nie tam gdzie faktycznie jest niebezpiecznie.
Daję stówę i flaszkę że jadąc po drodze gdzie jest 90km/h pewnie nawet nie zwolnisz kiedy miniesz znak ogr. do 50km/h bo to jakaś wioch zabita dechami.
I proszę Cię mówiąc kolokwialnie " nie ciś takich smutów bo żal mi się robi na myśl że ludzie są tak infantylni jak Ty"
Ja mam tylko nadzieje, że po wejściu w życie ustawy o ostrzeganiu kierowców, że właśnie został ustawiony fotoradar( czy jak ktoś inny woli powiedzieć uwaga fotoradar) skończy się łapanie kierowców za kieszeń a rozpocznie uświadamianie ich gdzie tak naprawdę jest niebezpiecznie. Taki pomysł sprawi że i Wilk będzie syty i Owca cała.
Ale jak to w życiu bywa pewnie tabliczka informująca o fotoradarze będzie wielkości dowodu osobistego i schowana za krzakami. ;-)
Kamila_69
Wiesz w ogóle co ty piszesz i jak piszesz dziewczyno...
Twoje wypowiedzi nie mieszczą się w głowie...
Jest mi żal twoich rodziców że mają takie dziecko...
Nie wiem jakimi Ty kategoriami w życiu myślisz? , pisząc że towar nie był zbrudzony krwią?! co ty sobie w ogóle wyobrażasz pisząc te wszystkie bzdury?!
nie masz sumienia czy jak...?!
ogolić c...ę i do przedszkola!!! "przepraszam za słowa"
i zrób coś dla nas wszystkich... nie pisz nic więcej
Kamila_69
Wiesz w ogóle co ty piszesz i jak piszesz dziewczyno...
Twoje wypowiedzi nie mieszczą się w głowie...
Jest mi żal twoich rodziców że mają takie dziecko...
Nie wiem jakimi Ty kategoriami w życiu myślisz? , pisząc że towar nie był zbrudzony krwią?! co ty sobie w ogóle wyobrażasz pisząc te wszystkie bzdury?!
nie masz sumienia czy jak...?!
ogolić c...ę i do przedszkola!!! "przepraszam za słowa"
i zrób coś dla nas wszystkich... nie pisz nic więcej
impreza może ma jakieś przesłanie i komuś daje szansę... zaistnienia przez chwilkę na oczach innych, ale nie oto chodzi w mej uwadze...
Szkoda tylko że w mieście które ma swój "przegląd amatorskich zespołów" nie daje zaistnieć właśnie pszczyńskiej młodzieży i nie raczy ruszyć palcem aby pomagać w ich rozwoju muzycznym... ktoś mi może napisać że sie ze mną nie zgodzi, ale ja nie o ognisku muzycznym... Mniejsze miasta mają sprzęt, miejsca do robienia prób!!! a u nas... ???
Pozdrowienia dla szanownej pani dyrektor Pszczyńskiego Centrum Kultury która pomaga nam jak tylko może... hehehehehehehehehehehehehehehehehehehe... normalnie kapcie kapcie w.....ole!!!
gratulacje...!!! ale tak na prawdę jestem troszkę nie miło zaskoczony
chłopaki stać was na więcej... więc podkręćcie pomysły i do dzieła!
pozdrowienia i sukcesów w tym co robicie... !!!
prze gość pewnie opony do wymiany... hehe
że mu sie jeszcze chce...?! nono
typ człowieka chodzącego spać po dobranocce...
potem się za wcześnie wstaje ...
ja myślałem, że się też zaraziłem a tak na prawde to zjadłem niebieską landrynę...
aż strach wchodzić, powinni tam nakręcić jedną ze scen nieustraszonych, jak w tym pływają... hehe
święto smrodu...!!! chyba zapomnieli dopisać bo nawet bez tej imprezy każdemu sie daje we znaki...
oj kolego widać, że nie czytasz wszystkiego! po zdjęciem wszystko Ci objaśnili...