Pszczyna
W klubie od: 22.02.2009
Ilość komentarzy: 18
Ilość postów: 4
Ilość wyświetleń: 4170
rynek powinien być otwarty to jest dla ludzi którzy potrzebują coś tam załatwić a nawiasm mówiąc pozamykajcie wszystko debile utródniajcie życie po co ma być normalnie
czy jestem za czy nie najważniesze że będziemy na referedun nie pozwólmy żeby dzało się coś za naszymi plecami decyzja należy donas!!!
ktoś tu pomylił tytuł fontanna?! kogoś tu chyba porąbało!!!!!!!!!!!!!!
To jeszcze postarajcie pozbyć się smrodu od pana Wron. wtedy Studzienice naprawdę będą piękną i czystą krainą !!!! (facet nie do ruszenia z swoimi zapachami!!!)
Będzie nowa ustawa że po ukończonych 67 lat można będzie przechodzić na czerwonym oraz w miejscach nie dozwolonych (oszczędność wypłat emerytur!!)hehehehe
burmistrz powinien brać przykład z miasta ŻOR tam zlikwidowali straż miejską a miasto funkcjonuje całkiem nie źle jest w miarę bezpiecznie i czysto!!
TEN DOM JUŻ STOI ILEŚ TAM LAT I ZAWSZE WYGRYWA -LUDZIE NIE RÓBCIE SE JAJ!!!
jedno jest pewne! nie potrzebna śmierć wypadki się zdarzają- niestety są czasami nie możliwe do uniknięcia!! WYRAZY WSPÓŁCZUCIA DLA RODINY
To dopiero jest wałek -ale ze mnie frajer, myślałem że coś zmienię swoim głosem na Darka A TU PRZYKRA NIESPODZIANKA!!!
tą sprawą powinna się zająć prokurator /ktoś dostał w łape bo inaczej by to nieprzeszło/