Wisła Wielka
W klubie od: 02.06.2009
Ilość komentarzy: 44
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 1349
do Staff
To podziel to na części po 9 minut, na YouTube filmy w HD można wrzucać ;) Dostaniesz punkty za każdą część xD
W zupełności się zgadzam, z przedmówcami.
Niech nie zapominają, ze podczas powodzi poziom wód w zbiornikach wzrósł, i min. łąki przy j.Goczałkowickim zostały zalane, tam też pewnie zostały założone liczne gniazda komarów.
W zupełności się zgadzam, z przedmówcami.
Niech nie zapominają, ze podczas powodzi poziom wód w zbiornikach wzrósł, i min. łąki przy j.Goczałkowickim zostały zalane, tam też pewnie zostały założone liczne gniazda komarów.
Bo zależy o którą część chodziło, bo GW było napisane, ze uroczyste otwarcie i przecięcie wstęgi w Wiśle Wielkiej, a regaty to w Goczałkowicach.
Dla wyjaśnienia pewnych niejasności, to impreza jest w Wiśle Wielkiej ;)
Droga Wisła Wielka-Mizerów jest przejezdna, poza mostem tuz przed skrzyżowaniem tam tylko nieliczne auta SIĘ DECYDUJĄ PRZEJECHAĆ ;/ a przez Studzionkę chyba jest dobrze chociaż nie jestem pewny
Również ul> Hodowców w Wiśle Wielkiej jest nie przejezdna od strony Brzeźc aż za oczyszczalnie
Stara wersja zapewne była w htm-elu, teraz jest napisana w css, szybsza i łatwiejsza obsługa od strony moderatora ;)
To jakiś obłęd!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przecierz np: w autach francuskich taki jak np: Renault czy Peugeot światła mijania świecą bardziej kolorem żółtym.
Kloszy się nie da wymienić, trzeba albo żarówki a w przewazającej części całe lampy.
Przykładowo lampa do Renault Kangoo kosztuje ponad 300zł.
Szkoda skasowali nam żółtego jelcza którym do szkoły jeździłem każdy dzień ;( a taki był fajny zabytek ;)
NO to ok ;) niech robią ;) cieszę się bo, po mału Hodowców mogła być torem dla quadów i krosów ;) Zobaczymy w sierpniu co z tego będzie, bo kilka razy pisano, że roboty już niebawem ruszą a tu nic
NO to ok ;) niech robią ;) cieszę się bo, po mału Hodowców mogła być torem dla quadów i krosów ;) Zobaczymy w sierpniu co z tego będzie, bo kilka razy pisano, że roboty już niebawem ruszą a tu nic
Z opisu zdarzenia, przez rebeliantke wynika, że przyjechała przed kierowcom busa i gapiła się, zamiast udzielić pomocy chłopakowi!!
Gdzieś słyszałem, że u nas za nie udzielenie pierwszej pomocy poszkodowanemu, grozi kara.
A poza tym chłopaka, nie można winić za wypadek.Na razie nie wiadomo kto za winił. Więc moglibyście się powstrzymać od tych komentarzy na temat motocyklistów, nie wszyscy są tacy jak się wam wydaje!!
Kondolencje dla rodziny, szkoda chłopaka [*]
Ja nie rozumiem tych którzy się rzucają, ze to był "zabytek" owszem był i w jakim stanie, stał aż by się rozleciał i tyle by było z tego "pięknego" zabytku.
Moim zdaniem jest to dobra inwestycja i może stać się kolejną "wizytówką" Pszczyny, bo tego co jeszcze było niedawno, nie można było tak nazwać.
Życzę aby chłopak szybko się odnalazł ;)
Nie rozumiem wypowiedzi co po niektórych, którzy kłócą się o to czy (.30 to rano czy nie!!!!!!! Kłócicie się o takie głupoty, a przecież nie to jest ważne!!!
Startowałem w ubiegłym roku, i powiem, że rajd i pogoda były super, żałuję troszkę, że nie startowałem w tym roku ;) ;(
Zawsze się zastanawiam co myśli sobie taki człowiek, niszcząc coś?? Ehh, szkoda pisać ;(
W Wiśle Wielkiej powinni zrobić drogę!!!!!!!1 odkąd pamiętam, to stan nawierzchni jest tak fatalny, że szkoda gadać, za chwile to quady i crossy tylko przejadą ;/
dobra rebelianktka, jak by temu twojemu chłopakowi co się kiedyś chwaliłaś, ze kupował rower za 6 tysięcy czy iles, to też pewnie być potem nazwała kolesia który ich widzał jak kradną kapusiem>??
od następnego razu kompletna ignorancja dla nie i koniec!!
Całkowicie się zgadzam!!!!!!! Asfalt ma być w Wiśle Wielkiej zrobiony, !!! w gazetach pisało, że na jesień mieli zacząć pracę przy kanalizacjach burzowych i chodnikach, a to jak widać na razie nic się nie dzieje ;( Dopłacacie pieniądze na nowy asfalt np: w Radostowicach, a przecież tam nie było ani jednej dziury tylko równa droga, więc nie rozumiem, czemu u nas jeszcze nic nie ruszyło
Całkowicie się zgadzam!!!!!!! Asfalt ma być w Wiśle Wielkiej zrobiony, !!! w gazetach pisało, że na jesień mieli zacząć pracę przy kanalizacjach burzowych i chodnikach, a to jak widać na razie nic się nie dzieje ;( Dopłacacie pieniądze na nowy asfalt np: w Radostowicach, a przecież tam nie było ani jednej dziury tylko równa droga, więc nie rozumiem, czemu u nas jeszcze nic nie ruszyło
do rebeliantka:
niekoniecznie musiał wiercić w baku bo w zasadzie to paliwo się spuszcza wkładają wąż do wlotu baku i dmuchając, tak samo jak byś chciała wodę wylec z butelki , tam gdzie wlewasz paliwo, to jest według mnie dużo prostsza metoda, ;) Nie mówię, że źle mówisz ale ta twoja teoria jest mniej prawdopodobna
na pewno pojadę!!! powinni zorganizować jakiś taki dłuższy raj na 70-80 km;)