Pless
W klubie od: 25.04.2010
Ilość komentarzy: 23
Ilość postów: 1
Ilość wyświetleń: 1571
Zapalony FotoAmator
Ja jestem ciekaw, jeżeli ktoś kupi "Elwo" i zatrudni tam pracowników to czy da godnie zarobić? a może zacznie na nich zarabiać wykorzystując takie pojęcie jak "Kryzys" co do dzisiaj niektórzy stosują.
"Będą zwolnienia" coś jesteście po tyłach bo zwolnienia już są, na razie pracownicy biurowi idą w odstawkę ale i tak do pielęgniarek dojdą.
Widzę że pless.pl preferuje tylko dobre komentarze... żenada.
No to teraz panie Burmistrzu każdemu co na pana głosował browarka trzeba postawić...
Za taka kasę chyba się należy :)
Treść komentarza USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA portalu, dn. 21-12-2010 godz. 16:07 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie dodawania komentarzy: §1
|
"ppp"
Tylko Gorol może takie głupoty wypisywać, więc wracaj skąd przyjechałeś. Gdyby nie wy to był by spokój na Śląsku. To wy sprzedajecie się za parę groszy.
Ojeju... Kolega poparł kolegę, po prostu koleżeńska przysługa. Może coś mu obiecał ???
"wiciu" w artykule nie podano przez jaki przedmiot wpadł zabójca. Prawdopodobnie to był telefon komórkowy od ofiary.
"Zamordował bo podobno nie chciała się z nim umówić. A tak w ogóle to ta cała rodzinka tego zwyrodnialca jest jakaś taka inna..." wypowiedz osoby znającej brata mordercy.
No i zaczęło się... obiecanki, cacanki... a jak dostaną się do żłoba to... cisza.
W Żyłach Szlachecka Krew W Sercu Poznański LECH !!! Anty cwe(L)ka
Do "Olanda" na 5 piętrze "Oddział Chirurgii Urazowo-Ortopedycznej" A 7 piętro to "Interna" oddział wewnętrzny tam dobrze nigdy nie było.
Ciekawe co byście zrobili gdyby doszło do wypadku (złamana noga lub ręka) i zamiast zostać przyjętym do naszego szpitala trzeba by było jechać do Bielska lub Tychów...
Wtedy byście docenili pszczyński szpital. Ja leżałem ponad miesiąc w naszym szpitalu na ortopedii (złamana noga) opieka jest tam znakomita, niczego nie brakuje. Pamiętam jak leżeli tam pacjenci z Tych , Cieszyna czy z Oświęcimia, byli oni mile zaskoczeni, a szczególnie tym ze w każdym pokoju jest wc. Nie wspomnę już o lekarzach fachowcy jakich mało.
70km/h... Nieźle, Ja maksymalnie jechałem 56km/h (śmierć w oczach) Jestem pełen podziwu dla tych zawodników.
Miałem kiedyś pieska... ale chodziłem z nim po lesie lub łąkach. Zgadzam się z tym że jeżeli piesek narobi na chodniku lub na ulicy to trzeba posprzątać, ale jak narobi na łące lub w lesie ... to po co sprzątać???
Zgadzam się z tobą "Lanser"na wycieczkę rowerową to idealne miejsce. Można później jechać nad jezioro Paprocany a potem na Tychy.
Czy komuś przy próbie odtwarzania materiału wyskakuje też komunikat "To jest prywatny film wideo. Jeśli został on wysłany do Ciebie, upewnij się, że akceptujesz prośbę przyjaciela nadawcy"