pszczyna
W klubie od: 24.05.2010
Ilość komentarzy: 13
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 679
No nie wiem do końca czy to taki żart z tą SM ;D
nie raz byłam świadkiem jak Panowie ze Straży miejskiej SAMI SOBIE DLA SIEBIE ROBILI ZAKUPY W SKLEPACH w RAMACH SŁUŻBY .......... wiadomo Oni też są obywatelami ....... aczkolwiek nie jeden obywatel ma kłopoty by się wcześniej zwolnić z pracy a nie daj Boże wyjść w czasie pracy na zakupy. A Oni .......... jak widać nie mają najmniejszych problemów ;) więc to żądem PRIMA APRILIS ;P z tymże to powinno być zatytuoane ..........
JAK Strażnicy miejscy (z) robią zakupy w czasie pracy dla SIEBIE ;)
Ach ta dzisiejsza Młodzież WSZYSTKO ROBI NA POKAZ....... A Miłość NIE powinna być na pokaz ............
Ciekawe czy jak nie daj Boże dojdzie rozpadu Ich Związku TO też to OGŁOSZĄ CAŁEMU ŚWIATU W POSTACI FILMU W KINIE lub w TELEWIZJI ?? ????????????? Hm ......................
Do gość ANIOŁEK
Nigdy nie mów nigdy :)
Nigdy nie wiadomo gdzie i kiedy spotka się tę drugą połówkę ;)
Nic się nie poprawi odnośnie SM .
Wczoraj była taka sytuacja gdyż ... zaparkowałam koło Swej kamienicy w Pszczynie samochów wychodzę z kamienicy chcę wyjechać a tu . niespodzianka ........ na wjeździe stanął samochód SM .... czekałam aż odjadą bym mogła wyjechać i tak minęło min, Po tych min przychodzą rozbawieni Strażnicy i ze zdziwioną mina się mnie pytają czy ja ni Nich czekam ....
Jak Im powiedziałamm , że to co zrobili jest niezgodne z przepisami to mi odpowiedzieli że Oni tak robić mogą są ponad prawem. Śmiechu warte .......... ;/
Niech na zakupy chodzą pieszo a nie tarasują czyjś wjazd ;/
Szkoda słó na nich ;. jeszcze gorsi i pewniejsi się zrobili od tego czasu * Referendum *
Frekwencja w referendum wyniosła 14,46 proc.
No coś PSzczynaki się nie popisaliście ................
DO : bobobob
Uwierz mi Pijany Rowerzysta również stwarza niebezpieczeństwo dla Siebie jak i dla innych . Miałam taką sytuację iż jechałam samochodem za rowerzystą i miałam okazję zobaczyć " OWY " rowerzysta " starał " się jechać " normalnie " aczkolwiek widać było iż miał trudności ..... próbowałam Go wyminąć niestety .... zajeżdżał mi drogę ...... okazało się iz był pijany. A gdyby był wypadek to byłabym ja winna i jeszcze bym miała wyrzuty ....... więc kończąc napiszę , że PIJANY ROWERZYSTA STANOWI NIEBEZPIECZEŃSTWO DLA INNYCH a jeszcze przy okazji MOŻE NAROBIĆ INNYM LUDZIOM * KIEROWCOM * PROBLEMY .............. Więc jestem za karaniem ludzi którzy po spożyciu alkoholu zasiadają za kólkami jedno - jak i dwuśladowych !!!
Hey co jest ?? dlaczego są moje komentarze usuwane ?? Prawda boli ?? Jedni mogą pisać a drudzy już nie ?? Pisałam podobnie jak " Klubowicz" poniżej na temat dróg !!!! Lepiej remont dróg zróbcie a nie piszcie o jakimś parku !!!!!!!! Jak trzeba remonty robić to nie rewir Pszczyny !!!!!
a dlaczego nie napiszecie co wypadku który się zdarzył Pszczyńskim szpitalu tylko o Pawłowicach ?????????
A jak sprawa wygląda w innych miejscowościach ? np. w Wiśle Małej ? Kiedy będą zbierać odpady ? 3 czerwca wypada Święto.
Dziękuję Szanowna/y A.K. :) A wie może Ktoś jak kursują z pociągi z ŻYWCA do KATOWIC ?
Witam.
Może mi Ktoś napisać czy na dzień DZISIEJSZY kursują już bez opóźnień pociągi relacja Żywiec - Katowice ? * Lub jakiś Inny który kursuje przez Pszczynę * czy nadal są opóźnienia bądź też kursują jakąś drogą okrężną do K-wic Ligoty ?
Za odpowiedź DZIĘKUJĘ .