Pszczyna
W klubie od: 24.10.2008
Ilość komentarzy: 18
Ilość postów: 20
Ilość wyświetleń: 4835
Ale urwał ....xD
Jak dla mnie to masakra :(
Ciekawe ile miał na budziku??
Śliczna ta reporterka :D
i bardzo sympatyczna z twarzy :P
jaram sie w opór ....xD
A o oczach nie wspomnę:)
Super nie mogłem sie doczekać ...xD
a tak na marginesie --- > " gdzie są naj lepsze biby??"
Nie rozumiem czemu tego nie zrobią jest tyle bez robotnych
albo bezdomnych jednemu z drugim za 5zł/h z maizlem i młotem pochodzili i łopatą to by lodu ani sniegu nie było.
Ja pamietam ja w 49r. na cegielni musieliśmy z hopem
Jakubem W. 50 kg cegieł przetrasportować 7 km korytarzem i nie narzekaliśmy a to wszystko za 10 dolarów miesięcznie.
Morał taki : "Czeba chcieć"
Jaa również życze wszystkim pogodnych i wesołych świąt bożego
narodzenia i niech wam się spełnią najskrytsze marzenia.
Grzesiek wiesz co??
I co, że ma kolczyk, obręczke(którą powino nosić się cały czas)i błyskotki ...xD
I co to wogóle za stwierdzenie,że jak ściągnie to powiesz:
"z ręką(ty napisałeś z ręku) na sercu,że to kucharz"
PRZECIEŻ ON JUŻ NIM JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeżeli oceniasz ludzi po wyglądzie to Ci naprawde współczuje,
tobie i twoim bliskim:(...XD a co do filmu był jak zawsze ekstra
pozdrawiam i czekam na kolejny odcinek
No i wszstko jasne !!!!! Najlepszy odcinek jaki powstał dotychczas ponieważ był bardzo pomysłowy gość był super, a co do jego zawijania tej tortili to nie wiem czemu sie tak czepiacie to jest "chłop z śląska" a nie Meksykanin.....xD mnie najbardzie poruszyło jak założyli te kapelusze (wpadłem w wielki śmiech, ale bez obrazy panowie) gratulacje pomysłu i oby tak dalej, miło sie oglądało i czekam na następny odcinek. Pozdrawiam
ja się moge zaopiekować tą resztą pieniedzy ......xD co im zostanie
A co z nowym skate parkiem ?? czemu nam to robicie prosimy was o nowy skate park!!!!!! co mamy zrobic ??? (a zrobimy wszystko)
co macie do bmw e36 to auto jest piekne. a co do tej sprawy chłopacy mieli problem i chcieli go rozwiazac po swojmu pzdr dla wszystkich miłosników BMW e36 ;*
Tak skate park dla rowerów!!!!!! i ludzie nie piscie takich rzeczy ze nie dbamy o niego wrecz przeciwnie nawet go sami sprzatamy a jak nie my to mosir pszczyna w zesonie co tydzien go sprzątała
i nie ma tak ze jezdzą cztery ludzie na krzyż (jak to nie ktorzy piszą). Jak sie wszyscy zjada tz.(rolki deski bikerzy ) tto naprawde sie czeka zeby se pojezdzic to wię skate park to najlepsze rozwiązanie.
Dajcie se spokuj. Może jeszcze trzy postawimy bo pszczyna jest tak duża, że to jest nieporozumienie. Moim zdaniem dwa wystarczą.