Pszczyna
W klubie od: 08.11.2009
Ilość komentarzy: 26
Ilość postów: 35
Ilość wyświetleń: 24726
A dlaczego tylko cmentarz katolicki? Mogliście wszystkie cmentarze sfilmować, obok cmentarza Wszystkich Świętych jest cmentarz Ewangelicki. Pozdrawiam.
Do misia.
Przykro mi ale musisz mieć ukończone 18lat.
Pozdrawiam.
Też jestem za wznowieniem fontanny, te fontanny dodają atrakcyjności rynku. Pozdrawiam.
Super że zagroda żubrów się powiększa, takie prawie "mini zoo" :-) Świetnie ;->
Do tych którzy wypisują takie, a nie inne komentarze: jak teledysk do bani, texty itd. Jak jesteście tacy dobrzy to nagrajcie sami, napiszcie texty piosenek i dodajcie na forum. Cieszcie się, że mamy zespół z Pszczyny, posłuchajcie starszych nut od CeHa mi się podobają, tylko trzeba się w nie wsłuchać i coś przeżyć żeby zrozumieć. Pozdrawiam.
Ja oddaje krew już od 2lat i będę oddawać do czasu, aż mi zdrowie pozwoli. Naprawdę zapraszam każdego na oddanie krwi i nie tylko na takie akcje(autobusy), ale też w oddziałach krwiodawstwa. Pozdrawiam Honorowych Dawców Krwi :-) Spotkamy się jutro.
Tylko dlaczego tylko 2-3razy do roku robią takie akcje dla potrzebujących.
A jest wogóle jakaś opłata za wstęp?? Jak tak to ile, bo tylko pisze że dzieci do lat wchodzą za darmo i nic więcej.
Witam, ja się przeprowadzam tam dlatego że kamienica w której teraz mieszkam jest do sprzedania ;-( A więc nie dlatego że nie płaciłam czynszu, bo płaciłam z miesięcznym wyprzedzeniem. A co do nowych bloków to mają tam postawić jeszcze jeden blok. A szczerze wole tam mieszkać koło szkoły niż w bloku który budują pod linią wysokiego napięcia na podstarzyńcu. Pozdrawiam.
A ja swojego psa sama wyszkoliłam :-) Tylko trochę cierpliwości i dobre podejście do psa.
1.Sklepu sportowego,
2.Siłowni ogólnodostępnej,
3.Pubu który jest czynny w nocy i nad ranem,
4.I sklep z sandałami, zgadzam się bo też szukałam sandałów i nie znalazłam,
5.Sprawny monitoring-zawsze!(ponieważ jak jest potrzebny, bo się coś stało to był zepsuty) I spokój na mieście.
Wieczny odpoczynek racz im dać Panie...
[*]
Spoczywajcie w pokoju.
Wieczny odpoczynek racz im dać Panie...
[*]
Spoczywajcie w pokoju.
Byłabym za tym, aby policjanci rozdawali opaski odblaskowe lub sprzedawali. Bo nie spotkałam się jeszcze w sklepach z opaskami odblaskowymi ;-( A chciałam bym to mieć jak jeżdze na rowerze. Mówię o takich co można je założyć na rękę, nogę- te łamane. Pozdrawiam.
P.S Pełnoprawny uczestnik drogi.
Co tu dużo mówić. Mieszkańcy kamienic AZK płacą czynsz i nic z tego nie mają. Sorry mają sypiące się ściany, spadające cegły jak wchodzą do kamienicy i pomysł od burmistrza na zupe grzybową z grzybów które rosną na korytarzach I jeszcze do niej mają zamiar zasiedlac mieszkańców. Wszystko robi się samemu. Na remont dachu czeka się przez całą zimę, a woda kapie po żyrandolach.
Do LUCKYLUCK: a czy to ważne czy tam mieszkam? Pisze co widzę!!! Czym powinni się zająć, a czym się zajmują. Pozdro.
A warowna to nie starówka? Ciekawe kiedy tu dojdą z tym remontem. Ludzi zasiedlają, a budynek się sypie.
Zgadzam się z Grześkiem. Kucharz nie powinien nosić pierścionków na rękach jak robi jedzenie i to jeszcze dla klientów. Pozdro.
P. burmistrzu, kiedy przyjdzie pan po grzybki które rosną na ścianie na warowną?? Tylko UWAGA na spadające cegły jak się wchodzi do kamienicy!!! Już nie mówie o remoncie o który się staramy przez kilkanaście lat, robimy wszystko na własną rękę. Pozdrawiam.