Prezentacja klubowicza

kryzysx

kolo Pszczyny

W klubie od: 22.06.2009
Ilość komentarzy: 14
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 796

Formularz kontaktowy

Komentarze (14)

kryzysx

do: zainteresowany_mieszkaniec
gdzieś, kiedyś czytałem w jakim celu daje się ekrany wewnątrz wiaduktów...jeśli dobrze pamiętam to tłumią one drgania...ale widziałem już to w różnych tunelach...więc nie jest to ewenement;)
pozdrawiam

zobacz komentowany news »

kryzysx

doszły mnie słuchy, że będzie zakaz wjazdu pod wiadukt ciężarówką...czy to prawda??

kryzysx

a gdzie jakieś informacje o czwartkowym wypadku na DK1(w Goczałkowicach koło "Olek moto" w godzinach wieczornych?

kryzysx

Re Motocyklista
Zacząłeś się rzucać że nie wszyscy motocykliści jeżdżą 200km/h a sam wcześniej pisałeś że kierowcy ciężarówek to mało inteligentne osoby uważający się za pana szos...Więc jeśli piszesz tak o "tirowcach" to się nie dziw że energymaker pisze o motocyklistach jako "dawcach"...w jednym i drugim przypadku są wyjątki...i zgadzam się z energymaker że motocyklista nie zdążył wyhamować(bardziej prawdopodobne jest że jechał 130-150km/h bo 200 to lekka przesada...)...niestety tak samo jak są kierowcy tirów, którzy nie patrzą w lusterko i mają "wywyższone" mniemanie o sobie tak samo są kierowcy jednośladów, którzy myślą że zawsze się prześlizgną...pozdrawiam Motocyklistę i Energymaker;)

kryzysx

nawet fajna ale wole wujka FrankaxD ale dobry żartxD

kryzysx

to też zapewne żart...tak samo jak z tym odkryciem podczas prac przy tunelu...hahaha...pół nocy myślałem co pless wymyśli w tym rokuxD

kryzysx

czy wszyscy pisali taki sam test?;)

kryzysx

na moje oko to ten tir jechał bieruńską i poprostu zawracał(a to na rondzie chyba nie jest zabronione!)...bo raczej gdyby jechał na katowicką(w strone pszczynki) to by nie zachaczył o tablice...więc niekoniecznie kierowca chciał sobie skrócić droge...a ja sie dziwie ze dopiero teraz się to stało...myślałem ze to bedzie kwestia 2tyg. od otwarcia ronda...a tu już prawie 3 miesiącexD...

PS
pozdrawiam wszystkich kierowców poruszających się przez naszą Pszczyne...a szczególnie kierowców zawodowychxD

kryzysx

masz na myśli logistyke obok?
czy inną firmę która zwolni wszystkich pracowników?

kryzysx

re cichy

co w tym jest nieuczciwego?
spółka chce poprostu zkorzystać z prawa do wykupu firmy przed przetargiem!i nie widze w tym nic nielegalnego!
...ciekawe co Ty zrobisz jak Twój zakład pracy bedzie upadać!..a co do tego tekstu ze chcieli wykupić za 5 zeta to brak mi słów!..

PS
pozdrowienia dla cichego!

kryzysx

do yuiyi

zapewniam Cię ze ona w tej swojej A8 ma najmniejszy silnik benzynowy z instalacją LPG

PS

jak dlamnie to to rondo jest dobre!

kryzysx

do rajca

ja wybuduja tunel to cala woda bedzie w tunelu i ELWO nie bedzie zalane tak jak teraz...

kryzysx

do Miejscowy666

a to juz zapomniales jak pijany kierowca scigacza rozwalil przystanek autobusowy w czarkowie?

do Motocyklista z Pszczyny

ja tez odkręcam czasem gaz ale napewno nie na drodze gdzie sa blisko domy...bo wiem ze w kazdej chwili moze mi jakis dzieciak wyskoczyc na droge...a jak jade droga po ktorej jexdzi malo aut domy sa daleko od drogito tez sprawdzam ile moja maszyna ciagnie;)...ale nie w terenie zabudowanym...

kryzysx

do Apocal

to racja ze wszyscy sie czepiaja motorzystow ale nie zgodze sie z tym ze jak jest wypadek z udzialem pijanych kierowcow to nikt sie nie czepia...poczytaj sobie poprzednie artykuly np.ten o piujanych kierowcach podczas majowki...natym i na kazdym innym komentujacy czepiaja die pijanych kierowcow aut...

• Strona
  • 1
  • z
  • 1

Powrót

Nowi klubowicze

k_23

Pszczyna
w klubie od: 2025.05.31

Mieszkaniec22332

brzeźce