Pszczyna
W klubie od: 02.05.2010
Ilość komentarzy: 5
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 597
porażka? to jest mało powiedziane!!!!!!!!!!!!!! Wyjedź lub przyjedź do Pszczyny...to graniczy z absurdem! Rzucili na opłakanie łez jakieś małych-pare Busów do 17-18-tej.. i to by było na tyle!!! Dużo gadania a nic się w tym kierunku nie zmienia.Pszczyna jest NAJGORSZYM!!!!! miastem na śląsku pod względem komunikacyjnym!!!! i wszyscy to wiemy...Dojedź człowieku gdziekolwiek i w jakimkolwiek kierunku bez problemów...A czy wszyscy mają auta? i czy wszyscy mogą tymi autami się poruszać? a ROWEREM!!!! NIE DOJEDZIESZ ...wszędzie!! i tak sobie myślę...po co to pisać jak i tak to nic nie zmieni...
dobrze,że jeszcze jest ktoś kto nie myśli tylko: KASA...KASA...KASA... i musi mieć dużo miejsca w sercu na ............Kiedyś ktoś napisał że: " PRZYJACIELE SĄ JAK CICHE ANIOŁY,KTÓRE PODNOSZĄ NAS,GDY NASZE SKRZYDŁA ZAPOMNIAŁY JAK LATAĆ"..... Dobrze mieć takiego przyjaciela..
lodowisko...piękna sprawa..ale czy nie można tego przenieś do parku???????????? Piękna sceneria...i nikomu nie przeszkadza.Czy tak pięknie jest w rynku z tą wielgachną aparaturą????? Rynek po prostu wygląda "ZAGRACONY"!!!!! Zima....piękna sprawa ale moim zdaniem ryneczek na tym traci..A co z rekonstrukcją nowej płyty betonowej i reszty...O ile mi ogólnie wiadomo plany leżą gdzieś tam....i na co czekają na REALIZACJĘ.....................????????????? A póki będzie lodowisko w rynku(a wiadomo,że płyta się przez to niszczy!) o nowej płycie możemy tylko POMARZYĆ!!!!!!!!!!!! Pojechałam w zeszłym roku do Mikołowa zobaczyłam piękny rynek i Betlejem w krasie zimowej...a w lato kolorową fontannę...AŻ MIŁO BYŁO USIĄŚĆ...I POPATRZEĆ...........POMARZYĆ.
sądze,że to b.dobry pomysł...gdyby mnie zafundowano taki prezent byłabym bardzo zadowolona i długo taki dzień został by w mojej pamięci,nie mówiąc o tym,że zrobiłabym sobie prezent ucząc się czegoś co mnie fascynuje...