Pszczyna/Katowice
W klubie od: 05.03.2009
Ilość komentarzy: 230
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 4346
@Zbyszek
Chcesz głosować na kogoś, kto nawet nie startuje?
Na liście wyborczej nie było kandydata nazwiskiem "Żuber" ;)
A może by tak Redakcja poprosiła arcybiskupa o komentarz, zamiast pisać sugestywnie jednoznaczne artykuły?
Jeśli np. powstanie tam jakiś ośrodek [i_tutaj_odp_rzeczownik], to nie mam nic przeciwko.
A ja wiem, dlaczego p. Skrobol na zastępcę wybrał Panią z małym potencjałem wyborczym ;)
Żeby mu czasem nie zaszkodziła w następnych wyborach :P
A ja wiem, dlaczego p. Skrobol na zastępcę wybrał Panią małym potencjałem wyborczym ;)
Żeby mu czasem nie zaszkodziła w następnych wyborach :P
Skoro koleś nie zareagował, to pewnie wiedział, że oberwało mu się słusznie.
Swoją drogą niektórzy kierowcy traktują samochód jak przedłużenie męskości, więc co tu się dziwić przerośniętemu ego na drodze?
Zdaje się że na p. Lipniaka sondaż pless wskazał 2%, a w rzeczywistości było ok. 4%.
Rozbieżność względna na poziomie 100% - congrat.
Aż dziw bierze, że w artykule nie pojawiły się żadne nazwiska...
To może jeszcze podstawówka się pochwali swoich wychowankiem?
:-)
Dlaczego jest tyle komentarzy negatywnych? Gdzie są zwolennicy Pana T.?
Czyżby nie mieli dostępu do sieci?
Może w takim razie to prawda z tymi autobusami i podwożeniem na wybory?
Bardzo nierzetelny artykuł.
Tak naprawdę liczy się tylko średnia i mediana wyników pisemnych.
Trochę żenada. Byłem tam w sobotę ok. 17:00 - pusto :(
Sama ilość tablic informacyjnych też nie zachęcała do wejścia.
Do tego za zrobienie sobie zdjęcia kasują 5 zł.
Pomysł dobry, wykonanie fatalne. Szkoda.
Nie ma większego sensu spierać się o to, kto jest lepszy - to zostanie zweryfikowane dopiero na studiach, gdzie na roku traficie na ludzi, którzy od 1. klasy LO mają zajęcia na uniwerku. Tutaj nawet grupa Quark z Katowic wymięka.
Dodam jeszcze, że w naszych pszczyńskich szkołach cały czas byli uczniowie, którzy zdobywali najwyższe trofea na olimpiadach, ale o których się po prostu nie słyszało - znam kilku osobiście, jednego nawet z autopsji :-)
Powodzenia wszystkim ścisłowcom!
Jak to, dlaczego tak późno?
Pless nie ma o czym pisać i sięga po byle nowinki.
To chyba tylko jakiś zwykły konkurs, a nie olimpiada, bo dopiero IV raz się odbywa?
Niemniej gratulacje dla naszego zawodnika! :-)
Czemu to się nazywa festiwal nauki, skoro wszędzie będzie o ekonomii, a to, jak powszechnie wiadomo, dziedzina bliższa póki co alchemii, niż nauki.
Po przeczytaniu artykułu najbardziej mnie uderzyło nazwisko "Lebioda" :-)
Powód tak małej ilości przekazań 1% wynika chyba tylko i wyłącznie ze skomplikowania wypełniania PIT-u. Osobiście znam osoby, które nie potrafią policzyć, ile to jest 19% z np. 30 000.
Nie ma się co dziwić, że nie wypełnia się niewymaganych rubryk.
"A nóż coś pokręcę i będę wzywany?"
Sam oddam ten 1% przede wszystkim dlatego, że będzie lepiej spożytkowany.
Śmiech na sali - czyżby w telefonie nie było żadnych kontaktów, żeby do kogoś zadzwonić?
A jeśli to jakaś nówka, to chyba nie jest wielkim problemem wyśledzenie kupca po numerze seryjnym.
Swoją drogą dlaczego akurat właściciela TEGO telefonu szukają? Przecież na ulicach jest pełno porzuconych rzeczy, od starych samochodów zaczynając.
A może to nie był komentarz na jakimś zapomnianym forum, tylko np. na blogu - a tu ciężko o anonimowość, no chyba że ktoś ma frajdę z podszywania się pod kogoś.
Swoją drogą chciałbym przynajmniej wiedzieć, jaka to treść się pojawiła w sieci.
O takich wydarzeniach Polska się nie dowie.
O Pszczynie słychać jedynie wtedy, jak się zakorkuje droga, będzie jakiś groźny wypadek, albo jak ludzie zaczną zbierać rozsypane mandarynki/pomarańcze.
Nie szukam drugiego dna, tylko wiary w to, że Naczelnikowi zależy na oddaniu pieniędzy dla wyższych celów.
Nawet na RMF o tym piszą:
http://www.rmf24.pl/fakty/news-karambol-na-krajowej-jedynce-w-pszczynie,nId,235686
Jak to nie ma po co iść?
Dla Ciebie alkohol jest jakimś luksusem, że tylko na imprezach go pijesz? :-)