Pszczyna
W klubie od: 09.02.2009
Ilość komentarzy: 24
Ilość postów: 84
Ilość wyświetleń: 30266
Jola a kołoczem byś się z kimś podzieliła? Chętnie bym spróbował :)
Gość: gosc
jako mieszkaniec Goczałkowic nie chce widzieć już więcej drogi granitowej ! poza tym ok.
Bo jesteś popapraniec! Wolisz dziurawy asfalt?
Dobre remont kamienicy hahaha
ALE TYLKO Z PRZODU RESZTA JAK STRASZYŁA TAK BĘDZIE STRASZYĆ I GROZIĆ ZAWALENIEM BYLE TURYŚCI WIDZIELI ŁADNA FASADE. BRAVO
Ludzie ale z was pustaki. Światowcy bo w galeriach zakupy robią, śmiać mi się chce z waszej głupoty. Miał ktoś racje że nie XX wiek i dlatego powinniśmy iść do przodu a Wy zapieracie się że nie i już. Dzisiaj można zrobić dużo tylko z głową. Wiadomo że nie w centrum lub na parkingu przed kauflandem ale są miejsca gdzie można.
Generalnie to mnie to wali czy będzie giełda zwierząt czy nie ale giełda staroci by się przydała w Pszczynie.
Jeszcze pytanie do p Dominika- czy jest Pan wegetarianinem?
Jest to budynek na przeciwko Bajadery, obecnie pusty. Kiedyś tam była (tak mi się wydaje) aministracja szpitala lub Kasa Chorych lub coś w tym stylu
Proponuję obserwować sklep z taką odzieżą przy ulicy Męczenników Oświęcimskich, często jeżdzę tamtędy i można zauważyć kiedy mają nowy towar ponieważ pod sklepem masa aut, ale jakich? zobaczcie sami a przekonacie się czy w lumpeksach ubierają się biedacy.
TheBile w Goczałkowicach też szaleli tyle ze remont elewacji zakończyliśmy jesienią i na poprawki jeszcze zostało ale jak złapie takiego Ch..ja to jego własną farbą wymaluje mu jaja.
Oj niewiele wam trzeba do szczęścia, wiecie jakie gwiazdy jeżdzą do Czechowic lub Żor? Przy tych miastach to Pszczyna wygląda jak remiza strażacka z Dodą
Piękne zdjęcie- gratulacje, tylko ta wieża z lewej strony pałacu
jakby tam nie pasuje.
W mojej wiosce to do baru sami zmotoryzowani jeżdzą, i z baru po piwkach ledwo do auta wlezie i też jedzie i gdzie ta policja? a potem kora z drzewa zdarta i wina drzewa że rosło gdzie nie powinno.
Panie Tetla a co Pan właściwie w tym Starostwie robi? Pełni tam Pan jakąś funkcję? Czy może z pamięcią i koncentracją nie tak to może na emeryturkę?
Jedyną wartość jako numizmat może mieć "4 Żubry" o ile jest to moneta zastępcza? i dlaczego tombak?
Znam wyroby "Mennicy Pszczyńskiej" i przyznam że nie należą do udanych.
Dziękuję olo, ta mennica to pic na wodę nie polecam nikomu tych monet, istny badziew bez wartości (chyba że cena złomowa)
Zwracam honor coin, życzę sukcesów w zbieraniu choć to kosztowne (prawda?) Ja nie pogardzę 2 złotówką której nakład wynosi do 600 tyś egz.
Nie chciałem Cię obrazić ale każdy kolekcjoner nawet ten naj, najdrobniejszy, najmniejszy zasługuje na uwagę i podziw nieprawdaż?
Ja się nie mądrze tylko Ty udajesz eksperta w dziedzinie numizmatyki. Pewnie zbierasz 2 zł GN prawda?
re coin
zbierz cwaniaku IIRP chociaż po monecie gdzie jest ich 87 (roczniki + odmiany)
Sam zbieram monety i każda nowa zdobycz bardzo mnie cieszy i nie musi to być jakaś rzadkość czy próba czy nawet złoto.
kule_na_mole2 i Rebeliantka moglibyście dać sobie buzi, taka ładna z was para, napewno będziecie bardzo szczęśliwi. Pozdrawiam Was serdecznie
"...Zbiornik jest objęty strefą ochrony, bo wodę czerpie z niego aglomeracja śląska." -Ilu z Was wie ile ścieków spływa do zbiornika z pobliskich pól drenami, wiecie gdzie są odprowadzane dreny?
Kąpiel w zbiorniku zabroniona bo nikt nie bierze odpowiedzialności za Wasze zdrowie i nie chodzi tu o jakieś ptaszki czy sikanie do wody.