Pszczyna
W klubie od: 08.11.2005
Ilość komentarzy: 35
Ilość postów: 107
Ilość wyświetleń: 25615
Logo 12 jest najlepsze.
Projektant logo nr 5 chyba wzorował się na logo Cieszyna - http://www.mtb.azs.pl/wp-content/uploads/2010/03/logo-cieszyn.jpg
hehe nawet firma google daje do zrozumienia, że trzeba tą stronę zrobić nową :)
Do organizatorów konkursu(dział promocji Pszczyny, burmistrz itd) jezeli chcecie być fair do mieszkańców Pszczyny to pokażcie inne prace biorące udział w konkursie, jeżeli już nie chcecie ich pokazać to przynajmniej UZASADNIJCIE SWÓJ WYBÓR
wydaje mi się ze to jest dobry pomysł nowe logo do zwiekszenia promocja miasta,
większość miast myślących przyszłościowo, tworzy takie logo.
Problemem jest co tam dać, natomiast wydaje mi się ze zostawmy to grafiką i projektantom przystępującym do tego konkursu. Powodzenia
Wydaje się ok, natomiast jeszcze ulepszyłbym
lewe menu, jakis background po najechaniu,
czcionka do nagłówką times zmieniłbm na verdene, ariala.
pomyslałbym nad wersja alternatywną do komórek mini.pless.pl
Dodatkowo w validatorze wyskoczyło wam 225 BŁĘDÓW oraz 39 OSTRZEZEN
Przy takim serwisie nie powinno byc ani jednego.
Wszystko bardzo fajnie, w koncu zmiany.
Jedyne co bym zmienił w nowym designie, to czcionke z Times moze na Verdene - czytelniejsza i lepsza niż times :) pzdr
Pewnie powstaną nowe światła. Rozumiem, że jest to niebezpieczne skrzyżowanie, ale takich przy DK-1 jest mnóstwo. Jeszcze trochę świateł i na odcinku Pszczyna będzie więcej świateł niż w całych Katowicach.
Jeżeli jednak powstaną nowa sygnalizacja świetlna to może warto się zastanowić nad dopracowaniem synchronizacji świateł by powstały tzw zielone linie?
Rok akademicki się zaczął, to akurat trzeba zamknąć ulice gdzie, studenci podążają w kierunku naszego pięknego pkp.
Czy nie dało się tego wyremontować dwa miesiące wczesniej, przynajmniej ze względu na studentów, uczniów liceum, technikum?
Pozdrawiam
Dj troche przesadziłeś z tym wywozem na sibir ale nauczyć ich pracować to z tym się zgadzam... po prostu jeżeli kilka razy ich przeszuka straż miejsca no to chyba powinno pomóc.
hehe no niezle... a potem nie dziwie się ze na parkingu z Kauflandu ktoś oferuje kupno laptopa, zegarków, wiertarki udarowej itd.
ciekawie zapowiadająca się wystawa :) chętnie się wyborę do galerii. Oby więcej takich wystaw
chętnie bym się tam wybrał na kolację, gdyby tam była restaracja :) Powodzenia i czekam na efekty tych renowacji
oo impreza w Ostarwie fajna rzecz... a ma ktoś moze namiary na jakis klub na tej słynnej ulicy w Ostarawie??
W tej edycji są naprawde dużo zdjęc bardzo dobrych i bedzie trudno przepowiedzieć które zdjęcie przejdzie dalej...
Pozdrawiam
19, 25, 27 ... wg mnie te zdjecia są the best w tej edycji :) pozdro
Witam serdecznie! Chciałem Wam powiedzieć iż moje zdjęcie nie jest fotomontazem! Jest jedynie dodana ramka i kolory sepi . Nikt nigdy nie zakazywał tego i pewnie nie zakazą bo to jest normalne przy tworzeniu profesionalnych zdjęc. Dodatkowego ingerowanie w zdjecia nie zrobiłem! Moze moje zdjęcie nie jest zupełnie profesionalne bowiem nie posiadam takiego sprzętu jak powinno się robić takie zdjęcia lecz starałem się zrobić to moją cyfrówką.
Sms wysłałem tylko jeden na Siebie ale chyba tak każdy zrobił kto ma tu swoje zdjęcie. Bedzie mi bardzo miło gdy ktoś z Was wyśle na mnie swój głos. Jeśli podoba się Wam zdjecie nie widze nic przeciwko natomiast jeśli Wam się nie podoba to trudno każdy ma inny gust i poczucie piękna :)
Witam! niestety nie moge zgodzić się że te zdjęcie to fotomontaż. Efektami co dodałem to jedynie ta ramka i kolory sepia. Dałem taki efekt by uwydatnic piekno tych chmur i nadchodzącej burzy. A tak apropo ogladajac inne zdjecia w tej edycji mozna równiez zauwayc zdjecia czarnobiałe(czy to równiez jakis fotomontaz? bo moim zdaniem nie). Pozdrawiam i dzieki wszystkim za głosy(jeśli takie są:) )