pszczyna
W klubie od: 13.12.2008
Ilość komentarzy: 4
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 529
tyszanka wie co pisze, bo tam byłam i jestem świadoma i w pełni odpowiedzialna za swoje słowa
ja sie nie przejmuje tym , co ludzie piszą na mój temat. Mnie tylko martwi głupota tych ludzi. Wszyscy narzekaja na kierowców TIRów a my mówimy nie ogólnie tylko o konkretnym wypadku. Nie neguje również tego, ze policjant tez człowiek, ale powinien poniesc kare za to co zrobił, tylko problem jest w tym , ze w przesłuchaniach biora udzial jego koledzy. Licze na to , że sumienie ludzi ruszy i prawda wyjdzie na jaw.
do KOŁA!!!!!! Wyobraż sobie, że wiem co mówie i nic mi się nie pomyliło
wszyscy wiemy, że jeśli radiowóz policyjny oznaczony czy nieoznaczony bierze udział w kolizji drogowej to zawsze jest winny ten "drugi"". Nie przypominam sobie, żadnej sytuacji, żeby wina leżała po stronie policji, a ostatnimi czasy było ich wiele. Policji się przecież wydaje , że są panami na drodze i ich przepisu ruchu nie obowiązują. Tak było, jest i będzie. Więc gorąca prośba do ludzi, którzy widzieli to zdarzenie niech zgłaszają się na Policję, żeby PRAWDA WYSZŁA NA JAW!!!!! Dziękuję z całego serca BethDownson i Stanisławowi, że nie boją się powiedzieć prawdy!!! Proszę was zgłoście się na policję i WYELIMINUJCIE tych fałszywych i podstawionych świadków.